Lisky Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října před 59 minutami, Gombo napsal: Seiko Running Man v nalezovom predrenovacnom stave. Rok 1982. Tak sa tesim, ze nabehli a ide sa dalej Paráda. Ja mám ešte v horšom stave. Navyše mi vynecháva veľa segmentov i keď displej sa zdá byť dobrý. Neviem čo s tým. Každopádne gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října před 7 hodinami, MartyH napsal: To jsou nádherné A280 a navíc parádním stavu! Mé W-49 jsou v mizerné stavu, tak tiše závidím... V téhle černé plastové verzi jsem je nikde neviděl. Koukám že i sklíčka jsou úplně jiná.. I když je máš v tomto stavu, tak přesto super.. Jinak i moje pouzdro je bohužel plast.. no ale takový byl trend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října To mělo Casio tenkrát takovou sérii. Měli dvě pouzdra a dávali do toho různé moduly. Na pouzdrech a plastových sklíčkách byly jen jiné popisky. Kromě těchto třeba Straight Flush: GC 50 / GC 10W nebo World time: A 300U / W 50U. Sdílení pouzder jelo u Casia už dávno. Třeba Joggingové J 50 sdílelo pouzdro s gameskama a příkladů by se našlo určitě více. Dneska na ruce 2.gen: 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října V 9. 10. 2024 v 20:06, t2 napsal: Dneska prvně na ruce, takže to muselo být s hvězdičkou: Zdaleka nejvzácnější LCD Omega..... Slint.... Cena okolo 50.000,- Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října A to me prave desi u drahejch digitalek,ze nevis hodiny kdy umřou.jsou krasny,preju at dlouho fachaj. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamil_m2 Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října G-shoky na chatě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října Pohodovou neděli 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října Shodou okolností mám dnes na ruce také digitální analog . 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října (upraveno) Prve ozivene z dnesneho blesaku: Multifunkcne digi z 80tych rokov. Jedny podobne uz mam a aj som ich tu uz predviedol. Schvalne, ci viete ktora dost podstatna funkcia na nich nieje oznacena Upraveno 13. října uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října Tuner. Já dnes tyto: 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Tak dnes Casio FS-06 Film Watch s matrix displejom FullSizeRender-compressed.mov 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Moc pěkný kompaktní kousek jehož design nezestárnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října před 16 hodinami, Gombo napsal: ... Multifunkcne digi z 80tych rokov. Jedny podobne uz mam a aj som ich tu uz predviedol. Schvalne, ci viete ktora dost podstatna funkcia na nich nieje oznacena Vypadají úplně stejně, jako ty moje, ale na těch mých to napsáno je. Ale je to jiná značka, takže to asi značili podle přání odběratele. Zajímavé je, že takovou funkcí navíc se nepochlubili. Co se týče těch Casio Film watch, tak ty jsou zajímavé všechny. Hlavně těmi animacemi. Ale většina mi připadá jako dámské. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října @Hantronix tiez ich mam v inej farbe a tie oznacene su. Myslim, ze ten napis “tele” je viazany na firmu/obchodak alebo ine Mam to tak aj u inych znaciek. Vid foto 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Já dnes na ruce tyto. Doufám, že nejsem off topic. S odřenýma ušima by měly splňovat definici ana-digi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října (upraveno) WW-34 Upraveno 16. října uživatelem MartyH 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se