snake Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Bavi me.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Dnes jsou na ruce tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Včera, dnes a zitra ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Vzal jsem kladiva na vylet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Tak Coltíky v pátek přezuly u Dušáka na nový modrý kaučuk Diver Pro III a myslím, že jim to docela sluší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Colty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 V praci nejde net...takze chvilka casu na fotky...a taky aby jste na me nezapomneli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Foto vcerejsi, stejne tak i dnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Včera opět Colty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Tak přehozeno na "džíny" od Jirky. Mě se to líbí Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trog Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Dnes na kůži! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 V 15. 8. 2017 v 18:12, trog napsal: Dnes na kůži!Kde jsi fotil? není to v západních Čechách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trog Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Nene lom Rudice cca 20 km od Brna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Já myslel, že jsi někde u Velkýho Luhu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba13 Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Ostatní hodinky dost zanedbávám............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Colty se mnou byly v muzeích v Sinsheimu a ve Speyeru. To v pozadí je skutečný raketoplán Buran, používaný při letových zkouškách v atmosféře a testech přistání. Bohužel jsem Coltíky zapomněl vyblejsknout před Concordem, Tu-144 nebo před B-747 Jumbo-Jetem, což by se k nim hodilo víc. Tak je tam alespoň jedna fotka před starým Bentley. Ten znáček je až nápadně podobný, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Dnes rano tohle.A az zase nekdo napise, ze to ma intuitivni ovladani, tak dostane za domaci ukol me to naucit ovladat :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 V 22. 8. 2017 v 7:24, kuncák7 napsal: Dnes rano tohle.A az zase nekdo napise, ze to ma intuitivni ovladani, tak dostane za domaci ukol me to naucit ovladat :-(.To jsou EVO? V bílé jsem je ještě neviděl, ale nevypadají špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Je to fakt intuitivní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Starsi jsou jednodussi na obsluhu Ja konecne splasil endlinky a dilky, pak navsteva AD na upravu tahu a je hotovo.pohodlnejsi tah jsem nemel nikdy. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se