Maxel Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května Chronomat na cestě do háku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května Dnes leštěnky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května @Kalifx tak to ma byt, tak je to spravne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května asi uz je cas nasadit kaucuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května Jedny echt kolotočácké. Miluju ten modrofialový antireflex. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května Avečka budú v lete častejšie na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
techlak Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května Mám je rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
techlak Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května (upraveno) Mám je rád Upraveno 29. května uživatelem techlak Foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. května Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května Anadigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzin23 Odesláno 31. května Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května V 29. 5. 2024 v 14:54, techlak napsal: Mám je rád Kdysi jsem je nosil a jedny z nejlepších hodinek, co jsem kdy měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. června Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června Polárky do deštivé soboty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 3. června Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června @Maxel Tobe se ta sbirka Becek zas nejak rozrostla ne? Ja stare Colty... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. června Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června (upraveno) @krutor Jestli myslíš teď ty Colty, tak ty už mam pár let Jen je moc nenosím. Jinak ty tvoje jsou taky super. 38mm, že? Taky jsem je chvilku měl, dost možná tyhle konkrétní; moc jich tu nebude. Upraveno 3. června uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 3. června Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června @Maxel Mel jsem za to, ze jsi jednu dobu vse prodal a ted mas jen chronomaty. Jo je to dost pravdepodobne, vzdycky vaham jestli je neprodat, ale male bezudrzbovky se hodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. června Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června @krutor Velkej restart jsem dělal už hodně let dozadu. Ale teď mam našlápnuto. Chci to zredukovat na pár kousků, takže krom těch co už mam, další do prodeje budou nejspíš následovat. Holt po deseti letech už to nepřináší takovou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června V 26. 5. 2024 v 11:06, Richard Eš napsal: Ty nemají chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Tak si doma pocity zmiesane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června V 27. 5. 2024 v 15:55, Kupa54 napsal: Jedny echt kolotočácké. Miluju ten modrofialový antireflex. Ty žluťáci jsou peckový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javo Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června Aerospace evo 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se