31682 Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 BUBÁK: škoda, že jsem příspěvek nestihl Co tě tak v tuto ranní hodinu vzalo?
yen Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 BUBÁK: škoda, že jsem příspěvek nestihl Co tě tak v tuto ranní hodinu vzalo? Musíš se podívat lépěji, bubák udělal za svým příspěvkem jednu výmluvnou tečku. Akorát to není dobře vidět :-)
31682 Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 Musíš se podívat lépěji, bubák udělal za svým příspěvkem jednu výmluvnou tečku. Akorát to není dobře vidět :-) Jo, otevřel jsi mi oči. Jdu do ledničky ještě pro jedno a třeba mi budou odhalena i jiná, hlubší tajemství
yen Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 Jo, otevřel jsi mi oči. Jdu do ledničky ještě pro jedno a třeba mi budou odhalena i jiná, hlubší tajemství :-) Koukám, že taky dáváš přednost noční práci...
31682 Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 :-) Koukám, že taky dáváš přednost noční práci... Jak kdy... Ještě minutku do páté, potom naložit zvířata a vyrazit na stopy atd. V potu tváře dobývám chléb svůj vezdejší.
pavel23 Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 Co ty Orlíky za 11111, jsou ještě na prodej? Měl bych velký zájem už se si něco předběžně domlouval s Primem.
noname Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 Za 11111,- jsou jen pro Cigiho. Pro ostatní 11111,- + basa Pilsner Urquell včetně originální basy.
pavel23 Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 Jak jsou starý a jsou to ty ze současné produkce?Pokud jo tak pošli foto cenu stou plzní akceptuji.
vanderB. Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Dnes je v Lidových novinách rozhovor s p. Prokopem
Mike. Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Dnes je v Lidových novinách rozhovor s p. Prokopem Díky za upozornění. http://www.lidovky.cz/lide-mi-rikaji-pane-...mp;mes=070903_0
tlapka Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Minulý mesiac som sedel v električke vedľa staršieho pána na ruke mal primky kal. 66 . Niečo také zháňam.Boli v slušnom stave, nechcel ich ani predať ani vymeniť. Dostal ich od otca keď išiel na vojnu. Jeho odpoveď na baterkové quarc bola , že sú módnym výstrelkom .Kúpil by detské primky aj vnukom ale nie sú.A tu je podľa mńa cesta. Deti sa musia naučiť nosiť hodinky , mali by ich to naučiť rodičia, inak hodinky vojnu s mobilmi určite prehrajú. Menežment v prime by namal zabudnúť na dedkov a babky ktorí majú vnukov a min. 3 x do roka sú darčeky narodky , meniny , vianoce.NEMUSELI by zasypať trh ale podľa mńa odbyt by bol a ak by sa naučili nosiť hodinky v dospelosti by bol čas na tie všetky špeciály , orlíky, diplomaty..... To je moj názor.
Návštěvník YPO Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Minulý mesiac som sedel v električke vedľa staršieho pána na ruke mal primky kal. 66 . Niečo také zháňam.Boli v slušnom stave, nechcel ich ani predať ani vymeniť. Dostal ich od otca keď išiel na vojnu. Jeho odpoveď na baterkové quarc bola , že sú módnym výstrelkom .Kúpil by detské primky aj vnukom ale nie sú.A tu je podľa mńa cesta. Deti sa musia naučiť nosiť hodinky , mali by ich to naučiť rodičia, inak hodinky vojnu s mobilmi určite prehrajú. Menežment v prime by namal zabudnúť na dedkov a babky ktorí majú vnukov a min. 3 x do roka sú darčeky narodky , meniny , vianoce.NEMUSELI by zasypať trh ale podľa mńa odbyt by bol a ak by sa naučili nosiť hodinky v dospelosti by bol čas na tie všetky špeciály , orlíky, diplomaty..... To je moj názor. v zásadě s Tebou souhlasím - problém je v tom,že by ty dětské hodinky nikdo nenosil - když jsem synovi (6let) ukázal dětské Prim tak mi s ledovým klidem oznámil zda jsem se zbláznil či co,že se to se mnou děje - ocenil by něco v duchu dětských Traser - je prostě jiná doba
Otto Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 v zásadě s Tebou souhlasím - problém je v tom,že by ty dětské hodinky nikdo nenosil - když jsem synovi (6let) ukázal dětské Prim tak mi s ledovým klidem oznámil zda jsem se zbláznil či co,že se to se mnou děje - ocenil by něco v duchu dětských Traser - je prostě jiná doba Jo, jo je jiná doba. Rodiče dnes dětem místo hodinek musí koupit mobil. A to nejlépe každý rok nový. Schválně si stoupněte před školu a dívejte se na dětská zápěstí, hodinky bude mít možná 1 z 10. Zato mobil se na krku houpe každému. Nedávno jsem mluvil s jedním hodně skromným hodinářem, co má takovej malej obchůdek. Nejvíce opravuje kukačky, různé stojací hodiny a podobně. Klasická hodinařina náramkových hodinek se omezila na výměnu baterky a to vlastně už není žádná hodinařina. V jednom malém městečku má navíc sběrnu hodinářského zboží, kam jednou týdně zavítá. Pokud tam s sebou vezme hodinky a nabízí je k prodeji, tak horní hranice prodejní ceny je cca 1 000,-Kč. Takže budoucnost Primu vidím opravdu ve výrobě pouzder a hodinek na zakázku či solitérů.
