Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Já už se v tom opravdu nechci hnípat, navíc mi může být jedno, jak si kdo chrání zrak, ale prostě se mi nezdá, že by se prodávaly originální brýle ve fejkové krabičce a etiketě, navíc za tak podezřele nízkou cenu.

Ještě jednou pro rekapitulaci:

Na této fotce, kterou postnul "km.kmk" je označení ORB3025, které opravdu odpovídá Aviatorům, ale čárový kód 8 05289 12657 7 odpovídá černým 50mm Wayfarerům: http://www.digit-eyes.com/upcCode/805289126577.html?l=de#.U9fCb8KHqZ4 

Také provedení, tisk a font na daném štítku je úplně jiný, než na origo brýlích.

Pro představu, tady například fotografie originálního štítku z RB 3194 a čárový kód 8 05289 04776 6 skutečně odpovídá daným brýlím: http://www.upcindex.com/805289047766

Názor už si na to udělejte sami...

Upraveno uživatelem m.n.
Odesláno (upraveno)

//Edit, to je zvláštní, zobrazuje se mi jen část mého předchozího příspěvku...

Zkusím překopírovat tady tu druhou půlku:

Také provedení, tisk a font na daném štítku je úplně jiný, než na origo brýlích.

Pro představu, tady například fotografie originálního štítku z RB 3194 a čárový kód 8 05289 04776 6 skutečně odpovídá daným brýlím: http://www.upcindex.com/805289047766

Názor už si na to udělejte sami...

Upraveno uživatelem m.n.
Odesláno

RB jsou krásný velmi kvalitně zpracovaný brejle, ale víme jak daleko jsou dnes fejky, ža ano, kluci šikmovoký to dělají čím dál tím lépe, takže jestli chcete žít s pocitem kluci, mám asi originál, neslepnu, když je v létě nosím, kupujte si je kde chcete :lol2: Ale já říkám, není nad to si litr u autorizovaného prodejce připlatit a být si tak na 100% jistý :cheers: Ty brejle budete mít beztak tři, čtyři roky, tak přemýšlet, jestli dám dva možná za fejk nebo tři určitě za originál, to je trochu blbost, nemyslíte?

Odesláno

Na youtube máš desítky srovnávaček wayfarerů :cheers:

Na wayfarery je dobra pomucka. Poznaji se podle zkoseni, tedy uhlu mezi nocizkami a skly. 

Odesláno

Jj ale to zkoseni, nevim proc, zadne fejky nemaji. Porovnaval jsem jich uz dost. Podle krabicek bych to osobne asi vubec nesrovnaval.

Odesláno (upraveno)

Na wayfarery je dobra pomucka. Poznaji se podle zkoseni, tedy uhlu mezi nocizkami a skly. 

Jakože fejky nejsou zkosené a origo ano?

Edit: aha, už to čtu v dalším příspěvku... No těžko říct, už jsem viděl i zkosené fejky 2140. Ale já mám například ještě i starší model 2133 wayfarerů, který se od 2140 liší tím, že má pérovací nožky a zkosené nejsou, takže ta pomůcka neplatí za všech okolností.

Upraveno uživatelem m.n.
Odesláno (upraveno)

Neuvěřitelná vysvětlivka originality brýlí na stránkách rayban-bryle.cz  :lol2: . Obzvláště věta...Mají veškeré indikátory autenticity a byly přezkoumány ODBORNÍKY PŘI CELNÍ KONTROLE  :lol2: , kteří došli ke stejnému názoru :D  :D  :D  Tak to je 1000% originál, nelze pochybovat  :D  :D

Jsou brýle originál?

Ano, za originalitu brýlí ručí náš dodavatel. Brýle májí veškeré indikátory autenticity a byly přezkoumány odborníky při celní kontrole, kteří došli ke stejnému názoru. Pokud nebudete s brýlemi spokojení, není problém je v původní kondici vrátit a bude vám navrácena platba.

Upraveno uživatelem Marfael
Odesláno

+1, příjemný závěr večera, děkuji :clap:

Neuvěřitelná vysvětlivka originality brýlí na stránkách rayban-bryle.cz  :lol2: . Obzvláště věta...Mají veškeré indikátory autenticity a byly přezkoumány ODBORNÍKY PŘI CELNÍ KONTROLE  :lol2: , kteří došli ke stejnému názoru :D  :D  :D  Tak to je 1000% originál, nelze pochybovat  :D  :D

Jsou brýle originál?

Ano, za originalitu brýlí ručí náš dodavatel. Brýle májí veškeré indikátory autenticity a byly přezkoumány odborníky při celní kontrole, kteří došli ke stejnému názoru. Pokud nebudete s brýlemi spokojení, není problém je v původní kondici vrátit a bude vám navrácena platba.

Odesláno

Jakože fejky nejsou zkosené a origo ano?

Edit: aha, už to čtu v dalším příspěvku... No těžko říct, už jsem viděl i zkosené fejky 2140. Ale já mám například ještě i starší model 2133 wayfarerů, který se od 2140 liší tím, že má pérovací nožky a zkosené nejsou, takže ta pomůcka neplatí za všech okolností.

aha, ok. No me vzdy zajimaly jen 2140 :) Zkosene jsou, ale ne tolik. Ale koukam, ze neni fejk jako fejk a original jako original :)

Odesláno

Jinak na těchto stánkách www.easyoptic.cz/ je super online testovač brýlí, nahrajete fotku a zkoušíte brýle, kdy lze měnit velikost i úhel brýlí podle vložené fotky, takže dokonale si nasadíte brýle a zvolíte velikost přesně podle sebe. Takže kdo neví co mu sluší, může zkusit spoustu brýlí a dokonale uvidí, co sluší a co ne, perfektní.

Odesláno (upraveno)

Jinak na těchto stánkách www.easyoptic.cz/ je super online testovač brýlí, nahrajete fotku a zkoušíte brýle, kdy lze měnit velikost i úhel brýlí podle vložené fotky, takže dokonale si nasadíte brýle a zvolíte velikost přesně podle sebe. Takže kdo neví co mu sluší, může zkusit spoustu brýlí a dokonale uvidí, co sluší a co ne, perfektní.

Chlapi dávejte si tu práci a vkládejte odkazy na stránky jako odkaz (tak jako jsem to opravil Marfaelovi), ulehčíte tím druhám prohlížení, dík ;)

Upraveno uživatelem tombed
Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

Tak poslední příspěvek k tomuto tématu.  jestli jsem koupil fejky na ray-ban.cz tak jsou to teda echt perfektně zpracovaný brejle. Ale zatím soudíme brejle jen podle krabičky, resp podle štítku.  Jen mi nejde do hlavy, že by se fejkař zabejval tolika kokotinama viz fotky a prosím nepište, pytlík a kartičky  dnes není problém udělat, to vím.  Dnes navštívím nějakou optiku, kde je prodávaj a budu mít jasno. Tyto coby kdyby a ostatní domněnky...jsou jen domněnky...

PS: hodně se tu straší "vypálením zraku" , co vše mám dát , resp. je možné v origo optice přeměřit?  UVA,UVB nebo co dál? To dnes mají i ty nejlevnější sluneční brýle... Polarizace? - tu vidím sám ,  A ještě, co má za ochranu sklo ve svářecí kukle? :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem km.kmk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...