elde999 Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 @MartyH@Hantronix Boží, miluju tlačítka, spoustu tlačítek (i když tomu dnešní doba moc nepřeje...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Před hodinou, Hantronix napsal: Tak jsem se nechal zlákat a dnes na ruku taky nasadil vědecký kalkulajdy. Jen jsem se nemohl rozhodnout který. Já už ty kalkulačkový skoro nenosím. Mám strach, že si je odřu nebo nějak poškodím. Tak jsou jen ve vitríně. To je parádní sbírka! před 44 minutami, elde999 napsal: @MartyH@Hantronix Boží, miluju tlačítka, spoustu tlačítek (i když tomu dnešní doba moc nepřeje...) Mám to stejně, taky jsem tlačítkovej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 před 23 hodinami, MartyH napsal: Hmm tak todle je moc pekne pokoukani. Gratuluji. @Hantronix taktez parada a ja bych volil samozrejme solar))... A jak vidno z prispevku nastupujiciho krale @elde999 kategorie game watch nachazi zalibeni i v jinych vodach tak se mozna budeme casem divit...)) A kdyz vice tlacitek tak dnes takto (pekne jsem nedavno nekde zde videl: -super) Ja k nim dopasoval dvoubarevny tah stejne jako telo i kdyz z foto to neni moc patrne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Hmm tak todle je moc pekne pokoukani. Gratuluji. [mention=3282]Hantronix[/mention] taktez parada a ja bych volil samozrejme solar))... A jak vidno z prispevku nastupujiciho krale [mention=78732]elde999[/mention] kategorie game watch nachazi zalibeni i v jinych vodach tak se mozna budeme casem divit...)) A kdyz vice tlacitek tak dnes takto (pekne jsem nedavno nekde zde videl: -super) Ja k nim dopasoval dvoubarevny tah stejne jako telo i kdyz z foto to neni moc patrne. Pěkně napsané .Jinak Citizeny super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 (upraveno) všechny dnešní diginy Upraveno 1. listopadu 2023 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 V 18. 10. 2023 v 19:09, t2 napsal: Tak už je mám taky a potvrzuji, že jsou dost dobrý. Jen tak dál Casio! Přirovnávám to k tomu, jako by bylo možné si koupit nově vyrobeného autoveterána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Dnes DBT-700 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Dnes je správné počasí na technické restíky na hodinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Ked kalkulackove, tak poriadne a rovno zo sci fi serialu z roku 1978 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Krásné kalkulajdy pánové. Radost pohledět! Užij si to @Olin.uj. Nebýt v práci, taky bych si zašťoural, protože jak píšeš, počasí je na to jak dělané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Jinak já dnes F-10, ostatně jako každý rok 3. listopadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 před 50 minutami, Gombo napsal: Ked kalkulackove, tak poriadne a rovno zo sci fi serialu z roku 1978 Tak toto je paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 před 8 hodinami, Gombo napsal: Ked kalkulackove, tak poriadne a rovno zo sci fi serialu z roku 1978 Jojojoj, jo, galaktický model. Hmmmm. Fajne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 V 3. 11. 2023 v 13:14, MartyH napsal: Jinak já dnes F-10, ostatně jako každý rok 3. listopadu. A proč zrovna 3. listopadu vždycky tyto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 Gombo super,za ty bych mozna dal i ledvinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 A proč zrovna 3. listopadu vždycky tyto?Jsou po dědovi, který v tento den odešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 Dneska zase bez kávy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 Zvučíš Metallicu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se