Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

před 59 minutami, Gombo napsal:

Seiko Running Man v nalezovom predrenovacnom stave. Rok 1982. Tak sa tesim, ze nabehli a ide sa dalej 

IMG_9959.jpeg

Paráda.👍 Ja mám ešte v horšom stave. Navyše mi vynecháva veľa segmentov i keď displej sa zdá byť dobrý. Neviem čo s tým. Každopádne gratulujem🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 9,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 7 hodinami, MartyH napsal:

To jsou nádherné A280 a navíc parádním stavu! 🤩

Mé W-49 jsou v mizerné stavu, tak tiše závidím... 🙂

IMG_8740.JPEG

V téhle černé plastové verzi jsem je nikde neviděl. Koukám že i sklíčka jsou úplně jiná.. I když je máš v tomto stavu, tak přesto super.. Jinak i moje pouzdro je bohužel plast.. no ale takový byl trend. 

Odkaz ke komentáři

To mělo Casio tenkrát takovou sérii. Měli dvě pouzdra a dávali do toho různé moduly. Na pouzdrech a plastových sklíčkách byly jen jiné popisky. Kromě těchto třeba Straight Flush: GC 50 / GC 10W nebo World time: A 300U / W 50U. Sdílení pouzder jelo u Casia už dávno. Třeba Joggingové J 50 sdílelo pouzdro s gameskama a příkladů by se našlo určitě více.

Dneska na ruce 2.gen:

x20241010_153532.jpg

• Like 2
Odkaz ke komentáři

Prve ozivene z dnesneho blesaku:

Multifunkcne digi z 80tych rokov. Jedny podobne uz mam a aj som ich tu uz predviedol. Schvalne, ci viete ktora dost podstatna funkcia na nich nieje oznacena 🙂

IMG_0165.jpeg

Upraveno uživatelem Gombo
Odkaz ke komentáři

před 16 hodinami, Gombo napsal:

...
Multifunkcne digi z 80tych rokov. Jedny podobne uz mam a aj som ich tu uz predviedol. Schvalne, ci viete ktora dost podstatna funkcia na nich nieje oznacena 🙂

Vypadají úplně stejně, jako ty moje, ale na těch mých to napsáno je. Ale je to jiná značka, takže to asi značili podle přání odběratele. Zajímavé je, že takovou funkcí navíc se nepochlubili.
Zeon_FM.thumb.jpg.ff888c7cb28f32eae07fb1d86cd33fcb.jpg

Co se týče těch Casio Film watch, tak ty jsou zajímavé všechny. Hlavně těmi animacemi. Ale většina mi připadá jako dámské.
Casio_fs.jpg.2f4174b2b43a64822c974788880f751b.jpg

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...