Frostie Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Anebo si je vzit v Koscomu s dozivotni vymenou baterie zdarma https://www.hodinky-koscom.cz/cz/casio-wv-59e-1ataké možnost, samozřejmě. A máš to i s WR testem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Ja som po nich pozeral minule, ale rozčuľuje ma tá ikona satelitu, úplne zbytočne vo svojom neforemnom chlieviku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 také možnost, samozřejmě. A máš to i s WR testem. Akorat, ze na Koscom v tomto ohledu (vymena baterii zdarma) nebyly uplne dobre reference... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Akorat, ze na Koscom v tomto ohledu (vymena baterii zdarma) nebyly uplne dobre reference...Já to tam praktikuji několik let bez závad (u hodinek s WR větší než 5 bar) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Já to tam praktikuji několik let bez závad (u hodinek s WR větší než 5 bar)Tak to rad slysim, tech par stovek navic se pak vyplati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 B640 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Kluci, co rikate na WV-59E-1AVEF - libi/nelibi?A jaka je vubec vydrz baterky u techto RC modelu, 2 roky?Mám je akorát v kulatým pouzdře a s kovovým náramkem. Kupoval jsem je v bazaru. Baterka nevím jak tam byla dlouho, ale mě šlapaly ještě cca další dva roky. Baterii jsem si vyměnil sám, šlo to bez problémů. Jen od té doby nikdy neproběhla synchronizace. Zkoušel jsem je i znovu otevřít a lupou zkoumat jestli se "něco" nestalo, ale nic jsem nenašel. Žádné poškození na modulu ani na cívečce. Došel jsem k názoru, že potřebují v nějakém servisním menu třeba něco nastavit. V klasickém uživatelském manuálu jsem ale nic nenašel. A servisní manuál k těmto hodinkám nemám a ani jsem ho nikde na netu nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 t2: po výměně baterie..resetoval si hodinky přes AC kontakt??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sherkey Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Mám je asi tři a půl roku. Typ WV-59DE-1AVEF hned po koupi jsem dal novou baterii a do teď ok. Synchronizace času probíhá každý den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Mám je asi tři a půl roku. Typ WV-59DE-1AVEF hned po koupi jsem dal novou baterii a do teď ok. Synchronizace času probíhá každý den.Výborná zpráva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Mám je asi tři a půl roku. Typ WV-59DE-1AVEF hned po koupi jsem dal novou baterii a do teď ok. Synchronizace času probíhá každý den.Diky, tohle me prave zajimalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plinha Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 nooski: ty B640 moc pěkný, jak jsi spokojenej s podsvícením? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Dovolím si odpovědět za nooskiho. Podle mě je to lepší než elektroluminiscence. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plinha Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Dovolím si odpovědět za nooskiho. Podle mě je to lepší než elektroluminiscence. IMG_20181127_105253-01.pngDíky, zdá se, že mám o čem uvažovat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 MADE IN JAPAN Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Seiko A914 z roku 1984 a jen o několik let mladší Mitsubishi Lancer 4.generace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 t2: po výměně baterie..resetoval si hodinky přes AC kontakt???Jo to jsem udělal jak při prvním tak i při druhém otevření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 MADE IN JAPAN IMG_20181127_111524-01.png Seiko A914 z roku 1984 a jen o několik let mladší Mitsubishi Lancer 4.generace IMG_20181127_111539-01.pngSamozřejmě nádherné hodinky, které jsem neměl a vzpomínka na auta, kterými jsem jezdil...Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 I přes to, že jsem velký zastánce hodinek s kalkulačkou, jsem si dnes na ruku vzal tento kousek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sherkey Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Podívej se jestli nemáš ručně vypnutou automatickou synchronizaci času. Podle manuálu str,2 Nejdříve stiskni tl.D a potom podržet A na displeji musí svítit ON. Tlačítko D je na čtvrté hodině a tl.A na desáté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 5etter venčí Seiko rodinku.. To je moc dobře.. další pěkný kousek. Retro autosalon je jenom třešnička na dortu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se