ramon Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2007 K tomuto názoru se musím přidat , znám toho Vaška osobně dělal mě několik hodinek a naprosto perfektní práce dokonce mě zprovoznil jedny staré Universal Geneve, kde bylo nutné sehnat i nový ciferník . Myslím že je dobré vyslechnout obě strany a poté dělat závěry , vždycky se najdou ti kteří jsou nespokojeni a ti kteří jsou spokojeni . Myslím že by se určitě našlo velké množství lidí kteří jsou zase naopak velmi spokojeni . A někteří měli prostě jenom smůlu .Možná je to tím, že ho znáš osobně a pro kamarádíčky se třeba i trochu snaží, ale s cizíma hodinkama se nemaže, spíš je przní jak tady tak pozoruji, víš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2007 Pokud se bavíme o největším čahounovi v dílně u Hanáka, tak ten se podíval na moje hodinky a následně mi slečna u přepážky řekla, že to rozhodně neudělají za den, dva, ani za týden a nejspíš ani dva. "Pokud bychom to opravili dřív než za měsíc, tak se vám ozveme, víte máme na to ze zákona 30 dní." Toto mi řekla po konzultaci závady s hodinářem. Je to jednání hodné prodavače tranzistoráku značky FAST a ne "nejvícnóbl" prodejce v Brně. To mi taky nepřijde zrovna seriózní. Sem zvědav, v jakém stavu mi hodinky předají a jak budou fungovat. Předesílám, že jsem je měl cca 12 hodin celkem na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AUDEMARS Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2007 ehm, Příspěvků: 1 Registrován: Dnes, 10:48 kapku nedůvěryhodné.. není problém udělat 100 spokojených zákazníků, kteří se registrují náhodou právě dnes. Ehm, Tuto diskuzi jsem četl celou , ohledně hodinářství hanák se tu myslím diskutuje poměrně dlouho a musím se přiznat že jsem do toho nechtěl , zasahovat , ale přišlo mě že té špíny už bylo opravdu dost , jsem čerstvě registrovaný ano , myslím že také není problém udělat dalších 100 nespokojených zákazníků pokud se objeví jeden přidají se další že . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2007 to ano, ale těch nespokojených je tady celkem dost z řad dlouhodobých uživatelů.. je to trochu rozdíl co se týká důvěryhodnosti, alespoň já zde určitý rozdíl cítím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2007 Jeden sposob, ako sa zakaznik moze chranit, je zverejnit negativnu skusenost s obchodom/servisom/vyrobkom na internete. Ak je zla skusenost ojedinela/neadekvatna, tak zapadne prachom, alebo spokojni zakaznici sa servisu/vyrobku zastanu - vid vlakno Rolex a Bechyne. Na Hanaka a spol. je toho viac, ako dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2007 (upraveno) Ehm, Tuto diskuzi jsem četl celou , ohledně hodinářství hanák se tu myslím diskutuje poměrně dlouho a musím se přiznat že jsem do toho nechtěl , zasahovat , ale přišlo mě že té špíny už bylo opravdu dost , jsem čerstvě registrovaný ano , myslím že také není problém udělat dalších 100 nespokojených zákazníků pokud se objeví jeden přidají se další že . Nech toho Vašku. Kápni božskou, že tě v práci navedla na Ch. pí Hanáková. Hádej kdo je pro nás důvěryhodnější zdroj, jestli Foundryman a B.F.G na jedné straně, anebo na druhé ty? Upraveno 13. září 2007 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2007 Nechci, aby moje poznatky vyzněly jednoznačně jako kritika a házení špíny. Píšu svoje konkrétní zkušenosti a pocity z průběhu. Pokud mi za týden zavolají a budu s funkcí a stavem hodinek spokojen, tak to sem určitě napíšu jako pozitivní zkušenosti. Chápu, hodinky jsem koupil jinde a u nich "pouze uplatňuji záruku", takže z toho nemají "kšeft", nicméně kvůli něčemu jsou záruční servis, tudíž bych měl dostat prvotřídní službu. A tak mi to bohužel opravdu nepřipadá. Sám jsem pracoval mnoho let v servisu a to jak průmyslovém tak pro spotřební zboží, do kterého bych částečně hodinky zařadil. Použít tvrzení o zákonné lhůtě bych ventiloval maximálně v případě přeposílání reklamovaného zboží přímo výrobci, rozhodně ne na omluvu sebe sama. Navíc u nové věci, týden po prodeji. Obecně na to mají sice 30 dní, ovšem tato lhůta je myšlena jako MAXIMÁLNĚ přípustná, ne jako standart. