cuba Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Počítáte tohle jako digitálky? Nebo je tu subforum AnaDigi ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Počítáte tohle jako digitálky? Nebo je tu subforum AnaDigi ;-)to víš, že tu máme vlákno ana-digi, neboj... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/42542-analogo-digit%C3%A1ln%C3%AD-hodinky/page-46 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Ty Rado jsou opravdu parádní. Pokaždé tu slintám když se ukáže nová fotka. Asi je budu muset mít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Je to bezpochyby krásný kousek hodinek. Akorát vždycky, když se tady na ně dívám (a na jim podobné digitálky), tak si uvědomím, že mám skoro až averzi k digitálkám, na kterých nevidím sekundy. Jinak digitálky nosím rád, ale ptřebuju tam prostě vidět, jak se mění ty sekundy. :-) Jen trochu menší zlo jsou třeba některé protreky, kde se sekundy zobrazují dole pod údajem o minutách a sekundách. Já vím, že je to pitomost, ale mně se to nějak nelíbí. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Ta Rada nemaji chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 ...it´s digi time... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Yes! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Tyhle Seika nemaj chybu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Nemaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Digi na sněhu...Casio Protrek PRG40 ... tedy takhle, bylo to předevčírem, ale mám je i dnes ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcak46 Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Nemate Tě stejná velikost sekund a minut? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 ...it´s digi time...Šupa!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Nemate Tě stejná velikost sekund a minut? Ani ne, je to celkem v pohodě.Vlastně ta velkost je přesně to, co jsem potřeboval - chodíval jsem plavat a chtěl jsem digi, které mají dostatečně velké cifry, abych je viděl skrz zamlžené brýle. Měl jsem před tím Mudmany, ale ty maj na plavání jednak mrňavá čísla a druhak se blbě mačkaj tlačítka. PRG 40 tohle odstranily a na plavání jsou prima. Nemaj ale dobrý řemínek - trochu tahá a nenosí se úplně komfortně (v porovnání s GA 1000). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Na rentgenu jsem nesměl mít nic kovového, tak přišel na řadu plast: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhonka Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Před chvílí vyzvednute na poště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Joo, tak to je parádní akvizice! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 velká paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhonka Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Po vyzkoušení všechno funguje jak má... i světýlko.... Jsem spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Na které poště je vydávají? Že bych si tam taky pro jedny skočil Jsou nádherné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhonka Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Díky.... Nejdřív ale proběhlo Aukro než se dostaly přes poštu ke mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se