Gombo Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 Nedavno sme tu riesili stare kalkulacky a ja som dnes u rodicov vyhrabal tatkovu staru Sharpku z roku 1977. Boli v nej nabijacie baterky, ale adapter sa niekde stratil. Tak som do nej dal klasicke AA a kalkulajda nabehla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 Kalkulačky se nám tu ukazují dost část... I jako dekorace k hodinkám.. Asi by nebylo od věci udělat nové vlákno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 Alebo pokracovat v tomto skkvelom:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 @Harwey dik za upozornenie. Ja som hladal, ale nenasiel. Mam dost kuskov aj do toho vlakna. Uz sa tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 Dneska Seiko A159 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 -po nixonech obcas na ebayi pokukuju, maji zajimave napady.... A klasika od Seiko, nekdy mi prijde, ze jsou od nich videt asi nejvic. Jinak ja si dnes odzkousel tebou drive predstavene.... -s tvym komentem se neda nez souhlasit. Byl to boj, ale stalo to za to. A asi nejen mne sedi perfektne. V 5. 5. 2021 v 14:48, Kristian.nov napsal: ...Jinak nařídit tyhle ranný moduly, to je někdy peklo... 12 sec. je třeba držet dvě tlačítka než se vůbec přepnou do módu nastavení a tím to teprv začíná:-DD... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 Dneska si řekly o novou baterku. Oznámení se na displeji střídá s názvem dne. To je od nich zase pěkný, že si samy takhle viditelně řeknou. Je to přesně 3 roky od doby, co jsem je kupoval, ale tehdy už v nich baterie byla. Takže jela minimálně ty 3 roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 (upraveno) V 2. 8. 2021 v 21:16, Gombo napsal: Neviete niekto z ktoreho roku by mohli byt? Já jsem tento modul taky našel v krabici. Rok taky netuším. Ale aspoň teď vím, co je to za hodinky. Upraveno 11. srpna 2021 uživatelem Hantronix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Kdybych věděl s čím dnes vyfotím hodinky, vzal bych jiný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Paráda Která to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Nezdá se, ale je to bronzová. Nojo, čip v mobilu a umělé osvětlení. Odpol na kafíčku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 před 7 hodinami, t2 napsal: Kdybych věděl s čím dnes vyfotím hodinky, vzal bych jiný. Pěkně! Teda fakt, že nějaký model v olympijské edici by byl vedle placky z Tokia dost bomba. Ale i japonský cibule vedle japonskýho donutu jsou stylový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 Pekne, pekna a az budes priste vahat zda vyrazit s nimi, tak rozhudnuti bude mozna snazsi. U mne si dnes zaslouzi byt na ruce tyto, nebot se zadarilo a postup byl uspesny i zde. Povedly se oboje a nyni konecne jde vse ovladat. Manual↓↓↓ mam, ale jsem z tech moznosti odpoctu provazanych se stopkami zatim celkem zmateny. Pipa si to nejak moc casto. No radost nyni uplna, protoze bez tech vrchnich to bylo takove neuplne polovicni... . 9590.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 Pěkný technosporťáky. Úplně jsem přehlédl tvůj starší příspěvek s výrobou vrchního plastového tlačítka. Taky pěkná "dentistická" operace. Předpokládám, že funkce "Pace" je i tady určena k určování tempa, jako na jiných, i dnešních, diginách. Je to tak? Je to tedy pípák s nastavitelnou frekvencí? Podle přiloženého návodu 0-239x/min. Kdysi jsem podle toho zkoušel chodit s mými Casio JC-22 a byl jsem úplně vypípanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 V 13. 8. 2021 v 12:07, jendazhor napsal: ... Je to tak? Je to tedy pípák s nastavitelnou frekvencí? Podle přiloženého návodu 0-239x/min. Ano , je to presne tak i kdyz asi maloco by se dalo pri 239 tzn. 4x behem jedne vteriny stihnout... U techto jde nastavit max 155.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 18. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2021 Dnes tyto u baltu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 18. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2021 před 4 hodinami, bleriot11 napsal: Dnes tyto u baltu. Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se