Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

Návštěvník Chilliluk

Tak další starý poctivý kovový digi. W 34. A po kontrole můžu říct že jsou pravý  :D  ikdyž modul není původní 415 ale novější co svítí LEDkou. Až přijde čas na novou batt tak zkusím prohodit za ještě novější modul s illuminatorem.

attachicon.gifx20150519_142630.jpg

attachicon.gifx20150519_142655.jpg

Po tom, co jsem si oblíbil svoje F-91W, bych i tyhle docela bral, jsou pěkný a hlavně v kovu. Nějak mi vůbec už nevadí malý hodinky - zvykl jsem si na tu velikost. Budu se muset asi kouknout na Ebay na nějakou starou dobrou klasiku.

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 9,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Zase pro mě jedna klasika z černých burz první půlky 80´ let, kdy mně bylo bezstarostných 15 nebo16 let a toto byly moje 2 digi po Kesselkách s 1 melodií  - posun a 7 ( skoro jedno album - haha, nechci říkat CD, to bylo teprve v plenkách a pekelně drahé, v ČSSR snad jedna nahrávka na CD - Má vlast - ale nechci kecat ani poučovat, když tak mě opravte...) Pak jsem je buchl kamarádovi, protože pro mně byly již okoukané a chtěl jsem s kalkulačkou...Teď jsem je sehnal v bazaru, skoro jako nové, snad majiteli došla originální baterie a tím to pro něj skončilo - si myslím... Přeji pěkný den!

post-36662-0-92053500-1433404326_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ano, byla tu pouze Ma Vlast, nahravana v japonskem studiu NHK a masterovana na aparature Denon. K tomu dva modely digitalnich gramofonu v licenci Philips, MCD 901 a MCD 902 z Tesly Bratislava...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...