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2007 Ehm, Tuto diskuzi jsem četl celou , ohledně hodinářství hanák se tu myslím diskutuje poměrně dlouho a musím se přiznat že jsem do toho nechtěl , zasahovat , ale přišlo mě že té špíny už bylo opravdu dost , jsem čerstvě registrovaný ano , myslím že také není problém udělat dalších 100 nespokojených zákazníků pokud se objeví jeden přidají se další že . Mám dojem, že předchozí čtyři strany textu nejsou čtyři strany "špíny" kdydaných na hodinářství Hanák, ale názory, ohlasy a zkušenosti zákazníků. Nejsem z Brna, nemám (a doufám že nikdy nebudu mít) s hodinářstvím Hanák nic společného, ale polovinu života se pohybuji v prostedí, které je na korektních zákaznických vztazích založeno. Popisované zkušenosti (a stačilo by, aby byla pouze jedna jediná) by měly sloužit zástupcům firmy v první řadě jako podnět ke zlepšení, k přijetí okamžitých opatření. Pokud se tady zveřejňují stále nové a nové důkazy o nekompetenci a arogantním přístupu, pak No, a kdyby mi někde prodavačka říkala, že "ze zákona mají 30 dní", tak už mě v tom kvelbu opravdu nikdo neuvidí.... Přemýšlím také o tom, AUDEMARSi, proč jsi se registroval nyní, když cítíš potřebu někoho obhajovat a proč raději nediskutuješ o hodinkách, pokud se o ně zajímáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2007 Andreas netěš se, že s nimi nepřijdeš do styku. Stačí si koupit Hamilton a mají tě. Včera mi v Hibernii sdělili, že Hanák je JEDINÝ, kdo servis těhle hodinek dělá. Jo a ještě mi účtují poštovné za uznanou reklamaci. To je hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2007 Stačí si koupit Hamilton a mají tě. Včera mi v Hibernii sdělili, že Hanák je JEDINÝ, kdo servis těhle hodinek dělá. no a v tom je ten zakopaný pes ..... JEDINÝ ....... od toho se asi odvíjí vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2007 Andreas netěš se, že s nimi nepřijdeš do styku. Stačí si koupit Hamilton a mají tě. Včera mi v Hibernii sdělili, že Hanák je JEDINÝ, kdo servis těhle hodinek dělá. Jo a ještě mi účtují poštovné za uznanou reklamaci. To je hnus. To je fakt hnus! Jinak pokud je reklamace uznána, prodávající je povinen ti uhradit všechny nutné náklady spojené s uplatněním reklamace (tj. poštovné, jízdné, znalecký posudek atd.). Poslal bych na ně Českou obchodní inspekci anebo aspoň SOS (Sdružení ochrany spotřebitele). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2007 ehm, Příspěvků: 1 Registrován: Dnes, 10:48 kapku nedůvěryhodné.. není problém udělat 100 spokojených zákazníků, kteří se registrují náhodou právě dnes. ...chtěl jsem napsat totéž možná někomu křívdím.. svoji zkušenost jsem to už někde popsal a myslím, že plně koresponduje se zkušenostmi ostatních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2007 K tomuto názoru se musím přidat , znám toho Vaška osobně dělal mě několik hodinek a naprosto perfektní práce dokonce mě zprovoznil jedny staré Universal Geneve, kde bylo nutné sehnat i nový ciferník . Myslím že je dobré vyslechnout obě strany a poté dělat závěry , vždycky se najdou ti kteří jsou nespokojeni a ti kteří jsou spokojeni . Myslím že by se určitě našlo velké množství lidí kteří jsou zase naopak velmi spokojeni . A někteří měli prostě jenom smůlu . no obhajobu hanáku jejich servisu a též vaška sem vzdal já vím svoje a vždy sem byl spokojenej nemá to tu cenu řešit ber to tak že sou všichni proti tobě a nedají se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 13. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2007 (upraveno) Nuže, nechtěl jsem do tohoto vlákna už přispívat, ale cítím se povinen podotknout, že na VŠE, co jsem zde napsal, mám doklady - zakázkové listy od Hanáků. U Omeg je dokonce u dvou reklamací výslovně uvedeno, že závada byla na místě zjištěna hodinářem (nemožnost ručné natáhnout, vibrující rotor při ručním nátahu). I když riskuji, že přijdu o záruku, sděluji, že Omegy musel definitivně doladit Mechano, příčinou bylo nenamazané osazení na rotoru, dle Mechana na první pohled pod lupou patrné. DÍKY MECHANOVI, DAL TO DO POŘÁDKU BEZPLATNĚ, ČISTĚ Z KAMARÁDSTVÍ. Druhé hodinky, které byly před půl rokem na vyčištění u Hanáka, Titoni s ETA 2824, jsem si dnes vyzvedl taky u Mechana, zjištěn přeolejovaný odlučovač samonátahu a patrně nevhodné mazivo. Teď šlapou jak víno. Ještě jeden kus jsem měl u Hanáka, vloni v létě Tissot, ETA 2846 (kupované rovněž u nich před 5 lety). 