ponorka9 Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Nějak to tady umřelo a to by bylo škoda....dnes na ruce - jsou tak úžasný, že jsem jim pořídil nového pštrosa:) Jsou to opravdové JUMP HOUR a to přeskočení hodin mě pořád nepřestává bavit. A k tomu jako bonus 4 číselné věnce a příběh zkrachovalé značky...prostě parádní pátek:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 ne, nebojte, nejsou moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Zcela náhodně jsem minulý týden otevřel aukro a tyhle tam na mě vykoukly. Vždycky jsem chtěl vidět, jak vypadají v jump hour watche v realu. Jsou srandovní.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Adept na nejošklivější hodinky všech dob. Byl jsem ale zvědavý na strojek se třema věncema a sekundovkou. Na čem tehdy designeři jeli jsem bohužel nezjistil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Cimier 41 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Cimier 41 mm Jeden šutr a tolik parády Pěknej kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Ano, ale jdou slušně. Vyreguloval jsem je z + 65 na -3/s den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Ano, ale jdou slušně. Vyreguloval jsem je z + 65 na -3/s den. No tak to je pěkný výkon! Já dnes takto, zatím ještě před servisem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Ano, ale jdou slušně. Vyreguloval jsem je z + 65 na -3/s den. tak to se ovšem hodně povedlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Díky. Pravda, že hnědý dial se jen tak nevidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Sobotní nákup z blešáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 (upraveno) Moc pěkné! Ale nějak nevidím ty "jump hour". Mně by se líbily tyhle: EDIT: obrázek Upraveno 11. března 2019 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Omlouvám se,za špatně zvolené vlákno . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Moc pěkné! Ale nějak nevidím ty "jump hour". Mně by se líbily tyhle: kelektd1376chrono1.jpg EDIT: obrázekNojo, Kelek je Kelek, tyhle jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Já šetřím na tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Jak už tu na fóru někdo napsal a je to hluboká pravda - na takové hodinky se nešetří. Na ty buďto máš, nebo nemáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Dyť už mi chybí asi jen 1,4 mega..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 Nejsu to uplne ani jump hour a ako tu uz bolo uvedene,aspiruju na titul najskardsie hodinky,ale su zaujimave,len keby nebol niekto prilis aktivny a nezlesril z vrchnej casti puzdra to pochromovanie.Ale aj tak sa z nich tesim.Druhs foto je z netu,ako maju origo vyzerat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 Zajímavý kousek! Ta vteřinovka kmitá sem a tam jako na metronomu? Zdá se mi moc dlouhá na to, aby chodila dokola... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se