ego alter Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 ca. 1400 polarizovaný obe 1400? delas do toho?
adamo Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Dívám se, že se na ebayi dají sehnat ray bany za hodně zajímavé ceny. Až mě napadlo jak je to s fejkama... Protože cenové rozpětí je opravdu neuvěřitelně velké. Od nějakých 30 dolarů u prodejců s několika málo feedbacky, přes +- 60-70 dolarů u prodejců se stovkami feedbacků až po víc jak 100 dolarů u top-rated sellers. Přitom se všechny tváří jako originály...
Berbatow Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Před týdnem mi kamarád poslal ze států Persol S-Gun Metal ve skle photochromic. Cena cca 35% z ceny v ČR. Dva dny jsem si nemohl zvyknout a střídal je s Ray Ban, ale vzheledem k tomu, že Ray Ban jsou plasťáky, rozdíl ve skle je patrný. Jo už to není co to bejvalo. Moje první Ray Bany jsem kupoval v roce 1990 a byly to ještě skla.Nejlepší brýle co jsem měl.
Návštěvník Tada Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Já to asi letos vidím na klasické pilotky od Ray Ban... Mé strniště už jim dostačuje. 1
dagou Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 slušná stránka nejenom na sluneční brýle, ale i na obruby je tady, několikery Ray-Ban jsem odtamtud viděl a je to v pohodě, nejsou fake. A doma jsou dost rychle. A ta cena je slušná. Neříkám, že nejlevnější, ale je to důvěryhodná cena se zárukou.
sword2 Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 (upraveno) to Kasper ja som serengeti kupoval na www.opticsplanet.net myslim ze ta tam cena prijemne potesí )a je to beproblemový obchod Upraveno 13. května 2010 uživatelem sword2
Návštěvník Tada Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Má někdo tip na nějakého tuplovaně spolehlivého prodejce na ebay? Chci si koupi pilotky od Ray Ban... 1
zdr Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 V najbližšej dobe plánujem nákup Serengeti Carini 7026 (7043,7044) ... Na Slovensku stoja 228 EUR. Vie mi dať niekto prosím dobrý tip na overený shop z touto značkou za výhodnejšiu denu? Budem povďačný. Tiez som spokojny zo serengeti ja som objednaval na www.opticsplanet.com a uplna spokojnost vysli asi na 95Eur aj z clom pritom v kamenom obchode 275Eur
redd Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Má někdo tip na nějakého tuplovaně spolehlivého prodejce na ebay? Chci si koupi pilotky od Ray Ban... Já mám dobrou zkušenost s eshopem z UK http://www.directsunglasses.co.uk/
Peta-Biker Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Tado: Normálně bych je koupil z Aukra - je jich tam hodně - Ray Ban.
Návštěvník Tada Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Tado: Normálně bych je koupil z Aukra - je jich tam hodně - Ray Ban. Nevim proč, ale aukru nějak nevěřim... 1
ron Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Nevim proč, ale aukru nějak nevěřim... Ani se ti nedivím, ten odkaz na aukro, kde jsou zmíněné brýle, je poměrně zajímavý, přijde mi zvláštní, ty jejich ceny, kde koupíš klasické pilotky od Ray Banu za 700Kč, nechci nikomu škodit, ale o jejich originalitě nejsem v žádném případě přesvědčen, podle mě jsou to obyčejné napodobeniny.
afrikab Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Ja si nedavno udelal radost s Addidas On Par II....levnejsi sportovni slucnecni (a zaroven dioptricke) bryle se mi sehnat nepodarilo.
Peta-Biker Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Ani se ti nedivím, ten odkaz na aukro, kde jsou zmíněné brýle, je poměrně zajímavý, přijde mi zvláštní, ty jejich ceny, kde koupíš klasické pilotky od Ray Banu za 700Kč, nechci nikomu škodit, ale o jejich originalitě nejsem v žádném případě přesvědčen, podle mě jsou to obyčejné napodobeniny. Mám z toho podobný pocit, ale na E-bayi jsem našel ceny obdobné od obchodníků z USA a dalších. Těžko říci, škoda, že tomu nerozumím. Samotnému se mi ty brýle líbí, avšak zatím je nevlastním.
wave ceptor Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 moc nevěřím že by to byl originál , ray bany zas tak moc neznám....specializuju se na oakley a když to vidím na aukru co se tam prodává za fejky tak nechápu. tet jsem viděl dražit fejky rádoby modelu gascan za 1400korun.....no hrůza, hlavně že tam mají všichni prodejci 100% originál.brýle v hodnotě 100kč....nehledě že aukru je to šuma fuk, hlavně že to sype, originál, fejk....
lastam Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 mam cyklistické brýle Rudy project kerosene, fakt brejle co seděj na palici jak přibitý hřebíkem, vrstva proti škrábancům na sklech, na ebayi za skoro 100eur s poštovnym, nedám na ně dopustit, mam je už 2 roky http://cgi.ebay.de/Rudy-Project-Kerosene-carbon-Ltd-Brille-ULTIMATE-SALE-/360270400292?cmd=ViewItem&pt=Sport_Alle_Sportbekleidung&hash=item53e1ca0b24
adamo Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 (upraveno) V jedné optice jsem narazil na brýle značky Morel. Vůbec teda nevypadaly špatně, polarizované skla, vnitřní antireflex. Vyzkoušel jsem a koupil. Za ty prachy (cca 1400) mi připadaly lepší než dražší ray ban, které jsem původně chtěl, ale nějak mě nenadchly. edit: ještě stránka výrobce http://www.morel-france.com/ Tak jsem včera pořídíl taky morely. Ray ban mě nějak neseděly a tyhle byly super. Jenom by mě zajímalo, kdes je koupil za takovou cenu? Já je mám za 1500 a to byly se slevou 50% (focus optik na masaryčce, brno). Všude jinde je mají fakt za 3k. tenhle model mám: http://www.morel-france.com/rebel/collection.php?val=ANTIGONE Upraveno 30. června 2010 uživatelem adamjursa
Kočkodaan Odesláno 25. července 2010 Nahlásit Odesláno 25. července 2010 Ja nedavno koupil od clena chronomagu nepouzite bryle Porche za pekny penize a jsem s nima maximalne spokojenej... A to jsem rozmazlenej z Rei Benu..
spiderer Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 Me uz zacaly stvat RB, ktery uz mam cca 3 roky, navic jsem je pri ceste na dovolenou nechal v taxiku (i kdyz mi je pak hodny ridic priveztl jeste pred odletem zpet) no a tak jsem si rikal, ze by nebylo spatny udelat nejakou zmenu a tak me na letisti zaujaly Wayfarery, ze jsem je musel mit - zatim jsem spokojenej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se