Koren Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 tak se po dlouhe dobe vracim k Beckum. a poprve mam Seawolfy. pro me dokonaly kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 tak se po dlouhe dobe vracim k Beckum. a poprve mam Seawolfy. pro me dokonaly kousek Hezké to máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Já se k Béčkům dnes vrátil po půl roce. Chyběly mi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Ja tak isto Colty a veľká spokojnosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Ja tak isto Colty a veľká spokojnosť sak pockaj, zachvilu zakotvis este dalej alebo niekde inde:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 tak vždy je kam sa posunúť to je jasné ale v rámci mojich finančných možností sú Béčka zatiaľ maximálna spokojnosť,majú proste gule tie hodinky a pohodlne sa nosia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 jasan, suhlasim, nech sluzia:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Nestárnoucí klasika E73360 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 ..tak dlouho tady ode mě nic nebylo..tak aspoň něco.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Ale no tak jako slo by to. Tradicne az na tu sponu, to je neco tak straslivyho, ze to musi bejt schvalne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Ale no tak jako slo by to. Tradicne az na tu sponu, to je neco tak straslivyho, ze to musi bejt schvalne:)00F2E339-FAFA-4371-8338-F5CB0F022D55.jpegTy jo, co vsichni mate s tou sponou? Mne prijde ok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 No kdyz to rozepnes, sundas a vykoukne ten sedej osklivej lisovanej plech, tak je to proste e-e:) Na druhou stranu, sroubovaci clanky toho meshe jen z jedny strany sou supr, jeden malej sroubovacek a za minutu zkraceno.. no a koneckoncu i ta spona ma slusnej rozsah direk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Mne by nikdy nenapadlo, ze by na ni melo byt neco spatne, ale je pravda, ze uz jsem to slysel hodnekrat. Za me je prijemne mala, takze neprekazi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Zrno shoes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Ale no tak jako slo by to. Tradicne az na tu sponu, to je neco tak straslivyho, ze to musi bejt schvalne:)00F2E339-FAFA-4371-8338-F5CB0F022D55.jpeg Za mě palecnahoru, jsou to Béčka , které bych si klidně koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Dnes guma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Čelo, super fotky, tady je vidět velký progres! A hodinky taky ... moc rád na ně vzpomínám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Čelo, super fotky, tady je vidět velký progres! A hodinky taky ... moc rád na ně vzpomínám.Děkuju! Makám na sobě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se