pciza Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Je to super. Vypadá to vyborně. Mám taky k modrejm potapkam hnědou kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Děkuji chlapi ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Colty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Dnes klasika - b01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 (upraveno) Tiež klasika... Upraveno 17. dubna 2018 uživatelem petik16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan85 Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 (upraveno) lehké vintage Upraveno 19. dubna 2018 uživatelem Milan85 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtxx Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 SuperOcean Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Slovo definitivní tady už nemá ten šmrc... Tydle só 4 ewr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 SOH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 Slovo definitivní tady už nemá ten šmrc... Tydle só 4 ewrJsou to prostě jedny z nej hodinek zde.Nestyď se to říct na plnou hubu,pro slušnější ústa.Normálně by mi jich bylo líto nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 (upraveno) SuperOceán Yellow.Kamarád mi říkal,že jsem to přešvihl s tou barvou,ale mě se fakt líbí a když mi je mazzi před nějakým rokem vyfoukl před nosem,tak jsem z toho byl na prášky.Ale dočkal jsem se.Vlastně jsem sem kvůli nim původně vlezl,když jsem se začal zajímat o vyšší hodinařinu.Vyzkoušel jsem kde co.Hlavně colty v automatu(7x),které miluji a je jen otázka času,než je zase koupím.Definitivní hodinky zde na fóru snad ani nejsou(nepočítám-li dar,dědictví),neboť se jednou za čas vždy objeví nějaký kousek,po kterém zatoužím a když nejsou prachy,co zbývá než tzv. definitivní prodat a zase koupit jiné.A pořád dokola.Ale tyto by mohli na pár měsíců zůstat Upraveno 21. dubna 2018 uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 Mlsoune, a ty cerne jeste mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 Jaký myslíš Nikolo?Měl jsem cirka12-ctery černé béčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 Myslim nejake ty ?Blackbirdy? nebo co to bylo. Aspon myslim zes je mel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 ta zluta je husta...vubec bych je na ruku nedal ;-) ale 100 lidi 100 chuti ze jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 Inak ta zlta asi ozaj nie stale si myslim ze neni nad ciernu ale 100ludi 100chuti samozrejme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 Čas na vitamín Bé v jarních barvách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 msloun1: dikec, já Ti taky fandím, barvičky jsou supr. Jenom jsem u tohodle modelu měl dycky divnej pocit, že je ten cifr (dle fotek) vytisklej na domací tiskárně, jak tam kromě loga není žádná plastičnost. Ale rád si to nechám vymluvit, kdybys jel někdy na jih přes štatl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 Myslim nejake ty ?Blackbirdy? nebo co to bylo. Aspon myslim zes je mel Tak na ty vzpomínám špatně.Jsou to šik hodinky.Ale dvakrát jsem je vracel na opravu.Po třetí jsem si nechal vrátit finance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 ta zluta je husta...vubec bych je na ruku nedal ;-) ale 100 lidi 100 chuti ze jo...Jak píšete chlapi.Mě se ty hodinky prostě líbí.Manželka mi taky říkala,že jsou na zblití.Inak ta zlta asi ozaj nie stale si myslim ze neni nad ciernu ale 100ludi 100chuti samozrejme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se