cabajka Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Tak sa pridam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Jste zlý Eva jsem měl modrý a taky jsem je dal pryč. Blbec rozvádějící se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phar Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Taky se zapojim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna V 19. 1. 2024 v 18:29, spiderer napsal: Takze narozeniny uz probehly jo? Tak jeste jednou vsechno nej a ja se taky neflakal a resil jsem nahradu - tentokrat neprilis originalne, ale nemohl jsem odolat Měl jsem stejný. Bohužel jen na podzim a v zimě 2012, páč se mi trefily zrovna do období "Nic mi dlouho nevydrží". Každopádně z určitého úhlu pohledu byly vlastně asi moje nejoblíbenější Béčka. Asi i víc, než Navitimery. Byly kompaktní, skvěle se nosily a díky rozumné velikosti ciferníku vypadaly správně "busy". Tož užívej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února tak to je parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Nevím které dneska, tak je budu točit cely den když venku prší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Jedny na levé a druhé na pravé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února @Ondazz to je nemilé :-/, tak snad to dobře dopadne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKu Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února @shewcza diky za ucast! akorat mam obavu, ze to nebude tak jednoduchy. prozatim se mi je snad podarilo vyvetrat, s vytazenou korunkou se zamlzeni postupne zmensovalo az vymizelo. blby je, ze tohle opravuji jen ve vidni a kdyz to tam poslu, tak budou chtit 15k, coz se me za pretesneni davat nechce, zvlast kdyz se konalo myslim pred rokem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Statistika nuda je, ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února @baza to jsou nádhery, to je Bandit? Ja dneska takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Letos poprvé v Zoo Ostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února před 4 hodinami, Ondazz napsal: @baza to jsou nádhery, to je Bandit? Ja dneska takhle Dík, ano, bandit titanium. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabajka Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Dnes biele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února před 11 hodinami, kybacz napsal: Ty moje nejlepsi Béčka, jaký mám Jsou krásný, závidím. Navitimer je prostě bomba. Za mě nejhezčí hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se