snake Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 A ja dnes tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 Moje první Breitling a jsem víc než spokojen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 Moje treti Breitling (a druhe Colty ) a jsem taky vice nez spokojen... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Navitimery dnes v oblacích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 ron: pěkně Já dnes GMT na zemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Stále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Se máte, já nevím v které krabici z patnácti ty moje fešandy mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Včera na pravej ruke prvýkrát :helpsmilie:A nemôžem za to, že je tá fotka takto otočená, skúšal som všeliak ju dať na pravú mieru ale zakaždým ju otočilo samo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Když je ten státní svátek, tak dneska na trikoloře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 (upraveno) Tak ako som si povedal, tak som aj spravil Apríl skončil, teda máme vyčistené hodinky, vyčistené remienky a nahodený späť nový aligátor ktorý sa vám páči viac a ako vy čistíte remienky? (fotka zo včera) Upraveno 1. května 2015 uživatelem petik16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Ja zase tyhle...jestli uz to neni trapny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Ja zase tyhle...jestli uz to neni trapny Ktere to jsou? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Avenger seawolf chrono ref: A73390... Mam je uz potreti...ale to neni na škodu-třeba SOH jsem mel uz asi 10x :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 ja mam zatim teprv podruhe Colty diky! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Ony sou ti snad male? Chlape co mas za ruku na foto vypadaji jako detske colty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Znovunalezené, jsem opěto šťastný ..jako vždy v poslední krabici :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Tak ako som si povedal, tak som aj spravil Apríl skončil, teda máme vyčistené hodinky, vyčistené remienky a nahodený späť nový aligátor ktorý sa vám páči viac a ako vy čistíte remienky? (fotka zo včera)Zásadně modrej,ten hnědej se k těmto nehodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 ...a ako vy čistíte remienky? (fotka zo včera) Hodinky skoro nesundavám, na čištění nezbývá čas Ja zase tyhle...jestli uz to neni trapny Není Tedy alespoň já si trapně nepřipadám: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Nějak mi tu řízením osudu zbyly Superoceány, říkal jsem si, jestli není ta žlutá příliš extravagantní. Nakonec jsem usoudil, že není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 2. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Ja se budu taky opakovat... Opet BÉdvaAle jsem furt spokojenej panchart:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se