Vladino125 Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Krásne Béčka, tie červene ručičky su super. čím ďalej viac sa mi páčia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Jsou naprosto dokonalé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milian1 Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Levne, ale skvele kvarcky:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Fotil jsem wristy do prodeje, tak je dám i sem, prostě Béčka jsou tak neskutečně fotogenická v detailech, že mě to stále nepřestává bavit, a proto mám Breitling tolik rád, protože tohle jsou v detailech dotažené woče pro nás, hodinkový autisty ... Nádherný fotky.. B mám taky rad.. AR umí skvele a technika nepřehlédnutelná .. rad vzpomínám na chronomaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 (upraveno) před 12 hodinami, Sphinxx napsal: Fotil jsem wristy do prodeje, tak je dám i sem, prostě Béčka jsou tak neskutečně fotogenická v detailech, že mě to stále nepřestává bavit, a proto mám Breitling tolik rád, protože tohle jsou v detailech dotažené woče pro nás, hodinkový autisty ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty mě s nima tak dráždíš, jsou dokonalý. Kdybych už jednou neměl Bretling 46 mm tak už jsem je od tebe koupil, ale na mých 17 cm je to moc . Upraveno 18. července 2020 uživatelem tomsoyer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2020 (upraveno) před 12 hodinami, tenge napsal: Nádherný fotky.. B mám taky rad.. AR umí skvele a technika nepřehlédnutelná .. rad vzpomínám na chronomaty Díky Zdenku, máš pravdu a ani se Ti nedivím, kdybych neměl dvoje, tak je nepustím. před 7 hodinami, tomsoyer napsal: Ty mě s nima tak dráždíš, jsou dokonalý. Kdybych už jednou neměl Bretling 46 mm tak už jsem je od tebe koupil, ale na mých 17 cm je to moc . Tome, ono rozdíl 1mm oproti 46mm už není žádný viditelný rozdíl, ale na 17cm zápěstí uznávám, už to bude asi moc. Pokud jsi z Prahy, zkusit je můžeš, zcela nezávazně. @Vladino125 ano, červené ručky - dominantní detail limitky, luxusně a decentně rozbíjí číselník a asi to má i svůj důvod, protože je to daleko čitelnější. @Borisslos děkuji, jsou super! @Socom pravda, pane! Nechtěl jsem to dávat do prodejního vlákna, ale viděli jste dokument, jak je to s Chronomaty? Pravda, sice dlouhé, ale na večer či neděli super film pro fandy značky: Upraveno 19. července 2020 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2020 před 11 minutami, Sphinxx napsal: Díky Zdenku, máš pravdu a ani se Ti nedivím, kdybych neměl dvoje, tak je nepustím. Tome, ono rozdíl 1mm oproti 46mm už není žádný viditelný rozdíl, ale na 17cm zápěstí uznávám, už to bude asi moc. Pokud jsi z Prahy, zkusit je můžeš, zcela nezávazně. @Vladino125 ano, červené ručky - dominantní detail limitky, luxusně a decentně rozbíjí číselník a asi to má i svůj důvod, protože je to daleko čitelnější. @Borisslos děkuji, jsou super! @Socom pravda, pane! Nechtěl jsem to dávat do prodejního vlákna, ale viděli jste dokument, jak je to s Chronomaty? Pravda, sice dlouhé, ale na večer či neděli super film pro fandy značky: Jj dokument znám. 46 SOH jsem pustil dál, protože mi byly fakt velké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2020 Aha, tak v tom případě je to jasné, já myslel, že je máš stále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2020 Tempest Grey Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milian1 Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2020 Na gumě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milian1 Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2020 Večerní lumi. Trošku jsem je nasvitil:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milian1 Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2020 Spona mírně dobitá, za těch pár let co je nosim. Nechám jí někdy vyleštit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milian1 Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Modré nejsou, to jen antireflex:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveSty Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Asi se tu shodneme, že je momentálně příjemnější, mít Béčka na ruce, než být fanoušek Ferrari už by mohl přijít sroubovacek na zkrácení tahu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 na modre gume Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 B1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 před 5 hodinami, xmikm36 napsal: Me oblibene Co potřebuješ prodat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se