Vorel Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 @JirkaBilek hustě! přesně na to sem se chtěl zeptat, jestlis to dostal v té nové PET krabičce. kdyby ses jí náhodou chtěl zbavit, tak já jsem první zájemce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBilek Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 před 28 minutami, Ondazz napsal: @JirkaBilek hustě! přesně na to sem se chtěl zeptat, jestlis to dostal v té nové PET krabičce. kdyby ses jí náhodou chtěl zbavit, tak já jsem první zájemce Beru na vědomí je to hrůza... když jsem požádal o klasickou krabičku, tak mi řekli, že mi ji samozřejmě dají, ale budu muset zaplatit poplatek za výsadbu stromů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBilek Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 obe gmtcka naadhera. ja zase hereticky guma na pilotovi, ale leto musi bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBilek Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Před hodinou, Ondazz napsal: obe gmtcka naadhera. ja zase hereticky guma na pilotovi, ale leto musi bejt tak na gumě jsem je ještě neviděl a opravdu parááááda!!! Ani se mi nechce věřit té eleganci, kterou vodná barva gumy přinesla těmto super klasikám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinOmega Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 So far so good Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinOmega Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Detail SOH 46 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinOmega Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 V 18. 6. 2021 v 6:51, Vorel napsal: V 20. 6. 2021 v 13:39, Maxel napsal: V 25. 6. 2021 v 20:30, JirkaBilek napsal: Tak dneska prezuto na kaučuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBilek Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 před 7 hodinami, MartinOmega napsal: Tak dneska prezuto na kaučuk Jeden by si myslel, že to máš na pravačce a ono to dělá zrcadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 S výběrem kuchyně asistuje Colt na tripu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 Po x letech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBilek Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 Dobre ránko všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 Po dlouhe dobre na ruce. Nemohl jsem se na ne totiz ani podivat, ale uz jsem nasel ztraceny tah a zase z nich mam radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBilek Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 před 2 hodinami, krutor napsal: Po dlouhe dobre na ruce. Nemohl jsem se na ne totiz ani podivat, ale uz jsem nasel ztraceny tah a zase z nich mam radost. Krasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 Pořád je to láska. Ten titan je návykový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 Pěkný hodinky, sou mi povědomý:) Co to je za řemen? Dobře si to vyřešil, sekne jim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 před 19 minutami, Micey napsal: Pěkný hodinky, sou mi povědomý:) Co to je za řemen? Dobře si to vyřešil, sekne jim. No ještě že jsi mi je poslal! U mě mají daleko větší watch time než u tebe:) nakonec Sailcloth. Mam béžovej, zelenej a do hneda. Zelenej jim sedne nejvic, tenhle je univerzalnejsi na noseni. Prostě radost!:) tady je líp vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se