Hantronix Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Dnes jsem si vzal na ruku toto. Vypadá to jako Twincepty, ale nejsou to Twincepty. Co je to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Casio EDB-501 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 před 4 hodinami, Hantronix napsal: Dnes jsem si vzal na ruku toto. Vypadá to jako Twincepty, ale nejsou to Twincepty. Co je to? Jak už jsem se nabažil všech těch ikonických Casií, začínám čím dál víc pokukovat po úletech ze začátku tisíciletí, jako jsou třeba tyhle. Nebo třeba EDB-300 s jejich animacema a "kouloidním" efektem na displeji, či EDB-110 s barevnou mapou. Vím, je to všechno spíš na efekt, často ne zrovna přehledné a budoucnost to nemělo, ale to nadšení doby jim kouká z displejů. Pěkný kousek pro nadšence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 @Olin.uj Jo jo. Je to tak. @jendazhor Já mám těch EDB víc. Celkem mě zaujaly. Mám EDB-100, EDB-110 (s tříbarevným displejem), EDB-200 (s joystickem), EDB-300, EDB-501 (to jsou tyto), EDB-600 (s kalkulačkou - jak jinak ) a EDB-700. Jestli si vzpomenu, tak je večer zkusím vyblejsknout všechny pohromadě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 No, tak to by bylo super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Casio EDB-111.. už jsem je sem dával.. U těch mých jsou ručičky digitální.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Tak tady je máte. Akorát jsem zjistil, že v EDB-700 došla baterka a zrovna ji nemám doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Pěkná číslíčkovopixelová přehlídka. Si říkám, jestli tehdy v Casiu tušili, že za 15-20 let bude většina "hodinek" vypadat jako iWatch, nebo jako náramek či pseudohodinky plné senzorů pro sledování všech možných veličin. A taky, že co se nepropojí s telefonem, bude vlastně oldschool. Tehdy se to lámalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 6 hodinami, jendazhor napsal: ... Si říkám, jestli tehdy v Casiu tušili, že za 15-20 let bude většina "hodinek" vypadat jako iWatch, ... Tohle mě trochu mrzí (ne funkčně, ale designově). A nejen u hodinek. Je to tak se vším. Ale to holt nese ta doba. Dřív si každý výrobce držel svůj design a na první pohled šlo poznat jestli máte třeba mobil od Siemensu nebo Nokie. A je jedno, jestli se jedná o hodinky, mobily nebo třeba kazeťáky. Dnes je vše tak nějak unifikováno. A už to není tak zajímavé ani ze sběratelského hlediska. A proto rádi sbíráme ty staré kousky, kde se ještě výrobci vyřádili a i když to někdy byly slepé vývojové cesty, tak sběratelsky jsou to lahůdky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Uz som ich sem onehda daval, ale teraz su zase aktualne. Takze: Myslime aj na vas- hnutie Hamas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Zjistil jsem, že modul 676 je jeden z mých nejoblíbenějších. Prostě nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ducenstvo78 Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Na zahrade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Dneska jsem se projel... krásně ... na výlet: Príííma, akorát mi někdo nějak přidal dílky na tahu nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 dnešní večerní a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 (upraveno) SGW-300 na nato řemenu. Upraveno 26. května 2021 uživatelem travex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se