Návštěvník Chilliluk Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 (upraveno) Tak další starý poctivý kovový digi. W 34. A po kontrole můžu říct že jsou pravý ikdyž modul není původní 415 ale novější co svítí LEDkou. Až přijde čas na novou batt tak zkusím prohodit za ještě novější modul s illuminatorem.x20150519_142630.jpgx20150519_142655.jpg Po tom, co jsem si oblíbil svoje F-91W, bych i tyhle docela bral, jsou pěkný a hlavně v kovu. Nějak mi vůbec už nevadí malý hodinky - zvykl jsem si na tu velikost. Budu se muset asi kouknout na Ebay na nějakou starou dobrou klasiku. Upraveno 19. května 2015 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Pěkný. Jak se dociluje toho nápisu CASIO na displeji?stisknout a podržet tlačítko start/stop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Aha, díky. A jde o nějakou ojedinělou fičuru a nebo se jedná o funkci rozšířenou napříč mnoha moduly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Co já vím tak to umí jen pár modulů. Všechny si jsou displayově podobné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Dneska tyhle zlatky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 dnes pri krmeni *orla*, jako vzdy Mudme9300 http://forum.chronomag.cz/uploads/post-35752-0-75583900-1432394598.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Dneska GW 5000 ale včera CA 53 W klasický kalkulačky. Jsou to super digošky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Vintage 81 QS 33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Ty se ti povedly. Škoda jen, že jsou tak poškrábané. Ale sehnat dnes něco takového v jakémkoliv stavu je kumšt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Jo jsou už životem popsané, ale aspoň mi nemusí jen ležet ve společnosti ostatních. V tomhle stavu je můžu bez obav nosit. A to taky není špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 minulý týden na kolobce dw-290 včera w-800 (stále na ruce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 Dneska v lese: 60 QS-20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 někdy se to sejde, že i totální chudobky takňák sympaticky sednou. dnes je mám s sebou jako záložní, odpoledne dal z recese na ruku a už zůstaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Tak jsem dnes přezul milované F91W na Singapurské NATO. Jestli jim to sluší, posuďte sami. Fotky mobilem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Na ruce i na nohou : Adidas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Tak dopoledne:odpoledne:a večer si vemu asi nejaký géčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Zase pro mě jedna klasika z černých burz první půlky 80´ let, kdy mně bylo bezstarostných 15 nebo16 let a toto byly moje 2 digi po Kesselkách s 1 melodií - posun a 7 ( skoro jedno album - haha, nechci říkat CD, to bylo teprve v plenkách a pekelně drahé, v ČSSR snad jedna nahrávka na CD - Má vlast - ale nechci kecat ani poučovat, když tak mě opravte...) Pak jsem je buchl kamarádovi, protože pro mně byly již okoukané a chtěl jsem s kalkulačkou...Teď jsem je sehnal v bazaru, skoro jako nové, snad majiteli došla originální baterie a tím to pro něj skončilo - si myslím... Přeji pěkný den! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bořivoj Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Tyhle jsem nedávno gůglil, protože jsem je viděl na aukru a skoro nic jsem nevygůglil. Gratuluju k pěkným a skoro raritním digoškám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Ano, byla tu pouze Ma Vlast, nahravana v japonskem studiu NHK a masterovana na aparature Denon. K tomu dva modely digitalnich gramofonu v licenci Philips, MCD 901 a MCD 902 z Tesly Bratislava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Ana digi s kalkulačkou a illuminátorem. To je kombinace. Mám je na sobě asi poprvé od tý doby co je vlastním. Zkrátka úloženky. ABC 30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se