Spongebob Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 29. července Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna V 29. 7. 2024 v 13:32, Ondazz napsal: Moc pěkný kousek.Kdysi jsem byl do nich úplný blázen.Ta gumová luneta,plastické čísla,okřídlené B,žluté okruží do černého ciferníku je krásný design Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javo Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 EVO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna @mlsoun1 víc se mi tehdy líbily s bílým, nebo s červeným, ale moc jsem je chtěl a nemoh to vydržet, a nakonec jsem spokojen A přesně, ta hloubka a malebnost detailů je skvělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Po čase nahodený mesh a opäť spokojnosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Nové keramiky. Křídla fakt chybí... No uvidíme. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna @Sphinter huste! jsou pekny i bez kridel, proste novej styl. kdyztak jen pro info, borec na instaci si menil pasek a ulomil (urazil?) si u toho kousek nozicky, vymenili mu to, ale asi teda bacha 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Tyjo, ty indexy, ciferník, to mému oku lahodí! Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Ech, neni to ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Za mě skvělý, gratulace! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna před 2 hodinami, Ondazz napsal: @Sphinter huste! jsou pekny i bez kridel, proste novej styl. kdyztak jen pro info, borec na instaci si menil pasek a ulomil (urazil?) si u toho kousek nozicky, vymenili mu to, ale asi teda bacha Děkuji, jsem zvědav, jak to bude držet. Ten brus z boku je ovšem super. @nizkotucnytvaroh: děkuji @Harwey: musim s Tebou trošku souhlasit @shewcza: děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Mesh je fakt pohodlnejší ako originál oceľový náramok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna taky meš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se