OWG Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března @OWG Dobrá kombinace! Taky budu muset zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBilek Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března (upraveno) Děláme, co se dělat musí. Upraveno 14. března uživatelem JirkaBilek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března před 39 minutami, OWG napsal: to je pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března před 12 minutami, Tenglis napsal: to je pecka! Děkuju, mám ještě tmavě zelený a červený semiš tak zkusím jindy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března Po delší době přijely zpátky kolotoče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Na pískoviště raději na gumě než na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března před 2 minutami, OWG napsal: Na pískoviště raději na gumě než na tahu A už to vím.Zítra je svátek sv.Patrika,tak slavíš s prckem na pískovišti a děláš bábovičky Ten světlý jim sekne víceAle chápu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Před hodinou, mlsoun1 napsal: A už to vím.Zítra je svátek sv.Patrika,tak slavíš s prckem na pískovišti a děláš bábovičky Ten světlý jim sekne víceAle chápu… Jo vlastně, zítra je svatý Patrik mám doma skoro 20 reminku tak je zkouším točit protože vím, ze když je dam zase na tah tak reminky mají smůlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Zrovna coltům sedí řemínky na jedničku,jen to střídej.Moc se mi líbí,jak si s nimi dokážeš vyhrátTen tah je zase vynese výšše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března V 16. 3. 2024 v 11:36, mlsoun1 napsal: Zrovna coltům sedí řemínky na jedničku,jen to střídej.Moc se mi líbí,jak si s nimi dokážeš vyhrátTen tah je zase vynese výšše Dekuju dneska jsem hodil hnědý Hirsch Heavy Calf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Máš to perfektni,PatrikuTento řemen jim sekne nadmíru.Měl jsem ho v černé a fakt dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quaress Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Akorát jsem již líný měnit řemínky, takže momentálně pouze na ocelovém řemínku, beztak mi přišel vždycky nejhezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března před 22 hodinami, mlsoun1 napsal: Máš to perfektni,PatrikuTento řemen jim sekne nadmíru.Měl jsem ho v černé a fakt dobrý. Dneska jsem vzal černý Heavy Calf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března @OWGpodle mne je tato variace nej.Ty hodinky to vynáší výšše,ač to byl entry level. A dost se mi líbí i na tom světlém řemínku,působí to něžně(říkala manželka). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickeycz Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března Stredecni digitalky vb5010 velky, lehky, pohodlny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Dnes moje nejpohodlnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1kubik Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března (upraveno) V 9. 3. 2024 v 23:11, 1kubik napsal: Zkusím získat radu v tomto vláknu. Snad mi někdo poradí. Měl jsem celkem dlouho na servisu SO Heritage II B20. Mám jen doma asi měsíc a od vyzvednuti nezůstanou nataženy déle jak 12 hodin. Odpoledne sundam, další den rano je chci dat na ruku a musím je opět natáhnout a nastavit. Přitom by měly mít rezervu 70 hodin. Je to na reklamaci v servisu? Jsou samozřejmě stále v zaruce Breitling a také v zaruce po servisu. Kde mohla nastat chyba? Děkuji. Tak mi v servisu řekli, že jsou zmagnetované, odmagnetovali je, ale bohužel pres noc se zase zastavili. Jsem z toho už nešťastný… nějaká rada co teď? Nevím, co by to mohlo způsobovat. Napadl mě snad jen wallbox na elektroauto, které občas používám. Je nějaká rada, jak je odmagnetovat v domácích podmínkách? Dekuji. Upraveno 22. března uživatelem 1kubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quaress Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března před 9 hodinami, 1kubik napsal: Tak mi v servisu řekli, že jsou zmagnetované, odmagnetovali je, ale bohužel pres noc se zase zastavili. Jsem z toho už nešťastný… nějaká rada co teď? Nevím, co by to mohlo způsobovat. Napadl mě snad jen wallbox na elektroauto, které občas používám. Je nějaká rada, jak je odmagnetovat v domácích podmínkách? Dekuji. Přejít z Breitlingu na Rolex Tímto jim nechci dělat reklamu, ale kvalita se nedá srovnávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se