Balthus Odesláno 1. července Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července Z menších Coltů jsem byl odvařený od začátku, ale ty chronografy to budou mít těžší, guma mi moc nebere, tak zatím zkouším, co mám doma a budu muset pořídit náramek. I ten antireflex u menších Coltů je mnohem lepší.. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 4. července Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července Ja uz mam taky prezuto, bohuzel ale ne na origo. Stara uz to ma za sebou a novy design se mi moc nelibi. Tak sem zkusil Crafter Blue a najednou mi to hned ladi s okolnim naradim. Holt tooly se nezaprou 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 4. července Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července před 18 minutami, Skopky-Sonny napsal: Ja uz mam taky prezuto, bohuzel ale ne na origo. Stara uz to ma za sebou a novy design se mi moc nelibi. Tak sem zkusil Crafter Blue a najednou mi to hned ladi s okolnim naradim. Holt tooly se nezaprou To barevné sladění s nářadím je fakt skvělé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července U Béček není nad origo vycpanou krávu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července veget 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Dnes pro zmenu Aerospace z prelomu tisicileti - myslivecka edice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javo Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Dnes Breitling - Garmin 7 taky v titanu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickeycz Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Dnes Breitling - Garmin 7 taky v titanuTimhle stylem se tu asi zacnou postovat i ruzny kousky z dedictvi.. jsem asi uzkoprsej, ale tohle fakt nedavam. Nemam nic proti casio hodinkam, garminum a nebo orientum - at si kazdej nosi, co se mu libi, napis znacku neudela.. a obrazek na display taky ne.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července před 32 minutami, Javo napsal: Dnes Breitling - Garmin 7 taky v titanu Nic proti garminůn, ale ze škodovky taky neuděláš ferrari, když ji natřeš na červeno a nalepíš samolepku s koníkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javo Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Tak dobře, pracovní Garmin dolů a Breitling aerospace Evo nahoru. Čekal jsem větší pochopení pro joke... no, neva, kritiku přijímám. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července Mám ich rád na meshi ale v tropických teplotách naozaj najlepšie na gume 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 13. července Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července Skuška nového raritného bieleho kaučuku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javo Odesláno 13. července Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července EVO 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července V 4. 7. 2024 v 9:20, Skopky-Sonny napsal: Ja uz mam taky prezuto, bohuzel ale ne na origo. Stara uz to ma za sebou a novy design se mi moc nelibi. Tak sem zkusil Crafter Blue a najednou mi to hned ladi s okolnim naradim. Holt tooly se nezaprou Pecka kámo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července před 18 hodinami, Spongebob napsal: Pecka kámo Mě se líbí ta pasáž: stará už to má za sebou.. Kombinace gumaka ( a nejen s tim toolem ) je super. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Modrá je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července Tak dnes poprvé můžu i sem Colty 41mm, stav zánovní. Nadšenost obrovská! Zkrácení tahu jsem s kamarádem zvládl bez úhony. 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července @Spongebob joo Colty bejvaly krasny hodinky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se