Přejít na obsah

Jaké Breitling máte dnes na ruce?

Krrtek

Doporučené příspěvky

Velký jsou, pro mně úplná hrana. Už jsem ale měl chrona Colty a to byly větší kladiva. Jsou ale díky váze neskutečně pohodlný a ke košili je nosím jen teď:) Chtěl jsem zkusit ten jejich Breitlight a vypadá to dobře a cifr, AR atd. je furt jako na pořádných Béčkách. Jen škoda, že použitelnost chrona sráží absence hodinového sčítače  

2D7E4005-5E4F-472D-9B46-719AA42A5A50.thumb.jpeg.cee0fbf2c71f53d3e0c43c81710acf7b.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, Žigi napsal:

Včera dorazili a jsem z nich naprosto nadšenej. Ta lumi, ciferník, pouzdro, váha, všechno si to “sedlo” do sebe a za mě neskutečně povedený tooly. 

nádhera. krásně vynikne ta černá vůči těm velikejm bílejm cifrám.

Odkaz ke komentáři

před 14 minutami, xcmaniax napsal:

A další akvizice:) Na nějakou dobu snad zase poslední. Úžasně pohodlný náramek, zatím subjektivně pohodlnější než suby. Celkově hodinky působí tak nějak jako šperk, mám z nich radost. 

D7D6D490-738C-4A96-8112-1DBDE7F3507C.thumb.jpeg.92c8eec85ed782886f589a3417b39394.jpeg

Tak Ty jedeš...supr ;)

Navitimery na tahu jsou hodinky, na který muzes koukat celý hodiny... všechno se leskne, je na nich plno detailů, hledáš sklo (antireflex pecka), pak cifr (to je pastva pro oči sama pro sebe) ,tah,... Udělal si dobře - moc pěkný hodinky ;)

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, tommasini napsal:

Říkal jsem si, že by nemusely vypadat špatně na gumě a výsledek mě mile překvapil

jo je to super, zvlast me prekvapilo jak dobre dosedla, to musi bejt obecne problem podle polohy stezejky bych rekl

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...