Radik Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 Pacient je nyní hodinkově kompenzovaný. Další kontrola za rok, v případě obtíží dříve, v chronomaniologické poradně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 Ano... Plán byl našetřit na nový s tím, že jsem se stále rozhodoval, jestli konzervativní celočerné, nebo odvážnější v barvě (asi žlutá), ke kterým bych mohl kombinovat i řemeny s prošitím v dané barvě. Bohužel, nebo naštěstí, nedávná nabídka váženého člena, určitě víš, to celé rozhodování urychlila. Bohužel proto, že zůstanu konzervou a jsou nakonec celočerné. Naštěstí proto, že jsem tímto rozhodnutím ušetřil pro mě nezanedbatelnou sumu oproti zcela novým. Každopádně nadšení trvá - však víš, poznal jsi to asi sám... I na fórum jsem vlezl až po delší době, proto moje odpověď přichází až po týdnu. I když jsem je původně plánoval spíš jako "sváteční" kousek a hlavně do sbírky, nejde to bez nich a musí být na ruce. Minimálně dokud je zima a nosím dlouhý rukáv Pacient je nyní hodinkově kompenzovaný. Další kontrola za rok, v případě obtíží dříve, v chronomaniologické poradně. b.jpg Tak ze srdce gratuluju!!! Vím, že jsi je plánoval, ale až ve vzdálenější budoucnosti. Máš to tedy úplně stejně jako já. Taky bych se ještě začátkem prosince nenadál, že budu mít takhle brzy. Užívej ve zdraví a radosti. A máš pravdu. Sundat je z ruky nejde. Já od jejich koupě nic jiného nenosím. Ba co víc, stále cítím naprosté uspokojení. Když vidím nějaké pěkné hodinky, řeknu si jenom: Jsou pěkné, ale ty moje se mi lébí víc V mém případě je tak lékem na chronobundus vitamín B42. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 22. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Dneska v rachote morskej vlk:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Dík, Vojto Přeju tedy nám oběma, ať jsou to ty definitivní Tak ze srdce gratuluju!!! Vím, že jsi je plánoval, ale až ve vzdálenější budoucnosti. Máš to tedy úplně stejně jako já. Taky bych se ještě začátkem prosince nenadál, že budu mít takhle brzy. Užívej ve zdraví a radosti. A máš pravdu. Sundat je z ruky nejde. Já od jejich koupě nic jiného nenosím. Ba co víc, stále cítím naprosté uspokojení. Když vidím nějaké pěkné hodinky, řeknu si jenom: Jsou pěkné, ale ty moje se mi lébí víc V mém případě je tak lékem na chronobundus vitamín B42. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ross Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Mám jedny, tak je nosím pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 22. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Ještě jedna filmařská, pořadný švýcarský železo k pořádnýmu americkýmu železu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 pěkné, seawolfy jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 Já dnes tak - sluníčko svítí, je třeba veselejší barvy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Blackbird Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 U mně je to jednoduché: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 24. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Dnes SO42 na černym hadru:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Dnes SO42 na černym hadru:-) image.jpg Co je to za ročník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Dnes SOH46, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 25. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 BÉčka BÉdva a BÉkamera. To je dneska vitamínu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Nove Colty, ale hlavně nové triko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Blackbird Hodně pěkně! Máš k nim i tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 25. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Baza, triko jsi dostal k nakupu, nebo se da nekde koupit??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Stále stejně spokojen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 27. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Dneska na gume, pohodlicko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breit Lee Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Moje první... a byla to láska na první pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se