Ondazz Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Odesláno 31. července 2020 omlouvám se, tohle jsem měl na ruce včera večer, ale nestih jsem to sem hodit, tak to snad nebude vadit?
Filini Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Odesláno 31. července 2020 Kedze po kupe PO v dec2009 a splneni si chronosna som bol na dlhu, velmi dlhu dobu vylieceny, napadlo mi, ze po 10 rokoch by som si predsalen zasluzil nieco nove. Behom minuleho a tohto roka som pozvolna zmapoval aktualnu situaciu a nepriek aktualnej vseobecnej nevoli ludu voci Breitlingu, som bol na 99% rozhodnuty pre Breitling. No a kedze sa blizia moje narodeniny, bolo mi milujucou manzelkou dovolene, spravit si radost a nieco si zasa kupit. Vcera som teda vybehol preskumat modely aj osobne a hoci som s tou moznostou ratal asi len v podvedomi, domov som uz odchadzal s B na ruke. *46mm - vsetko ostatne mi uz prislo strasne male *Breitling Boutique Vienne Filini
Ondazz Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Odesláno 31. července 2020 V 31. 7. 2020 v 8:59, Filini napsal: Kedze po kupe PO v dec2009 a splneni si chronosna som bol na dlhu, velmi dlhu dobu vylieceny, napadlo mi, ze po 10 rokoch by som si predsalen zasluzil nieco nove. Behom minuleho a tohto roka som pozvolna zmapoval aktualnu situaciu a nepriek aktualnej vseobecnej nevoli ludu voci Breitlingu, som bol na 99% rozhodnuty pre Breitling. No a kedze sa blizia moje narodeniny, bolo mi milujucou manzelkou dovolene, spravit si radost a nieco si zasa kupit. Vcera som teda vybehol preskumat modely aj osobne a hoci som s tou moznostou ratal asi len v podvedomi, domov som uz odchadzal s B na ruke. *46mm - vsetko ostatne mi uz prislo strasne male *Breitling Boutique Vienne Filini Rozšířit no úžasná volba! hodně spokojenosti přeju!
Vladino125 Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2020 V 3. 8. 2020 v 6:48, Richard Eš napsal: Ten biely cefernik je super, dokonca sa mi viac páči ako modry.
Vladino125 Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2020 V 5. 8. 2020 v 18:27, digiMonster napsal: Tiež Colty sú super na ťahu NAJ Tak si ich teda nechavaš ?
Micey Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2020 (upraveno) Super fotka i hodinky, ty modrý Superoceany. Já se sem už zase můžu nacpat, tentokrát s něčim víc.. decentnim. Upraveno 7. srpna 2020 uživatelem Micey
Argon Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2020 Podařilo se mi sehnat, pro mě, dokonalý kousek - hodinky, které mají ukazatel dne, data a i dobrou WR...... Breitling Headwind.
Kluk jako buk Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2020 V 9. 8. 2020 v 16:51, Delawer napsal: Podařilo se mi sehnat, pro mě, dokonalý kousek - hodinky, které mají ukazatel dne, data a i dobrou WR...... Breitling Headwind. Rozšířit Tak ty jsou super, gratuluju.
Vladar91 Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2020 PlutonOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Argon Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2020 V 10. 8. 2020 v 8:13, Kluk jako buk napsal: Tak ty jsou super, gratuluju. Rozšířit Diky, dlouho jsem po nich koukal, ale nejsou moc k sehnani. U nas snad vubec, takze jsem musel pres Chrono 24. Jsem z nich vazne nadseny.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se