Přejít na obsah

Jaké Breitling máte dnes na ruce?

Krrtek

Doporučené příspěvky

před 12 minutami, Tenglis napsal:

to je pecka!

Děkuju, mám ještě tmavě zelený a červený semiš tak zkusím jindy :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, mlsoun1 napsal:

A už to vím.Zítra je svátek sv.Patrika,tak slavíš s prckem na pískovišti a děláš bábovičky😊

Ten světlý jim sekne více🙂Ale chápu…

Jo vlastně, zítra je svatý Patrik 😁 mám doma skoro 20 reminku tak je zkouším točit protože vím, ze když je dam zase na tah tak reminky mají smůlu 😁

Odkaz ke komentáři

V 16. 3. 2024 v 11:36, mlsoun1 napsal:

Zrovna coltům sedí řemínky na jedničku,jen to střídej.Moc se mi líbí,jak si s nimi dokážeš vyhrát☺️Ten tah je zase vynese výšše😊

Dekuju :) dneska jsem hodil hnědý Hirsch Heavy Calf 

IMG_7276.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 22 hodinami, mlsoun1 napsal:

Máš to perfektni,Patriku😊Tento řemen jim sekne nadmíru.Měl jsem ho v černé a fakt dobrý.

Dneska jsem vzal černý Heavy Calf :)

IMG_7303.jpeg

Odkaz ke komentáři

V 9. 3. 2024 v 23:11, 1kubik napsal:

Zkusím získat radu v tomto vláknu. Snad mi někdo poradí. Měl jsem celkem dlouho na servisu SO Heritage II B20. Mám jen doma asi měsíc a od vyzvednuti nezůstanou nataženy déle jak 12 hodin. Odpoledne sundam, další den rano je chci dat na ruku a musím je opět natáhnout a nastavit. Přitom by měly mít rezervu 70 hodin. Je to na reklamaci v servisu? Jsou samozřejmě stále v zaruce Breitling a také v zaruce po servisu. Kde mohla nastat chyba? Děkuji. 

Tak mi v servisu řekli, že jsou zmagnetované, odmagnetovali je, ale bohužel pres noc se zase zastavili. Jsem z toho už nešťastný… nějaká rada co teď?

Nevím, co by to mohlo způsobovat. Napadl mě snad jen wallbox na elektroauto, které občas používám. 

Je nějaká rada, jak je odmagnetovat v domácích podmínkách?

Dekuji. 

Upraveno uživatelem 1kubik
Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, 1kubik napsal:

Tak mi v servisu řekli, že jsou zmagnetované, odmagnetovali je, ale bohužel pres noc se zase zastavili. Jsem z toho už nešťastný… nějaká rada co teď?

Nevím, co by to mohlo způsobovat. Napadl mě snad jen wallbox na elektroauto, které občas používám. 

Je nějaká rada, jak je odmagnetovat v domácích podmínkách?

Dekuji. 

Přejít z Breitlingu na Rolex :D Tímto jim nechci dělat reklamu, ale kvalita se nedá srovnávat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...