Maxel Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 (upraveno) Díky kluci! Zkoušel jsem toho včera víc. Chronomat B01 42 jednoznačně pecka. I takhle v zelené. Želbohu je to macek, na mojí ruku už zu viel. Myslel jsem, že když s odřenýma ušima unosim původní Chronomat 41, pude to. Ale ani howno. Fajn byly i Premiery s lososovym dialem. Ještě, že na ně teď nemam Naopak Chronomat 36, na které jsem si myslel do komba k ostatním EDC, nic. Žádná jiskra, takový nijaký. A to nehledě na dámskou variantu na foto, modré jsou nemlich to samé. Upraveno 27. října 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 ja si par let nedokazal prestavit na ruce av 2 seawolfy .. kurefsky vysoke hrnky, mega činka apod. ale svete div se, jsou to nositelne docela pohodlne obludy.. nechapu ale je to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 (upraveno) @Maxel chronomaty máš topky , ten náramok by som chcel vzskúšať. Superoceany naživo vyzerajú o moc lepšie @Ondazz myslíš, že budúci týždeň predstavené budú už bez krídel? Upraveno 27. října 2023 uživatelem lemon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 @lemon jo zaprve jsem videl jakousi spionazni fotku a za druhe ukol "znicit kridla" dostal Kern od Satana uz davno a plni ho salamovou metodou docela uspesne. Pred par rokama musel rychle vydat Avengery jeste s kridlama jako demydz kontrol, ale ted uz je svet (vcetne me) dostatecne zmasirovanej, a jsme pripraveni mu to za urcitejch podminek dokonce i pochvalit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 (upraveno) Křídel je škoda veliká. Ale je to halt boj s větrnými Kerny. Už aby šel od válu. U mě je to model od modelu. Jak na SO (a obecně pilotko-potapkách) mi chyběj, tady to s tou betou ve znaku přežiju v pohodě. Upraveno 29. října 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 Hezka nedele s monstrama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 V 26. 10. 2023 v 22:23, Maxel napsal: Dabl trabl Gratulace. Máš to pěkný, takový double nákup se jen tak nevidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 @Luky Díky. Byl to takovej momentální nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 Hezké ráno všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty223 Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 Rychlofoto obřích 46 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 Pořád klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Má tu někdo tuto referenci A1338111/BC32 Avenger2?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 (upraveno) @Juraj11 todle? Upraveno 9. listopadu 2023 uživatelem Ondazz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Dával sem dokupy celou chrono-famílii, tak jsem si hodil na packu všecky brajtle. Mam je prostě rád. A ač spíš zastáncem pre-Kern éry, ty poslední modely mě fakt baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 [mention=4208]Juraj11[/mention] todle? TytoSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 V 12. 11. 2023 v 12:58, Maxel napsal: Dával sem dokupy celou chrono-famílii, tak jsem si hodil na packu všecky brajtle. Mam je prostě rád. A ač spíš zastáncem pre-Kern éry, ty poslední modely mě fakt baví. Máš to moc hezký, závidím. Tak jsem vyfotil ty mojeTaky mi dělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Tzv. filtr Rudé armády Krásný to máte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 úžasný! nádhery! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se