number.beast Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Nechcou mi z ruky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Kluci, bude to budoucí akvizice, přeci jen jsou to plasťáky za skoro třicet litrů, z toho už jsem vyléčený, ale na 95% do nich půjdu. Taky se mi líbí více , než hrany.Ale tady je mýlka! Frogy jsou slušný kovový géčka. Jediný kromě GW5000 který ještě nevyměkly.
deafslap Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Casio W 736H-2A v bazénu, na to jsem je pořídil a dobrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiří_99 Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 U mě je to jasný. Pořád a pořád PRW3000. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 volnočasofky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radimk Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Letní univerzály do hor do vody na kolo a dnes i do práce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Asi máš pravdu, kolega si koupil ty retro Casia s kalkuláčkou a z nich hotovej jako malej kluk.CA 53W? Ty jsou parádní furt, i po letech.
Hardslimer Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Zrovna k těmto Timexům ten negativ sedí. Každý jsme holt jiný. Za mě, krasavice!
Radimk Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Hezké, škoda negativu.Naopak, pro mě plus: 1, ještě trochu vidím2, i takto levné digi vypadají aspoň něčím trochu zajímavě.Ta čitelnost negativu je u Timexu lepší než u Casia, nevím čím to je, jestli fontem, proporcemi, nebo kontrastem displeje.( srovnávám Casio Edifice 1000 (??) Casio GW056 a tyto Timexy)
Frostie Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Ok, pokud ti to tak vyhovuje, není co řešit. U Casia je to jak kdy dle typu displeje, s Timexem nemám zkušenosti.
James24 Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Na kolo dobrý, ale musim pořídit originály, abych je porovnal... jsem zvědavej, jak dlouho tyhle půjdou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 víkend Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lukas.78 Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Já dnes vyvětral tenhle kousek. Datum nesedí páč jsem byl líný.
Frostie Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Tak to je ovšem nádherný rekordér!
number.beast Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Na pohodu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lukas.78 Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Díky Frostie. Od Tebe to obzvláště potěší. Ty jsem před pár roky pořídil na tom Karláku jak se tu o tom psalo.
Sphinxx Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Já dnes vyvětral tenhle kousek. Datum nesedí páč jsem byl líný.Teda tohle vidím poprvé, jak dlouho to vydrží nahrávat? A v jaké kvalitě?
Frostie Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Díky Frostie. Od Tebe to obzvláště potěší. Ty jsem před pár roky pořídil na tom Karláku jak se tu o tom psalo. Abych se přiznal, tak tento model jsem viděl naživo jen za výlohou a v katalogu.
Frostie Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Teda tohle vidím poprvé, jak dlouho to vydrží nahrávat? A v jaké kvalitě? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se