Hasňa Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Aha. Díky. Fotku dej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Nevím jak ostatní modely od Rado, ale tady jsou zespodu na tahu dílky z plastu. Z čeho je to černý dýnko netuším. Matou mě ty šipky, který se zdaj jako vyrytý do kovu. Jinak se to zase zdá jako plast. Aspoň, že spona je z titanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Aha. Diky. Ale stejne to jsou ultra zajimave digosky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Jo jo, přesně tyto byly první digi mého táty v roce 1982. A vlastně taky jediný, protože mu vydržely do smrti. Ještě je po něm mám, mají už skoro ošoupané body na tom pseudorepráčku nahoře, ale pořád poctivě hrajou "Yellow rose of Texas". Dělaly se pod různými značkami, ale já mám přesně tyto ATRON. Stačilo vložiť baterku a aj po viac ako dvadsiatich rokoch ukazujú staré otcove digitálky čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Těšil jsem se, že se ozveš. Máš prosím představu, jaké byly ty další značky, pod kterými byly hodinky nabizeny, příp. foto z katalogu? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gepetto Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Jo jo, přesně tyto byly první digi mého táty v roce 1982. A vlastně taky jediný, protože mu vydržely do smrti. Ještě je po něm mám, mají už skoro ošoupané body na tom pseudorepráčku nahoře, ale pořád poctivě hrajou "Yellow rose of Texas". Dělaly se pod různými značkami, ale já mám přesně tyto ATRON.Aj môj otec spomínal ,že ich kúpil niekedy začiatkom 80-tych rokov za 700 Kčs,nosil ich tak 10 rokov možno a potom si kúpil ruské quartzky,ktoré má doteraz.Akú melódiu hrajú som nevedel,tak som sa dozvedel od Teba niečo nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Co říct, když jsem nikdy digi neuznával a po otevření jednoho osudovýho vlákna je mám za tejden z nenadání na ruce?! Tady už fakt končí p...l... DSCN1246.JPGPo těchhle Junghansech koukám už roky. Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 To si teď Honzo nevzpomenu. Ten modul byl v různých typech, Piratron a obdobné značky, různá pouzdra, různý potisk sklíčka. A já je navíc viděl i s přesně takto malovaným sklíčkem, prostě úplně stejné pod minimálně dvěma dalšími značkami kromě toho Atron. Kouknu se do katalogů, ale bylo to spíš na ebay. Shodný modul mám i v Unik Time, přesně stejný displej a funkce, akorát prohozená funkce světla a MODE.Těšil jsem se, že se ozveš. Máš prosím představu, jaké byly ty další značky, pod kterými byly hodinky nabizeny, příp. foto z katalogu? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Jo jo, přesně za 700,- Kčs je měl i táta. Poznávací znamení všech těchto modulů bylo, že při demo melodie se přehrála jen půlka, celá melodie se přehrála jen při budíku. Aj môj otec spomínal ,že ich kúpil niekedy začiatkom 80-tych rokov za 700 Kčs,nosil ich tak 10 rokov možno a potom si kúpil ruské quartzky,ktoré má doteraz.Akú melódiu hrajú som nevedel,tak som sa dozvedel od Teba niečo nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 To si teď Honzo nevzpomenu. Ten modul byl v různých typech, Piratron a obdobné značky, různá pouzdra, různý potisk sklíčka. A já je navíc viděl i s přesně takto malovaným sklíčkem, prostě úplně stejné pod minimálně dvěma dalšími značkami kromě toho Atron. Kouknu se do katalogů, ale bylo to spíš na ebay. Shodný modul mám i v Unik Time, přesně stejný displej a funkce, akorát prohozená funkce světla a MODE.Diky Jiriku, pokud se podari neco dohledat, budu se moc tesit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Tak jsem neco hledal a nasel sem uplne neco jineho...Montana - 7 melody chrono :-)Pokud mne pamet neklame, tak jsem je kupoval jeste na cerne burze, ktera byla na ostravskych haldach, rekl bych tak nekdy rok 1988... (obcas to rozehnali policajti, takze to muselo byt chvili pred revoluci)Je ale mozne,ze to mam popletene, ze v te dobe jeste takove "didigalky" nebyly... Tak sem do nich zkusmo pleskl baterku - tu puvodni sem teda vyndal, vypadala divne :-).A vida.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 No prosím! Další hezky kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Diky, hezke asi moc nejsou, z dnesniho pohledu děs :-). Ale tenkraaaat, to bylo jine :-). a ti nejvetsi machri meli s kalkulackou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Dík:-) já jsem zas roky nevěděl o jejich existenci . Jediný digi co mi smí na ruku Po těchhle Junghansech koukám už roky. Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Diky, hezke asi moc nejsou, z dnesniho pohledu děs :-). Ale tenkraaaat, to bylo jine :-). a ti nejvetsi machri meli s kalkulackou :-) Já je měl taky a je fakt, že tenkrát mi připadaly mnohem hezčí než dneska. Ale z nostalgie je mám rád pořád :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Mám někde podobné značky Savion,koupeny těsně po převratu za 250 Kčs.Fungovaly asi 6 let a po jedné výměně baterky už nenaskočily,asi jsem je blbec vyzkratoval.Zítra je zkusím najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Tak jsem neco hledal a nasel sem uplne neco jineho...Montana - 7 melody chrono :-)Pokud mne pamet neklame, tak jsem je kupoval jeste na cerne burze, ktera byla na ostravskych haldach, rekl bych tak nekdy rok 1988... (obcas to rozehnali policajti, takze to muselo byt chvili pred revoluci)Je ale mozne,ze to mam popletene, ze v te dobe jeste takove "didigalky" nebyly... Tak sem do nich zkusmo pleskl baterku - tu puvodni sem teda vyndal, vypadala divne :-).A vida....Absolutní legenda. Z nostalgie jsem si vloni jedny koupil na Aukru - úplně nové ještě scfólií na sklíčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Panove, to by jeden necekal, ze ten chronobundus je ve vas zakoreneny od nepameti :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 To je normální. Já s ním bojuju cirka od 12ti let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Já jsem na tom podobně. Kde by mě tenkrát např. Nad úžasné modře sviticimi Timexy napadlo, že se to zvrhne v takovou vášeň. Ale pravda, první automaty skoro 10 let a v klidu. Žádný touhy po nových, nic... pak najednou, to už se rozmohl internet, jsem objevil tohle fórum. No a pak už to zná asi každý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se