jendazhor Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Dnes zase po delší době nasazeny tisícovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cess Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 Dnes pod vodu tyto, předpokládám, že se zde často nevyskytnou. Hodinky jsou chytřejší než potápěč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 před 20 hodinami, Cess napsal: Dnes pod vodu tyto, předpokládám, že se zde často nevyskytnou. Hodinky jsou chytřejší než potápěč. Toto vyzerá zaujímavo, ešte som to tu nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cess Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 Takovéto hodinky, přesněji počítač, si kupují asi pouze potápěči, protože to potřebují pro svoji bezpečnost. Ale nic nebrání běžnému dennímu nošení, také je občas nasadím na ruku i když nejdu k vodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 Ja mam “naboptnanejsie” od tejto znacky, ale tie su naozaj vhodne len na potapanie. Dnes prave ozivene Casio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.R Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 Nádhera. Líbí moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 Modely Scubapro jsou docela často vidět. Ale je to fakt potápěčský nástroj/přístroj. I když některé modely se asi fakt dají běžně nosit. Gombo, překvapil jsi mě, tenhle model databank vidím zřejmě prvně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 Dneska Alba ZIC. Čím víc obrázků, tím víc digi Ještě že se dá displej po částech vypínat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Dneska zase v jedný stopě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Gombo, ty jsou hustýýýý Zjistils, kdo je vyráběl? Předpokládám, že to byl nějaký tzv. "merč", tedy merchandising jako součást kampaně k uvedení filmu. Nebo ne a jsou novější? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Vyrabal ich Texas Instruments a je to ako pises. Boli vyrobene v roku 77 ako sucast kampane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Gombo, díky za info. Koukám na ně tady na videu. Ten maník tam má i další pěkné kousky od TI, jako třeba tyhle kruhové. Tehdejší cena prý byla pod 20 $, viz odkaz na inzerci níže. Těmhle s origo krabkou i sadou nálepek za 40 babek už jsem málem neodolal. Ale neposílá do ČR, tak nic. Co já se tady rozepisuju, vždyť je toho plný internet, třeba tady původní inzerce nějakého zásilkového prodejce, či originální reklamní stojka. A těch inzercí je na netu víc. Zjevně tehdy asi dost frčely a vydělat na filmech uměli už tehdy. Já je mít, tak tohle bych si rozhodně vytisknul a poskládal. A už jen pro dotvoření dobové nálady, nejžádanější hi-tech vychytávky 70. let. Za rok 1976 samozřejmě s těmahle hodinkama. Jsem se zase nechal trochu unést, tak se omlouvám za rozplizávání téma ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Dneska jsem ponosil DBC 61: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Hybridy dostali nove baterky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Veliká paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Raritka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 (upraveno) Luxusni vecicka. Tyto tak mit tak patri mezi moji top3. Casem bys mohl nekam do tematu soupnout takovy vyber (nevim treba top3/5/10). Nebo, ze by v tematickem tydenim vlakne neco takoveho vzniklo? (treba moje top3 od caseikitizenxyz) A dnes zkusim po vcerejsich 0614 tyto 0624 -nastesti s novou batt. taky ozily. Zde vymena jiz bez komplikaci. Taky? 1974 dle sn. Upraveno 19. září 2020 uživatelem akai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 Včera: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 Dnes jsem vyměnil baterku a na sedm let je pokoj: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se