LovecK Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Neska plasťáky… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LainCoubert Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 před 21 hodinami, gregorianovic napsal: Vypadají fakt hezky. Kdybych nekoupil chronomaty, tak bych si o ně určitě napsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 před 21 hodinami, gregorianovic napsal: Pěkný!! Přemýšlím, jestli se mi líbí víc ty nové SO42 nebo tyto. Tyhle jsou tuším vyšší (chrono) + ultra lesk, co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gregorianovic Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Fakt majú šmrnc.. aj sa čudujem, že sú furt u mňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gregorianovic Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 (upraveno) . Upraveno 9. března 2022 uživatelem gregorianovic Duplicitny prispevok, prosim zmazat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LainCoubert Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Dnes šli poprvé do práce:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LainCoubert Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 @LainCoubert pěkné, ale neměl bys i nějakej komentář, ohledně spokojenosti, zážitky a porovnání? jinak já dneska furt moje milovaný anadigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marp Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Čerstvo vybalené, ešte vo fólii. Splnil som si sen… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LainCoubert Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 @Ondazz mám je dnes první den na ruce lepší recenze bude následovat Zatím velice pohodlné a lehké proti tezsim chronům typu fortis nebo tudor. Jsem nadšen z toho jak jsou poměrně tenké a hrozně se mi líbí tento pohled z profilu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LainCoubert Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LainCoubert Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Jedním z důvodů pořízení byl i ten tah. Mě se hodně líbí podobný na historických zenitech. Ale teda jeho úprava je hrozná! To s rozšiřováním tahu na iwc se nedá ani porovnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBilek Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 před 5 hodinami, Ondazz napsal: @LainCoubert pěkné, ale neměl bys i nějakej komentář, ohledně spokojenosti, zážitky a porovnání? jinak já dneska furt moje milovaný anadigi Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Taky dvojkový colty, jen polárky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 před 11 minutami, Maxel napsal: Taky dvojkový colty, jen polárky. Rozhodoval jsem se jestli bílé nebo černé a nakonec jsem vzal černé, ale bílé jsou taky hodně fajn :)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LainCoubert Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 před 1 hodinou, Maxel napsal: Taky dvojkový colty, jen polárky. Ten cifr je fakt hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 ranni ptace.. a blackbirdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marp Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 Od hodinára, skrátený strap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se