Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 9,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Taková trochu pro mě specialita, s dálkovým ovládáním a funguje to dobře.... 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

edifice od Chilliluka - labutí píseň full steel casio digi..

na ruce je to příjemně těžká cihlička s poctivým náramkem, ta solidnost tam prostě je.

mlsně jsem kroužil kolem digi nabídky v prodejním vlákně i jinde a jsem rád, že jsem vzal tyhle.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Sluší ti rozhodně mnohem víc než mně - já na ně mám už moc silný zápěstí, i když tah je dlouhý dost. A jinak jsem samozřejmě moc rád, že jsi s nimi spokojený :-)

Odkaz ke komentáři

Nový přírůstek Seiko Quartz LC 0532-5019

Odkaz ke komentáři

Bylo by to i moje gusto, ale škoda tě inverze...

to jsem si říkal taky, že to je velký, byť jediný mínus. ale zvykl/zvykám si a nakonec je to u tědlech kancl digi fakt jedno. v podstatě je to takovej designovej náramek :) a ta poctivá ocel tohle negativum vyváží. jen je škoda, že ty cifry mají takový dohněda nádech, být podklad třeba domodra nebo zelena, tak je to úplná lahůdka.

třeba u outdoor digi/géček by mi negativní displej vadil daleko víc, tam jde o praktičnost.

Sluší ti rozhodně mnohem víc než mně - já na ně mám už moc silný zápěstí, i když tah je dlouhý dost. A jinak jsem samozřejmě moc rád, že jsi s nimi spokojený :-)

jsem :), se divím, že za ty prachy po nich nesáhl nikdo dřív..

Odkaz ke komentáři

Děkuju. Právě ta korunka u digi se mi tak líbila, že jsem je pořídil. Je to geniálně jednoduché:

- zmáčkneš korunku: osvětlení

- korunka v nulové pozici, pootočení: přepne se na datum

- korunka se povytáhne a otáčí: seřizování času a datumu. 

Až se s nima trochu sžiju, tak sesmolím krátkou recenzi, nebo tak něco. 

Odkaz ke komentáři

Panáka - to je dobrý nápad. :)

Akorát průser je, že se špatně fotí displej, nějak to pořád vypadá, jako kdyby nic neukazovaly. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

A to ten displej takhle pod úhlem není vidět i naživo, nebo jen na fotkách? To víš, tenkrát ještě nebyly digitální foťáky, takže ty hodinky s nimi nejsou kompatibilní. Musíš je fotit na kinofilm :)  

Odkaz ke komentáři

Moc pěkný kombo....musel jsem si dát panáka, abych překonal závist  :D

Mně teda panák od závisti nepomůže :D Ty Seika jsou prostě nádherný a jejich ovládání geniální. Na jejich recenzi se už teď moc těším. 

Odkaz ke komentáři

Paráda i bez panáka!

Mně teda panák od závisti nepomůže  :D Ty Seika jsou prostě nádherný a jejich ovládání geniální. Na jejich recenzi se už teď moc těším. 

Děkuju. 

A to ten displej takhle pod úhlem není vidět i naživo, nebo jen na fotkách? To víš, tenkrát ještě nebyly digitální foťáky, takže ty hodinky s nimi nejsou kompatibilní. Musíš je fotit na kinofilm :)  

Ten displej je celkově o něco málo tmavší než u SBPG001 a i kontrast je trošku menší. To se projevuje horší čitelností z úhlu, ale lidské oko s tím, narozdíl od foťáku, takový problém nemá. 

Mě ovládání korunkou nepřijde jako dobré řešení. Tedy aspoň na těch Rado. Je to nešikovné a špatně ovladatelné. Ale asi to Seiko má lepší. Hůře než to má Rado to už ani nejde.

Ta Rada mají taky jenom čas a datum, nebo? Takže na ovládání toho moc není. Ta korunka u mých Seiko při otáčení cvaká, takže jasně cítíš, slyšíš a vidíš změny při nastavování. Je to hodně intuitivní, zvládl jsem to i bez návodu. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...