Hantronix Odesláno středa v 07:47 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 07:47 Dnes jsem si vzal na ruku mé oblíbené FLüD BPM. FLüD je (byla) módní značka která vyráběla zajímavé modely (nejen) hodinek. Některé vypadaly jako kazeťák (ty mám taky) nebo gramofon. Tyto navrhl nějaký DJ a vypadají jako midi kontroler AKAI MPC 2000. Jako nové stály 80$ a byly v hliníkové krabičce s průhledným víčkem. Vyrobena byla asi jen jedna série. Byly k dispozici v pěti barevných variantách (já mám černé a bílé). Prodávaly se v roce 2011 (asi jen ten jeden rok). Teď už jsou téměř nesehnatelné. Naposledy když jsem je viděl na ebay.com (cca před 4 lety), tak se vyšplhaly v přepočtu přes 6 tisíc. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno středa v 08:15 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:15 Další UFO, které vidím poprvé. Celkem slušný úlet! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno středa v 08:17 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:17 Mě čeká výměna baterek, nějak víc se mi toho sešlo... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno středa v 10:22 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 10:22 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno středa v 22:32 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 22:32 před 14 hodinami, Hantronix napsal: Dnes jsem si vzal na ruku mé oblíbené FLüD BPM. FLüD je (byla) módní značka která vyráběla zajímavé modely (nejen) hodinek. Některé vypadaly jako kazeťák (ty mám taky) nebo gramofon. Tyto navrhl nějaký DJ a vypadají jako midi kontroler AKAI MPC 2000. Jako nové stály 80$ a byly v hliníkové krabičce s průhledným víčkem. Vyrobena byla asi jen jedna série. Byly k dispozici v pěti barevných variantách (já mám černé a bílé). Prodávaly se v roce 2011 (asi jen ten jeden rok). Teď už jsou téměř nesehnatelné. Naposledy když jsem je viděl na ebay.com (cca před 4 lety), tak se vyšplhaly v přepočtu přes 6 tisíc. Fíha. A která tlačítka jsou funkční? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno čtvrtek v 10:00 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:00 Dnes tieto solarky. Kupované v 2010tom roku v NL, v Kijkshope bateria drží už 14 rokov. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno čtvrtek v 10:34 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:34 Taky mám dnes na ruce soláry, pravda trochu méně sofistikované... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno čtvrtek v 13:55 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 13:55 Tie sú parádne MartyH. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ušák_linn Odesláno čtvrtek v 16:50 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 16:50 Ahoj, hele nosím pravidle Apple Watch kvůli měření aktivity. Ale co si budem, nabíjet je každej den, je solidní oprus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno čtvrtek v 17:10 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 17:10 před 18 minutami, Ušák_linn napsal: Ahoj, hele nosím pravidle Apple Watch kvůli měření aktivity. Ale co si budem, nabíjet je každej den, je solidní oprus Tak tak, další votročina! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno čtvrtek v 18:31 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 18:31 Tak se zadarilo!Je to krasnej kousek. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno pátek v 07:23 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 07:23 Co je to za hodinky? (výrobce, rok výroby apod.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno pátek v 07:32 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 07:32 Jedna se o vzacnejsi verzi Elektronik 1.Funkce stejne,pravy horni cudlik cas a pri podrzeni vteriny,pravy dolni den v mesici (19)a den v tydnu(4).Ackoli se tyto prodavaji za nasobne vic,ta maji dynko pouze nacvakavaci oproti tem beznym sroubovanym.Rok dle krystalu 1977,12 mesic.Reminek je masivnejsi nez byva u nich obvykle. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno pátek v 07:34 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 07:34 Tak vzacnych elektronik je dost,jeste mam co dohanet.tady neco z internetu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno pátek v 07:51 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 07:51 Díky za info! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno pátek v 12:17 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 12:17 V 18. 12. 2024 v 23:32, jendazhor napsal: Fíha. A která tlačítka jsou funkční? Funkční jsou 4 tlačítka po obvodu hodinek (2 vlevo a 2 vpravo) a pak ta velká modrá (16 tlačítek jako kalkulačka), Ostatní je jen designový úlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno pátek v 12:33 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 12:33 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno pátek v 17:47 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 17:47 Ještě k těm vzácnejm rusům: (fotky jen z mého archivu obrázků) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno pátek v 21:13 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 21:13 To jsou paradni kousky,to uz se sehnat neda.Mam teda jeste ty mensi damske,ty maji opravdove sklo misto ostatnich co maji plast.Ale stejne jdou jiny nez na tom tvem poslednim obrazku.Hlavne ten modul je jiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno pátek v 22:45 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 22:45 před 10 hodinami, Hantronix napsal: Funkční jsou 4 tlačítka po obvodu hodinek (2 vlevo a 2 vpravo) a pak ta velká modrá (16 tlačítek jako kalkulačka), Ostatní je jen designový úlet. Díky za zprávu. Popravdě jsem trochu pochyboval i o těch kalkulačkových. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se