siwi Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 To je dost pravděpodobné. Hodinky určitě otevírané byly. Otázkou je, jestli by se s tím dalo něco dělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 To je otázka. Koukal jsem na fotky předešlé a už tam bylo znát, že není něco v pořádku. Je znát, že při zaslání hodinek nějaký "červík" pracoval. Je to sázka do loterie.. Jenom bych zkusil sklíčko opatrně odejmout od pouzdra.. Přesto bych ještě silnou lupou prohlédl, jak je sklíčko "zalepeno" a jak drží... silně, slaběji.. Je to o citu. Pokud by šlo a barva sklíčka držela.. Po odejmutí bych jej zkusil "vylepit" páskou... jen ten poškozený okraj. Pak podle možnosti zafixovat průhlednou páskou a nebo ještě lépe bezbarvím lakem. siwi.. Je to na tobě. Buď nechat, jak to bude postupovat.. a nebo můj experiment. ..Přesto bych ještě asi počkal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Mám v plánu počkat. Ale v případě nutnosti opravy a zafixování bych to musel někomu svěřit. Špatně vidím a svépomocí bych to nezvládl. Spíš ještě víc pokazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefan2 Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Vím je to trapárna za pár korun, ale i tak dělají radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 t2: pěkné plasťáčky. I já jsem jedny "nazul". Budou mi dělat společnost celý víkend. Lehké, pěkně čitelné JC 22.. modul 1466 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Zcela jsem tyto křemíkové babičky přehlížel, až jsem k nim přišel jako slepý k houslím a musím říct, že jednoduchost designu, funkcí i rozměry pouzdra mně úplně nadchly.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Navíc I nádherné vintage oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Snekofon: velká paráda.Já dneska nasadil novou gumičku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Dneska takle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Parádní klasika... parádní Marliny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2018 Po práci legraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2018 Medlov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janiucco Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2018 Mudman Odoslané z VIE-L09 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Moony?.. Nemáš jedny navíc??? Parádní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Plastový mám jen jedny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laudis Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 (upraveno) Pracovně. Si v tom dusnu představuju, že je -10 a na hodinkach mam jinovatku....kupodivu to vubec nepomaha Sent from mTalk Upraveno 8. srpna 2018 uživatelem Laudis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 (upraveno) Po delší době na ruce. Upraveno 13. srpna 2018 uživatelem gaPPak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se