Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

Dnes jsem si vzal na ruku mé oblíbené FLüD BPM.
FLüD je (byla) módní značka která vyráběla zajímavé modely (nejen) hodinek. Některé vypadaly jako kazeťák (ty mám taky) nebo gramofon. Tyto navrhl nějaký DJ a vypadají jako midi kontroler AKAI MPC 2000.
Jako nové stály 80$ a byly v hliníkové krabičce s průhledným víčkem. Vyrobena byla asi jen jedna série. Byly k dispozici v pěti barevných variantách (já mám černé a bílé). Prodávaly se v roce 2011 (asi jen ten jeden rok). Teď už jsou téměř nesehnatelné. Naposledy když jsem je viděl na ebay.com (cca před 4 lety), tak se vyšplhaly v přepočtu přes 6 tisíc.

Flud_BPM.jpg

• Like 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 14 hodinami, Hantronix napsal:

Dnes jsem si vzal na ruku mé oblíbené FLüD BPM.
FLüD je (byla) módní značka která vyráběla zajímavé modely (nejen) hodinek. Některé vypadaly jako kazeťák (ty mám taky) nebo gramofon. Tyto navrhl nějaký DJ a vypadají jako midi kontroler AKAI MPC 2000.
Jako nové stály 80$ a byly v hliníkové krabičce s průhledným víčkem. Vyrobena byla asi jen jedna série. Byly k dispozici v pěti barevných variantách (já mám černé a bílé). Prodávaly se v roce 2011 (asi jen ten jeden rok). Teď už jsou téměř nesehnatelné. Naposledy když jsem je viděl na ebay.com (cca před 4 lety), tak se vyšplhaly v přepočtu přes 6 tisíc.

Flud_BPM.jpg

Fíha. A která tlačítka jsou funkční?

Odkaz ke komentáři

Jedna se o vzacnejsi verzi Elektronik 1.Funkce stejne,pravy horni cudlik cas a pri podrzeni vteriny,pravy dolni den v mesici (19)a den v tydnu(4).Ackoli se tyto prodavaji za nasobne vic,ta maji dynko pouze nacvakavaci oproti tem beznym sroubovanym.Rok dle krystalu 1977,12 mesic.Reminek je masivnejsi nez byva u nich obvykle.

20241219_161251.jpg

20241219_162102.jpg

20241219_161322.jpg

20241219_161343.jpg

• Like 2
Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, Hantronix napsal:

Funkční jsou 4 tlačítka po obvodu hodinek (2 vlevo a 2 vpravo) a pak ta velká modrá (16 tlačítek jako kalkulačka), Ostatní je jen designový úlet. 

Díky za zprávu. Popravdě jsem trochu pochyboval i o těch kalkulačkových.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...