Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosím majitele modelů SKX, aby mi řekli, jestli je korunka na jejich hodinkách po vyšroubování jakoby volná do stran. Udělal jsem malé video. Na žádných jiných hodinkách jsem vůli nikdy neměl, osobně mi to přijde dost divné, ale třeba je to u Seika normální :) Díky.

https://vimeo.com/120491774

heslo: seiko

Odesláno

Konkrétně s těmito hodinkami zkušenost nemám, nicméně nevidím to poprvé. Ba naopak. Podobnou vůli měla i korunka na mých Archimede Sporttaucer s běžnou ETou. Uvidíš, co ti řeknou majitelé stejných hodinek. Mně to jako problém nepřipadá. Obvykle se tak chovají korunky na delších hřídelkách.

Odesláno (upraveno)

Na všech Seikách s tímto pouzdrem které jsem měl, to bylo stejné. SKX007 2x, SKX399, 7002 2x. Myslím, že je to normální.

Upraveno uživatelem prischera
Odesláno

U 6309 byla korunka z 90% v pohodě. U 7002 už to bylo jen 50-60%. U SKX to asi pokračuje. Jen si potvrzuji, že každá inovace strojku znamená větší šetření investic a tím pádem větší procento když ne zmetků, tak chyb, které sice jdou tolerovat, ale nejsou důvodem k radosti. Bohužel :(

Odesláno

tak proste tie hodinky stoja tolko co slusny remen, tak to asi treba tolerovat. Ani mna to netesi, ale fakt je ze s SKX som nemal nikdy problem. viac ma ale srdila ta ochrana korunky a mizerny zavit - jak mam tlste prsty tak to chcelo najst ten grif ako korunku zaskrutkovat. 

Odesláno

tak proste tie hodinky stoja tolko co slusny remen, tak to asi treba tolerovat

Mám Alpinist Sarb 059, kde je sice stejné pouzdro jako u SKX, ale úplně jiný strojek a je to úplně to samé. A vzhledem k ceně, kterou jsem za ně zaplatil a jak se dnes pohybují musím říct, že tak drahý řemen jsem ani neviděl a ani bych si ho nekoupil, takže tam se mi to už moc tolerovat nechce (vzhledem k ceně :) )

Odesláno

Pridam postreh s Orienty Blue mako, korunka to ani po vysroubovani nedelala, naopak byla tuzsi a obcas to bylo unikum, ji po serizovani zasroubovat spravne. Nastesti kalibr tolik toho serizovani nevyzadoval. Hovorim o cca 3 roky stare zkusenosti

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...