tlapka Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Jo, jo je jiná doba. Rodiče dnes dětem místo hodinek musí koupit mobil. A to nejlépe každý rok nový. Schválně si stoupněte před školu a dívejte se na dětská zápěstí, hodinky bude mít možná 1 z 10. Zato mobil se na krku houpe každému. Nedávno jsem mluvil s jedním hodně skromným hodinářem, co má takovej malej obchůdek. Nejvíce opravuje kukačky, různé stojací hodiny a podobně. Klasická hodinařina náramkových hodinek se omezila na výměnu baterky a to vlastně už není žádná hodinařina. V jednom malém městečku má navíc sběrnu hodinářského zboží, kam jednou týdně zavítá. Pokud tam s sebou vezme hodinky a nabízí je k prodeji, tak horní hranice prodejní ceny je cca 1 000,-Kč. Takže budoucnost Primu vidím opravdu ve výrobě pouzder a hodinek na zakázku či solitérů. myslím si , že je to i o vzoroch. Britney Spears si nasadí čiapku a zajtra ju majú všetci.Mladým chýbajú vzory a ani pán president či petr čech nie sú pre masovky tie pravé vzory . To že majú primky je pekná vec ale pre radových sú ich modely nedostupné.Prim sa rozhodol dobre , treba ale štátnu pomoc. Existujú skupiny ľudí kde sa ocenia dobré hodinky. policajti , vojsko, hasiči, ... Vrátim sa k mladým kde sa mobily moc nenosia a to je napr. skauting, pokiaľ majú nožíky na 2.000.- prečo nie do lesa dobré hodinky?
Foundryman Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Prim sa rozhodol dobre , treba ale štátnu pomoc. Existujú skupiny ľudí kde sa ocenia dobré hodinky. policajti , vojsko, hasiči, ... Vrátim sa k mladým kde sa mobily moc nenosia a to je napr. skauting, pokiaľ majú nožíky na 2.000.- prečo nie do lesa dobré hodinky? Ježišmarjá, jakou státní pomoc? Stát nemá nic než naše daně. To mám ze svých daní financovat prosperitu Primu? Co je to za blbost?
JJ Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 .Prim sa rozhodol dobre , treba ale štátnu pomoc. Existujú skupiny ľudí kde sa ocenia dobré hodinky. policajti , vojsko, hasiči, ... Sodoma Gomora a tohle má volební právo :-O :-( Chceš-li Prim podpořit, tak si u nich něco kup. Mimochodem, z těch 3 skupin bych dvě coby státní instituce okamžitě zrušil (schválně si tipni, které). Třeba by si pak víc lidí mohlo dovolit Primky, kdyby se jejich daně přestaly prožírat a vyhazovat oknem za nesmyslné státní zakázky.
Návštěvník YPO Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 a tohle má volební právo :-O naštěstí v jiné zemi
babaq Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Prim sa rozhodol dobre , treba ale štátnu pomoc. Uff, to nemyslíte vážně?!?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se