Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Michail Chodorkovskij nosí Casio   :thumbsup_anim:   :toot:  :jawdrop:  :eek:

To je aspoň vidět, co je to za cimbála povrchního. Nakradeno má miliardy a vezme si takový laciný hodinky, který bych si nevzal ani já, a to jsem Casio příznivec a sběratel. A co s nim měl Putin udělat sem radši psát nebudu, to by se hodilo jinam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co máš proti optimálním cestovatelským hodinkám? Ano, stojí lehce pod tisícovku, ale ty moje chodí 5 sec/měsíc a mongolskou pouští prošly lépe, než několikanásobně dražší kusy...

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Ty mám na ruce už několik týdnů taky, ale klávesnice už pomalu odchází do věčných lovišť. Tyhle hodinky mi lidi na ruce nejvíc chválí a všímají si jich, asi vypadají ze všech kalkulačkových modelů pro laiky nejlíp. Ten problém s výdrží klávesnice a nemožností ji koupit jako náhradní díl mě pěkně štve, ale už to asi nevyřeším. Budu si muset sehnat nový kus, tyhle hodinky jsem nikdy moc nenosil, ale začínají se mi hodně zamlouvat i přes jejich konstrukční nedostatky. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Já mám právě ještě ten původní typ s WR na sklíčku a modulem s obyč. žárovičkou. Klávesnice je už rozpraskaná a kousek už i odpadl, ale jinak je puzdro jako nový. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...