spiderer Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Akam - diky Colty jako vzdy vyborny myslim, ze Coltum by skvele seknul ten brajtli textilni pasek, byly by to echt tooly. Kdyz jsem na nej v butiku koukal, tak me opravdu zaujal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Spajdy, ten mesh i cordura nebo co to je jim sekne ... nikdy bych neřekl, že jim mesh takhle půjde. Mě se to líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Souhlas se sphinxxem, vyzerá to bohovsky! Ten textilák je co zač, prosím o nasměrování, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Sphinxx, nividic - diky, ten textil je z aliexpressu http://s.aliexpress.com/jeyUz6vu za necelych 10 USD - chtel jsem ho zkusit a celkem mile me prekvapil, sponu jsem sundal a nasadil origo B. Laka me porad i originalni textil, ale tech cca 5k mi prijde proste moc :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Jop, dík, mrknu na něj, vypadá dost použitelně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Myslim, ze i na tvych Sinnech by to nemuselo byt marny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 JJ ten origo textil vypadá perfektně ale za bůra je to mooooc, to raději pošetřim na tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Moc dekuju Ten mesh me prijemne prekvapil, necekal jsem ze to bude fungovat ale dost mozna ti je zacatkem 2017 poslu na lehci kuru jestli nebudes mit nic proti ale to potom poslu SZ zadost Udělám co bude v mích silách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Modrá je dobrá i na Silvestra! Všem šťastný nový rok! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 súhlasím... a aj vám B-éčkari prajem všetko dobré do nového roku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Dneska nejak takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Dneska nejak takhle Obvykle mě hodinky bez lumi nechávají chladným, ale tyto jsou naprosto skvělý právě takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Morsky vlk v žltom...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 A je tu snih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Vacsinou sa mi pacia od B iba Navitimer 01 ale tieto si zasluzia pochvalu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Na paradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Krasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Tomak, MichalSVK, rudino11 - diky chlapi, jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Testuju titan a quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Dobry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se