snake Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 @xcmaniax hodinky jsou to podle mě supr, ale na téhle fotce vypadaj obrovský...jak se Ti prosimtě bude chtít-udelej nějakou z větší vzdálenosti - kvůli představě jak sedí na ruce... jinak samozřejmě chválím výběr-taky jsem po nich pokukoval a mám takový dojem, že je budu muset zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Velký jsou, pro mně úplná hrana. Už jsem ale měl chrona Colty a to byly větší kladiva. Jsou ale díky váze neskutečně pohodlný a ke košili je nosím jen teď:) Chtěl jsem zkusit ten jejich Breitlight a vypadá to dobře a cifr, AR atd. je furt jako na pořádných Béčkách. Jen škoda, že použitelnost chrona sráží absence hodinového sčítače Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Takhle vypadaj daleko líp...díky moc-podle mě jsou supr-dobře si udělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 (upraveno) před 23 minutami, xcmaniax napsal: použitelnost chrona sráží absence hodinového sčítače Počkej a ten subcifr vpravo je co? Jo a gratulace, výborný jsou! G-Shock pro chlapy:) Upraveno 19. ledna 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 před 3 hodinami, Micey napsal: Počkej a ten subcifr vpravo je co? Jo a gratulace, výborný jsou! G-Shock pro chlapy:) To jsou desetiny sekundy...diky, je to tak:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 megózní krutopřísná hodobóžová paráda. osobně se mě líbí ty červený. a chtěl bych pásek na sklápěčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 V 18. 1. 2021 v 19:58, xcmaniax napsal: Nová akvizice po dlouhé době. Hm takty bych si nechal líbit. Hned to jdu prostudovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Včera dorazili a jsem z nich naprosto nadšenej. Ta lumi, ciferník, pouzdro, váha, všechno si to “sedlo” do sebe a za mě neskutečně povedený tooly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Gratulace, dobře si vybral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Žigi: moc pěkný. Já dneska "volnočasovky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 před 4 hodinami, Žigi napsal: Včera dorazili a jsem z nich naprosto nadšenej. Ta lumi, ciferník, pouzdro, váha, všechno si to “sedlo” do sebe a za mě neskutečně povedený tooly. nádhera. krásně vynikne ta černá vůči těm velikejm bílejm cifrám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 A další akvizice:) Na nějakou dobu snad zase poslední. Úžasně pohodlný náramek, zatím subjektivně pohodlnější než suby. Celkově hodinky působí tak nějak jako šperk, mám z nich radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Na tahu jsou nej, ta poznámka o šperku je přesná;-) . Gratuluji ke koupi a přeju ať dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Sedí Ti výborně, ta "Beta" mi tam nepasuje, ale na náramku pecka, ono tedy i na kůži budou skvělé. To jsou Rybízovky? Dobrej deal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 před 14 minutami, xcmaniax napsal: A další akvizice:) Na nějakou dobu snad zase poslední. Úžasně pohodlný náramek, zatím subjektivně pohodlnější než suby. Celkově hodinky působí tak nějak jako šperk, mám z nich radost. Tak Ty jedeš...supr Navitimery na tahu jsou hodinky, na který muzes koukat celý hodiny... všechno se leskne, je na nich plno detailů, hledáš sklo (antireflex pecka), pak cifr (to je pastva pro oči sama pro sebe) ,tah,... Udělal si dobře - moc pěkný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Ano, jsou od něj. S logem to není úplná klasika, ale jak jsou menší, tak to neuráží. Tah fakt překvapil. Po 2 letech nošení jedněch hodinek jsem rád, že jsem zase vstoupil do vod Breitling:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Tak vítej zpět a užívej si jich. A připrav se na záplavu vlásečnic. Ale až vyleze sluníčko to budou hned veselejší dny, tohle na Breitling miluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Říkal jsem si, že by nemusely vypadat špatně na gumě a výsledek mě mile překvapil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 před 2 hodinami, tommasini napsal: Říkal jsem si, že by nemusely vypadat špatně na gumě a výsledek mě mile překvapil jo je to super, zvlast me prekvapilo jak dobre dosedla, to musi bejt obecne problem podle polohy stezejky bych rekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se