2 x jsem je vracel, jednou se po měsíci samy od sebe zastavily, podruhé bylo smetí na ručkách. Sám funguji ve výrobní firmě a vím, že občas zaměstnanci vyvedou neuvěřitelné věci. Je ale naprosto nemyslitelné, aby to odnášel zákazník a abych já přesvědčoval zákazníka, že my jsme neomylní a on je trouba. Včera mi volala majitelka obchodu z Plzně, že u zákazníka praskl plastový kluzák na noze pohovky a protože si toho nevšimli, udělali si ještě k tomu škrábanec na laminátové podlaze. Dnes jsem sedl do auta, zajel do Plzně, vyměnil všechny kluzáky za filcové podložky (kvůli laminu) a po dohodě jsem paní vyplatil na místě 2000,- Kč za opravu podlahy. Jiný přístup by pro mě byl naprosto nemyslitelný, ani bych těch 30 zákonných dnů nevydržel pomyšlení, že je někde někdo nasraný, protože si koupil zboží od nás. Takto je paní naprosto spokojená a příště si náš nábytek koupí zase. Tolik k tomu "házení špíny" - požádal bych o opatrnější volbu výrazů. Upraveno 13. září 2007 uživatelem Foundryman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael79 Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2007 Ehm, Tuto diskuzi jsem četl celou , ohledně hodinářství hanák se tu myslím diskutuje poměrně dlouho a musím se přiznat že jsem do toho nechtěl , zasahovat , ale přišlo mě že té špíny už bylo opravdu dost , jsem čerstvě registrovaný ano , myslím že také není problém udělat dalších 100 nespokojených zákazníků pokud se objeví jeden přidají se další že . No snad ano.Kazdopadne mozes Hanaka pozdravovat a az ho tu budeme prepierat nabuduce,zaregistruj sa trebars pod menom Vacheron,aby tych jeho pseudospokojnych zakaznikov bolo viac ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2007 Samo firma Hanák se zde vyznamenala, jako banda lemplů a ne hodinářů. Prodat to jo, ale pořádný servis: na to máme ze zákona 30 dní. Hnus fialový. :gun_bandana: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2007 Andreas netěš se, že s nimi nepřijdeš do styku. Stačí si koupit Hamilton a mají tě. Včera mi v Hibernii sdělili, že Hanák je JEDINÝ, kdo servis těhle hodinek dělá. Jo a ještě mi účtují poštovné za uznanou reklamaci. To je hnus. Sakra to už aby člověk vážil značku hodinek i podle toho kdo poskytuje servis. Hmm složitá to věda tady to hodinkaření Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2007 A doporucili byjste vubec nejakeho hodinare tady v Brne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 14. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2007 Na švýcarské hodinky neznám, posílám k Mechanovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spidermann Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2007 ... závada byla na místě zjištěna hodinářem (nemožnost ručné natáhnout, vibrující rotor při ručním nátahu). I když riskuji, že přijdu o záruku, sděluji, že Omegy musel definitivně doladit Mechano, příčinou bylo nenamazané osazení na rotoru, dle Mechana na první pohled pod lupou patrné. DÍKY MECHANOVI, DAL TO DO POŘÁDKU BEZPLATNĚ, ČISTĚ Z KAMARÁDSTVÍ. Druhé hodinky, které byly před půl rokem na vyčištění u Hanáka, Titoni s ETA 2824, jsem si dnes vyzvedl taky u Mechana, zjištěn přeolejovaný odlučovač samonátahu a patrně nevhodné mazivo. Teď šlapou jak víno. Když jsem četl, že Hanák tvrdil, že vibrující rotor při ručním nátahu je normální věc, tak jsem nevěřil vlastním očím, to si "hází špínu" sám na sebe. To nesmí dělat žádný automaty !!! Od toho jsou tam ty odlučovače ( kola, která odloučí ruční nátah od automatického ) a když nefungují, tak se při ručním nátahu roztočí rotor a kromě toho na jednu stranu rotor natahuje a na druhou zase vypouští, tak že výsledek je nula. Když jsme ještě v učení opravovali ruské automaty, tak jsme tenkrát pro jistotu odlučovače ani nemazali, aby se nelepily a nepřestávaly fungovat, ale ty neměly žádné kameny o proti hodinkám Omega a jiným "švýcarám". Mechano je dobrej to je jasný, sice ho neznám, ale co o něm čtu mi stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se