Ondazz Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 omlouvám se, tohle jsem měl na ruce včera večer, ale nestih jsem to sem hodit, tak to snad nebude vadit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Kedze po kupe PO v dec2009 a splneni si chronosna som bol na dlhu, velmi dlhu dobu vylieceny, napadlo mi, ze po 10 rokoch by som si predsalen zasluzil nieco nove. Behom minuleho a tohto roka som pozvolna zmapoval aktualnu situaciu a nepriek aktualnej vseobecnej nevoli ludu voci Breitlingu, som bol na 99% rozhodnuty pre Breitling. No a kedze sa blizia moje narodeniny, bolo mi milujucou manzelkou dovolene, spravit si radost a nieco si zasa kupit. Vcera som teda vybehol preskumat modely aj osobne a hoci som s tou moznostou ratal asi len v podvedomi, domov som uz odchadzal s B na ruke. *46mm - vsetko ostatne mi uz prislo strasne male *Breitling Boutique Vienne Filini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Před hodinou, Filini napsal: Kedze po kupe PO v dec2009 a splneni si chronosna som bol na dlhu, velmi dlhu dobu vylieceny, napadlo mi, ze po 10 rokoch by som si predsalen zasluzil nieco nove. Behom minuleho a tohto roka som pozvolna zmapoval aktualnu situaciu a nepriek aktualnej vseobecnej nevoli ludu voci Breitlingu, som bol na 99% rozhodnuty pre Breitling. No a kedze sa blizia moje narodeniny, bolo mi milujucou manzelkou dovolene, spravit si radost a nieco si zasa kupit. Vcera som teda vybehol preskumat modely aj osobne a hoci som s tou moznostou ratal asi len v podvedomi, domov som uz odchadzal s B na ruke. *46mm - vsetko ostatne mi uz prislo strasne male *Breitling Boutique Vienne Filini no úžasná volba! hodně spokojenosti přeju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milian1 Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Na hadru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Ten biely cefernik je super, dokonca sa mi viac páči ako modry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leepus Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Dobre ráno - tak dnes toto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Colťáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Tiež Colty sú super na ťahu NAJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Tiež Colty sú super na ťahu NAJ Tak si ich teda nechavaš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 (upraveno) Super fotka i hodinky, ty modrý Superoceany. Já se sem už zase můžu nacpat, tentokrát s něčim víc.. decentnim. Upraveno 7. srpna 2020 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 dneska by to šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 Podařilo se mi sehnat, pro mě, dokonalý kousek - hodinky, které mají ukazatel dne, data a i dobrou WR...... Breitling Headwind. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 Colt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 před 15 hodinami, Delawer napsal: Podařilo se mi sehnat, pro mě, dokonalý kousek - hodinky, které mají ukazatel dne, data a i dobrou WR...... Breitling Headwind. Tak ty jsou super, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 PlutonOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 před 8 hodinami, Kluk jako buk napsal: Tak ty jsou super, gratuluju. Diky, dlouho jsem po nich koukal, ale nejsou moc k sehnani. U nas snad vubec, takze jsem musel pres Chrono 24. Jsem z nich vazne nadseny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uhkrtek Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Modrá je dobrá, už je to tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Podvodnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se