Rumsztyk Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. listopadu 2017 uživatelem Matiniela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 (upraveno) Sorry za double post. Byl jsem ve vlaku. Upraveno 4. listopadu 2017 uživatelem Matiniela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Víkendový kasija Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Dnesk jsem vythl hodinky, které jsou se mnou už od roku 1998. Prostě definitivky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Nádherná nadčasová klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Dnesk jsem vythl hodinky, které jsou se mnou už od roku 1998. Prostě definitivky. Ty jsou úžasný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Díky pánové. Je to tím, že jsou ještě z poctivého kovu. Nosil jsem je nepřetržitě 6 let doslova každý den a nijak jsem je nešetřil. Naproti tomu dneska se k nim chovám jako muzijnímu exponátu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Jsou supr. Co to je presne za typ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Je to typ w-780 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Rádo se stalo. Teď abys začal se sháněním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Kdyz ja uz toho mam i tak plnou kabelku a nosim furt jenom 115200. Vzdycky jdu kolem hodinkovnice, smutne se na me ty digosky, Primky a ostatni hodinky divaji, az z toho pak mam spatne svedomi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Zlatky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Tomu rozumím, mám to dost podobně. Orienty a Seika na mě z hodinkovnice volají: "Vem nás s sebou!!!" A stejně zůstanou nakonec doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Ty 780tky jsou opravdu krásné. Kov je kov, to je marný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Rado for Bentley?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboš72 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Dnes som zobral prevetrať Seiko Odoslané z HUAWEI CAN-L01 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Ty bych taky jednou rád provětral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se