t2 Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Jo, ale ne na elektronický bázi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 (upraveno) W800 W59 Upraveno 11. března 2018 uživatelem travex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Dnes poprve na ruce. Po roce opet ProTreky. Tyhle jsou skvele i na malou rucku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Dnes poprve na ruce. Po roce opet ProTreky. Tyhle jsou skvele i na malou rucku Však jdou taky maličké a bez nožek... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Že by Ženeva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Opět na ruce.. Lehké, moc příjemné a krásně čitelné DW 295 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Oline, mně tyhle 295 nějak moc vrtaj hlavou. už asi před deseti lety jsem na ně koukal ve výloze a přemýšlel, zda je vzít. a teď zase znova. koukal jsem, že jeden ešop je má v šedé barvě. ta čitelnost a velikost fontu se mi moc líbí. a modul taky super.tak se chci zeptat jak seděj na ruce - resp. pohodlí řemínku? u tědlech prastarých kusů mám z toho trochu obavy - jesi nebude nějak ztuhlej nebo zkřehlej.. co mi ale přijde super, že se snad dá rovnou nasadit 20mm nato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Jsou dvě verze.. Černá kterou mám je s "plastovým" páskem.. Ta šedá verze je kombi plast a kov..takže nevím jak to bude s pohodlím na ruce. Ta moje verze se nosí moc příjemně a co se týče čitelnosti fontu.. parádaJinak zápěstí mám 19.. a NATO pásek taky 19.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 no jo, koukám na to. tak to je docela divočina.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Přípravy na DIGI sraz vrcholí. Na ruce budu mít W-780 s modulem 549: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 siwi.. parádní klasika. Moc pěkné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Taky příprava na sraz. Probuzeny ze zimního spánku a nové batt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 siwi.. parádní klasika. Moc pěkné.. Díky. Sraz se opravdu vyvedl. A takových klasik tam bylo... hodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Hodinky fajn, ale upřímně tě lituji, že musíš pít Carlsberg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Hodinky fajn, ale upřímně tě lituji, že musíš pít Carlsberg. To je pravda. Našel jsem reklamu. Lituji to. Ale je lepší, abyste se později dostali na zvracení, než aby se zbytečně ztratili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Dnes a zítra Primky na ruce... plus jeden doplněk a rarita Matchbox Škoda 130 LR, rok 1986 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Co ti na to mohu napsat... Obé parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 K tý škodovce už mi chybí jenom ty Primky? Nádherný kombo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Když je ten weekend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se