tkol Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Ultimátní letní kombo!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wrch Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Možná menším, ale daleko luxusnějším. A PRO II mám moc rád. Luxusněji na mě působí taky (i v jednu ráno) , díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tichus Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Pořád se mi je nějak nechce přehazovat na ten mesh...mně se na tom kaučuku prostě líbí Sent from my iPhone using Tapatalk
tkol Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Pořád se mi je nějak nechce přehazovat na ten mesh...mně se na tom kaučuku prostě líbí Kaučuk je pecka, ale uplně nejlepší a nejnositelnější ze všech kaučuků mi přišel oceanracer, vůbec se pod ním nepotila ruka a byl superpohodlnej!!
Tichus Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Kaučuk je pecka, ale uplně nejlepší a nejnositelnější ze všech kaučuků mi přišel oceanracer, vůbec se pod ním nepotila ruka a byl superpohodlnej!! Ten jsem chtěl původně, ale nebyl na skladě a mně se nechtělo čekat... když tak ho dokoupím, ono to bez té spony zas taková pálka není... Sent from my iPhone using Tapatalk
siwi Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Pořád se mi je nějak nechce přehazovat na ten mesh...mně se na tom kaučuku prostě líbí Tak je na něm nech
tkol Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Ten jsem chtěl původně, ale nebyl na skladě a mně se nechtělo čekat... když tak ho dokoupím, ono to bez té spony zas taková pálka není... Sent from my iPhone using Tapatalk Největší raketa je spona, kaučuk sám o sobě stojí nový asi 2tis.
Sphinxx Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Pánové trochu to tu zamíchám s "návštěvníky jménem Oris". Před časem jsem tady psal o perfetkních náramcích Breitling, zejména PRO II, ale včera jsem si koupil níže uvedené Orisy a jejich náramek mi přijde dokonce lepší a pohodlnější než na "B". Dost jsem je podcenil, ale neprávem a za mě určitě super, Breitling by se mohl inspirovat tou členitostí . Moc dobře odvedená práce. No ale to bylo včera, takže ať nejsem OT, přidávám i nějaké "B".
malacko Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Ty Navitimer 01 jsou boží, jak se nosí?
Sphinxx Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 malacko: jak se to vezme. Nenosí se to špatně, toto je 43mm verze, pak se vyrábí ještě 46 a 48mm. 46mm je na hraně a 48 mm vůbec (za mě kýč, který bohužel vypadajá, jak fík). Navitimer je klasika, ale jejich nevýhodou je velmi mizerná WR, člověk, aby to schovával při deštíčku a opatrně si umýval ruce, mě to nevyhvuje. Ale jinak ve všem ostatním o nich lze hovořit v superlativech, mám srovnání několikero Navitimerů a tyhle 43mm, jsou jednoznačně TOP.
malacko Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Sphinxx, děkuji za vysvětlení.. Mohl bych poprosit o srovnání těch Oris a Navitimer 01 na ruce vedle sebe? Zajímal by mne rozdíl v té velikosti naživo u sebe.
Sphinxx Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Bohužel, Navitimer jsem před pár týdny prodal. Tu fotku jsem dnes dával, abych nebyl OT s Orisy. Ale jsou to úplně jiné hodinky, Navitimer se 43mm působí malinko větším dojmem, protože nemají "tučnou" lunetu, naopak Oris jsou takové "kladivouny" - vysoké a robustní.
malacko Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Aha, tak to je velká škoda. Myslel jsem, že máš aktuálně oboje dvoje, když jsi je sem dával. Já si určitě jednou Navitimer 01 také koupím, viděl jsem je u kolegy a jsou numero 1.
Sphinxx Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Měl jsem je ještě před pár týdny, ale kdybys chtěl, tak až je budeš kupovat, napiš SZ, pošlu více fotek i podrobnější rozbor, ať to tu neplevelíme.
siwi Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Jedna podvečerní: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Nádhera Vojto Já ty Tvé fotky a hodinky vážně žeru a pořád si říkám,přoč Já ,,vůl" je od Davida vlastně nekoupil ,když jsem z nich vždy na měkko
siwi Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Dík, Marceli. Jsou to opravdu hodinky, které dovedou stále bavit. Ale pokud si pamatuju, hledal jsi něco lehkého. Tyhle jsou na ruce přeci jenom znát.
Sphinxx Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Ale pokud si pamatuju, hledal jsi něco lehkého..No jo, ale ony Marcelovi utekly i ty titanovky ... a to jsem mu nabízel reservé .
siwi Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 No jo, ale ony Marcelovi utekly i ty titanovky ... a to jsem mu nabízel reservé . Budou jiné, třeba.
mlsoun1 Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Vím,no jo.Ta ruka je na tom docela špatně .Ale nic se nemění na tom,že jsou krásné a když je vidím,tak jsem z nich unešen. No a David má pravdu,nabízel mi titanovky i s reservačkou,ale nezapomeň dodat Davide,že žena řekla a dost!Než se dohadovat .V týdnu mi byly vráceny prachy za BB,takže teď mám prachy,ale...no vlastně colty mám nazpět,ale chtělo by to nějaké nové krásky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se