Krrtek Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 DW5000SL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Nedělní těžké retro. :-D (1979)Jsou sice trochu dobitý, ale pořád funkční. Já myslím, že mezi námi nostalgiky ještě nadělají hodně parády... Taky kalkulačky. Sice ne tak vintage jako ty Seika, ale i tak jsem s nimi hodně spokojený. EDB 600 Jedny z mála kalkulačkových Casií, které jsem nikdy neměl...měl bych s tím něco udělat :-) DW5000SL image.jpeg Tomu říkám klasika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Dneska Marliny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 I když to není čistě digi, ale taky tiki, přesto že nemají vteřinovku a netikají, tak přidám své nové, dnes druhý den nošené AQ-S800W.Zatím bych jim trošku vytknul dle mě zbytečně dlouhý řemínek. Klidně mohl být o chlup kratší..Ale jinak naprosto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Máš jen malou ruku...Na mne by byl krátký... 22 cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Máš jen malou ruku...Na mne by byl krátký... 22 cmVážně? Zkoušel jsi je? Mě přijde až "monstrózně" dlouhý.. Je pravda, že ruku mám malou - někdo okolo 17cm tuším.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Mám je a jsou mi akorát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Ok, beru tedy zpět.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marous1 Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Dneska tohle starý poctivý železo.koupím je..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Nejsou na prodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Na takové to domácí válení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 poslední rozloučení s casio lineage. bude se mi stejskat. pětky včera domů, casio dnes z domu. tak nějak si nejsem jistej, jestli dobře dělám.. . každopádně jsou to špičkový anadigi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Dnes změna, není nad jednoduchost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Paráda, Tondo! Hezký a zachovalý stav! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Paráda, Tondo! Hezký a zachovalý stav!Díky, stav je fakt parádní, žádný plast a nastavení ke kterému ani já nepotřebuji manuál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 (upraveno) Hlavně ta jednoduchost a celokovové provedení se mi líbí. Jaký je v tom prosím kalibr a baterie? Upraveno 6. dubna 2016 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 jj, přesně tak. Co tam je ale za kalibr a za baterii netuším, zatím jsem je neotevíral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Dnes změna, není nad jednoduchost. Východoněmecká klasika, pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 jj, přesně tak. Co tam je ale za kalibr a za baterii netuším, zatím jsem je neotevíral.Ok, v pohodě. Tak třeba příležitostně, pokud nepotřebují otevřít, tak je zatím nech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Ok, v pohodě. Tak třeba příležitostně, pokud nepotřebují otevřít, tak je zatím nech...Baterka měla právě být měněna nedávno. Nicméně jsem trochu pátral a měl by to být kalibr UMF 15-02 z této modelové řady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se