VIPER1 Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 RayBan jsem po patnácti letech nošení pustil k vodě, protože kvalita dle mého názoru šla po převzetí Luxotticou rapidně dolů. Za tu dobu co jsem byl věrný firmě B&L jsem vystřídal tak pět různých modelů a pokaždé spokojenost až do posledního modelu. Já to vidím tak, že cena zůstala, ale kvalita ne. Letos v létě jsem si koupi TAG HEUER a zatím veliká spokojenost (snad jen cena ). Bohužel ale tím, že jsem si pořídil sluneční brýle TAG, opadlo mé nadšení pro hodinky této značky, ač jedny mám právě na ruce Nevím, třeba se zase dostanu do normálu
Jiřina Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Letos v létě jsem si koupi TAG HEUER a zatím veliká spokojenost (snad jen cena ). Bohužel ale tím, že jsem si pořídil sluneční brýle TAG, opadlo mé nadšení pro hodinky této značky, ač jedny mám právě na ruce Nevím, třeba se zase dostanu do normálu Není to škoda? Dyť to spojení mít je na ruce i na očích .... Měl jsem kdysi v plánu udělat tady nějaké vlákno, kdy by byly vidět firmy, co dělají hodinky a jsou i brýle s jejich jménem, ale nevím, jestli by o to byl zájem
VIPER1 Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Tak asi to nebude jen skrz ty brýle. Možná jsem už trochu hodinkově poporostl , Je ale fakt, že původně hodinářská firma, která propůjčí své jméno na brýle, ač hi-tech, u mě trochu po té hodinářské stránce klesne. Teď se nebavím o technice, o které u firmy Tag Heuer nepochybuji, ale tom kolem ( záměrně jsem nenapsal slovo image, které nemám rád). Věřím, že marketingové a ekonomické oddělení se směje, ale jinak nevím... Já myslím že skutečného fanouška značky a "chronomagora" asi moc nepotěší, když se mi pochlubí se svýma novýma Tag Heuer a já mu řeknu - jo, brýle mají taky dobré. Oni totiž tímto krokem značku tak trochu posunuli do pozice módních značek, kterých je dnes plná p..l, ale hodinařina nikde. Takže moje reakce na druhou část tvého příspěvku je, že zakládat vlákno na toto téma nemá smysl, protože bychom se tam stejně bavili o něčem výše zmíněném. Jo a ještě jedna věc. Nikdy bych to samozřejmě tomu nadšenci co mi ukazuje svoje nové Tag Heuer neřekl. To něco o pos...ých brýlích, když mi ukazuje HODINKY
gas Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 kde kupujete RayBany ? zničil jsem jedny v plastu do auta a chci nové, nechci čekat, až pojedu někam ven, takže nejlépe v čr nebo net, díky
rorda Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 Rudy Project na sport všeho druhu...Přesně tak ...
Micey Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 Oakley. Začal jsem s nima na kole, postupem času si od nich konečně pořídil M-framy a od tý doby nenosim nic jinýho. Na kolo, na běh, do auta, všude, prostě neznám jiný brejle který by tak úžasně seděly. Možná s nima v centru Prahy vypadám jako exot páč jsou přeci jen dost sportovní, ale tak co už
rorda Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 Oakley. Začal jsem s nima na kole, postupem času si od nich konečně pořídil M-framy a od tý doby nenosim nic jinýho. Na kolo, na běh, do auta, všude, prostě neznám jiný brejle který by tak úžasně seděly. Možná s nima v centru Prahy vypadám jako exot páč jsou přeci jen dost sportovní, ale tak co už Dříve jsem na kolo používal také Oakley, ale schválně si zkus nějaké poslední Rudy Project s fotochromatickými skly a zjistíš, že kromě to, že sedí stejně dobře, mají i lepší skla, ty prostě Oakley nedělá ... Ale samozřejmě každému to sedět nemusí, to je jasné ...
Stepino Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 prisly nove kolekce do obchodu a tak jsem si po 10ti letech koupil nove bryle - Polaroid z kolekce 2010, hnedy kovovy ramecek a hnede polarizacni cocky. mam z nich radost a nestaly ani pulku Raybanu bez polarizace.
vendy Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 K Polaroidům gratuluji,svoje jsem kupoval již před více než 15ti lety,dodneška vzorně slouží,sice jsem mezitím nakoupil a vyzkoušel i jiné brýle,ale k těm ,,starým" Polaroidům se stále vracím, nosím je a považuji za jedny z nejlepších,co jsem kdy měl.
Návštěvník Matterhorn Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 Jedině RayBany, které se dají bez problémů koupit na ebay s původními skly Bausch&Lomb. Tuhle jsem viděl moc hezkou novou kolekci na Chodově. Nebylo z toho však nic, sklo je sklo, jsem staromilec a i dioptrické brýle mám se skleněnými čočkami. Váha mi nevadí a navíc nejsou tak náchylné na poškrábání.
honza71 Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 Páč mám nějaké ty dioptrie, tak jsem si nechal sluneční brýle udělat. A když udělat, tak u někoho kdo to umí a to je podle mě Carl Zeiss. A pak je jedno do jakých obrouček si to nechá člověk zasadit. Já když už jsem utrácel, zvolil jsem Porshce desing.
afrikab Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 Páč mám nějaké ty dioptrie, tak jsem si nechal sluneční brýle udělat. A když udělat, tak u někoho kdo to umí a to je podle mě Carl Zeiss. A pak je jedno do jakých obrouček si to nechá člověk zasadit. Já když už jsem utrácel, zvolil jsem Porshce desing. To musla byt pekna palka
honza71 Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 To musla byt pekna palka No když si uvědomím, že je mám už min. 6 let a jsou pořád jako nový, tak to vlastně ani drahý nebylo. Navíc jsou "polarizační" či co, tak se nezabiju když s nima vjedu do tunelu, kde je tma jak v ř... v porovnání s ostrým letním slunkem venku.
gerhard Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 (upraveno) Pouzivam Ray-Ban TECH Carbon moj nos ich ma rad su prijemne nositelne, na bike zas RUDY Project. Upraveno 9. dubna 2010 uživatelem gerhard
African Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 Ray-ban v carbonu vidím poprvé a vypadají tedy velmi dobře"
ego alter Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 mate nekdo nejake zkusenosti s vymenou rozbiteho skla v pripade bryli ray ban? je to bezna vec v nasich luzich a hajich?cca cena?
bandicoot Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 Je to trochu OT, ale brejle nosim asi 20 let, teď poprvý mám Eschenbach Titanlflex a to je pecka. Jak brejle nenávidim a nenávidim je po letech obměňovat, tak na tyhle jsem se poprvý v životě fakt těšil že si je vyzvednu.
Kasper Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 V najbližšej dobe plánujem nákup Serengeti Carini 7026 (7043,7044) ... Na Slovensku stoja 228 EUR. Vie mi dať niekto prosím dobrý tip na overený shop z touto značkou za výhodnejšiu denu? Budem povďačný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se