Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

Přesto, že na ruce být nemůžeou, protože jim chybí odpovídající náramek, dám je sem. Je to totiž největší podivnost v mé sbírce. Získal jsem je před několika lety v jednom konvolutu z Aukra. Ačkoliv vypadají, že jdou, zdání klame. Tlačítka nereagují, takže je není možné nařídit ani vyvolat některou jejich další funkci. A proč jsou podivné? Kvůli svému neobvyklému barevnému provedení. Povrchová úprava pouzdra není zlatavé, ale takové spíš mosazné. Další zvláštností, která mě dost zaujala, je to, že poudro má tvar jako kdysi dobře známé Kesselky se 7 melodiemi. Jenomže je o dost mohutnější a těžší. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Modul není zrovna v nejlepší kondici:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 9,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

... někdo zájem vyzkoušet si výhody Global Shipping Programu.     

Zajímavé je, že ačkoliv jsou ze stejného roku, tak já mám trochu jiné dýnko. Mám tam nad sériovým číslem nápis SEIKO a pod ním JAPAN a Daini logo. Že by japonská a nejaponská verze???                                   

...hmm do to bych taky nesel (po statech 3.75 je fajn, ale k nam za cca 600 je moc) 

dalsi stejne co by sly i k nam jen jeste neuvedl postovne(asi na vyzadani)

-, a jinak na tom dynku to mam stejne jako ty.

Odkaz ke komentáři

Dnes na ruce..i po celý víkend.. A jedna opět pro hračičky:-)

Odkaz ke komentáři

Hodinky samozřejmě super, ale nejvíc mě dostávají ty autíčka! Citroen by si zasloužil sólo fotku.

Sedmsetšestku mám náhodou na poličce v práci.

Digitální primky ani elektroniky jsem nikdy neměl. Co, prosím, znamená ten nápis pod údajem sekund?

Díky

Odkaz ke komentáři

DATE

Ze je zvileny mod datum, namiesto sekund

Aha, to mě nenapadlo, přestože jsem si všiml, že je na obou fotkách stejná cifra. Nedocvaklo mi to.

Díky za vysvětlení.

Ale furt to nechápu. I kdyby tam byl modul z Elektroniky, tak datum se přece rusky neřekne FECHA, nebo jo???

Odkaz ke komentáři

"Fecha" maji moduly urcene pro spanelsky mluvici soudruhy z Kuby. Ve vlaknu k digi Prim jsme to kdysi resili.

Přesně tak...byl si rychlejší:-)

Odkaz ke komentáři

Hračky tohoto typu jsou, myslím, vítány. Řekl bych, že je nás tady víc, komu se to líbí.

Já jsem vždycky rád, když je na fotce i něco jiného než jen hodinky. Ať už něco dobového nebo s konkrétními hodinkami souvisejícího, nebo aspoň nějaké oživení či sranda.

Odkaz ke komentáři

Tak nakonec jsem to přece jenom zkusil. Nicméně z nějakého záhadného důvodu jsem viděl tohle:

Asi osud. Možná se naše firemní síť tváří, jakože sedím někde v Indii nebo co. Stejně už jedny mám, takže se nic neděje :)

Nakonec se vydražily za pár kaček, to jsem nečekal.

A abych nebyl OT, tak jedna aktuální.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...