siwi Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Samá dobrá volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 (upraveno) Taková trochu pro mě specialita, s dálkovým ovládáním a funguje to dobře.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. září 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Dneska zase svítí sluníčko. Tak pivíčko bodlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 edifice od Chilliluka - labutí píseň full steel casio digi..na ruce je to příjemně těžká cihlička s poctivým náramkem, ta solidnost tam prostě je.mlsně jsem kroužil kolem digi nabídky v prodejním vlákně i jinde a jsem rád, že jsem vzal tyhle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Bylo by to i moje gusto, ale škoda tě inverze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Sluší ti rozhodně mnohem víc než mně - já na ně mám už moc silný zápěstí, i když tah je dlouhý dost. A jinak jsem samozřejmě moc rád, že jsi s nimi spokojený :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Nový přírůstek Seiko Quartz LC 0532-5019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Bylo by to i moje gusto, ale škoda tě inverze...to jsem si říkal taky, že to je velký, byť jediný mínus. ale zvykl/zvykám si a nakonec je to u tědlech kancl digi fakt jedno. v podstatě je to takovej designovej náramek a ta poctivá ocel tohle negativum vyváží. jen je škoda, že ty cifry mají takový dohněda nádech, být podklad třeba domodra nebo zelena, tak je to úplná lahůdka.třeba u outdoor digi/géček by mi negativní displej vadil daleko víc, tam jde o praktičnost.Sluší ti rozhodně mnohem víc než mně - já na ně mám už moc silný zápěstí, i když tah je dlouhý dost. A jinak jsem samozřejmě moc rád, že jsi s nimi spokojený :-)jsem , se divím, že za ty prachy po nich nesáhl nikdo dřív.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Nový přírůstek Seiko Quartz LC 0532-5019 IMG_9912.JPG IMG_9944.JPG Tak už je máš na ruce...moc pěkný to máš...a nejvíc mě fascinuje to ovládání korunkou...jak to přesně funguje? Viděl jsem někde na videu, že mají snad i osvětlení...prostě paráda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Děkuju. Právě ta korunka u digi se mi tak líbila, že jsem je pořídil. Je to geniálně jednoduché: - zmáčkneš korunku: osvětlení- korunka v nulové pozici, pootočení: přepne se na datum- korunka se povytáhne a otáčí: seřizování času a datumu. Až se s nima trochu sžiju, tak sesmolím krátkou recenzi, nebo tak něco. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Tak to je naprosto geniální ovládání ...ty jsou snad lepší než ty SBPG001, který už teď můžeš v klidu někomu z nás prodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 To bych jim nemohl udělat, ony už se skamarádily a hlavně jim to spolu moc sluší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Moc pěkný kombo....musel jsem si dát panáka, abych překonal závist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Panáka - to je dobrý nápad. Akorát průser je, že se špatně fotí displej, nějak to pořád vypadá, jako kdyby nic neukazovaly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 A to ten displej takhle pod úhlem není vidět i naživo, nebo jen na fotkách? To víš, tenkrát ještě nebyly digitální foťáky, takže ty hodinky s nimi nejsou kompatibilní. Musíš je fotit na kinofilm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Moc pěkný kombo....musel jsem si dát panáka, abych překonal závist Mně teda panák od závisti nepomůže Ty Seika jsou prostě nádherný a jejich ovládání geniální. Na jejich recenzi se už teď moc těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Mě ovládání korunkou nepřijde jako dobré řešení. Tedy aspoň na těch Rado. Je to nešikovné a špatně ovladatelné. Ale asi to Seiko má lepší. Hůře než to má Rado to už ani nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Paráda i bez panáka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Jinak dneska DW 5700. 901 FORERVER! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Paráda i bez panáka!Mně teda panák od závisti nepomůže Ty Seika jsou prostě nádherný a jejich ovládání geniální. Na jejich recenzi se už teď moc těším. Děkuju. A to ten displej takhle pod úhlem není vidět i naživo, nebo jen na fotkách? To víš, tenkrát ještě nebyly digitální foťáky, takže ty hodinky s nimi nejsou kompatibilní. Musíš je fotit na kinofilm Ten displej je celkově o něco málo tmavší než u SBPG001 a i kontrast je trošku menší. To se projevuje horší čitelností z úhlu, ale lidské oko s tím, narozdíl od foťáku, takový problém nemá. Mě ovládání korunkou nepřijde jako dobré řešení. Tedy aspoň na těch Rado. Je to nešikovné a špatně ovladatelné. Ale asi to Seiko má lepší. Hůře než to má Rado to už ani nejde.Ta Rada mají taky jenom čas a datum, nebo? Takže na ovládání toho moc není. Ta korunka u mých Seiko při otáčení cvaká, takže jasně cítíš, slyšíš a vidíš změny při nastavování. Je to hodně intuitivní, zvládl jsem to i bez návodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se