filo-boxer Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Nechtěl jsem Ti lézt do zelí, teda do vlákna, ale o pár fotek se pokusit můžu.Moje zelí, tvoje zelí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Dnes přišly, asi znamení Nového digi roku.Vždycky se mi líbily, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Vždycky se mi líbily, gratuluju.Díky, byl jsem na ně hodně zvědavý a nezklamaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 No ještě aby zklamaly. Užij si je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Dneska tyhlety: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Ty ale taky vypadají hodně zajímavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Ježíšek se seknul na celnici, ale jinak jsem spokojen. BTW: než tedy člověk dostane do krve všechny ty funkce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 SEMRY: Super!! Palec hore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Michail Chodorkovskij nosí Casio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Casio AE 1200 WHD... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 A jak je na nich krásně vidět čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Už se připozdívá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Dneska jsem si byl zaštěkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Michail Chodorkovskij nosí Casio To je aspoň vidět, co je to za cimbála povrchního. Nakradeno má miliardy a vezme si takový laciný hodinky, který bych si nevzal ani já, a to jsem Casio příznivec a sběratel. A co s nim měl Putin udělat sem radši psát nebudu, to by se hodilo jinam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 (upraveno) Co máš proti optimálním cestovatelským hodinkám? Ano, stojí lehce pod tisícovku, ale ty moje chodí 5 sec/měsíc a mongolskou pouští prošly lépe, než několikanásobně dražší kusy... Upraveno 15. ledna 2016 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Dneska na sněhové procházce DBC 610 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Ty mám na ruce už několik týdnů taky, ale klávesnice už pomalu odchází do věčných lovišť. Tyhle hodinky mi lidi na ruce nejvíc chválí a všímají si jich, asi vypadají ze všech kalkulačkových modelů pro laiky nejlíp. Ten problém s výdrží klávesnice a nemožností ji koupit jako náhradní díl mě pěkně štve, ale už to asi nevyřeším. Budu si muset sehnat nový kus, tyhle hodinky jsem nikdy moc nenosil, ale začínají se mi hodně zamlouvat i přes jejich konstrukční nedostatky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Mám dva stříbrný a jeden zlatej kus a zatim klávesnice na všech drží. Teda mám jedny černé bez klávesnice, ale ty jsem tak už koupil. Jinak modul 676 je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Já mám právě ještě ten původní typ s WR na sklíčku a modulem s obyč. žárovičkou. Klávesnice je už rozpraskaná a kousek už i odpadl, ale jinak je puzdro jako nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 WR variantu nemám a moc bych jí chtěl. Ale uvažuju nad vlastním designem klávesnice pro tu černou verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se