Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Odesláno

Zdravím, rád bych se zeptal, jestli někdo nemá zkušenosti se slunečními brýlemi Ray Ban. Designově se mi docela líbí, jen se rozmýšlím, jestli za ně dát ty peníze ;-)

Odesláno

ja mam troje, nasa princezna jedny, draha polovicka jedny, nejstarsi mam sest let, tzn vsechno ta nova pomlouvana produkce, a pominu li fakt, ze su v nich desne sexy - mam samy pilotky - tak i tak su s nima nadmiru spokojenej. a za tech 3-3,5, podle toho, kde sem je kupoval, si mylsim, ze to ani neni tak drahy..

Odesláno

Mam jedny od roku 1999 a naprosto na pohodu.

Odesláno

Hodně záleží, co od nákupu očekáváš, jestli chceš spíše design (Ray Ban), značku (Persol, Ray Ban, Oakley, atd..) nebo kvalitní zobrazovací parametry (Polaroid).

Důležité je i místo nákupu (na netu je totiž spousta fejkového zboží, takže když už, tak bych je bral od prověřeného prodejce).

Píšu to subjektivně, nejsem znalec.

Odesláno

Tak to mě těší, že to zjevně nejsou jen nějaké marketinové chytáky :-) A že i nová produkce ujde. Ten model Aviator je fakt pěkný, takže to asi risknu.

Odesláno

Díky za reakce, to rád slyším, že na ně nikdo nenadává :-) Budou to moje první opravdu dražší sluneční brýle, tak jsem se chtěl ujistit...

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Já měl 7 let RayBan 3344 a nedávno se mi objevily na sklech bublinky. Byly kupovány v kamenné prodejně, tuším Focus Optik (Štěrboholy). Teď jsem koupil Relaxy, mají polarizaci a jsem spokojený. 

Ray Ban and Co.

Odesláno

Chtěl bych si založit vlákno Oakley . . . :D

no tak plasťáky Oakley už nikdy více :D (rám prasklý po pádu z cca 50cm na dlažbu - z konferenčního stolku....) ale RayBan - hlavně pilotky se skly od BL mi sloužily až do ztracení a z nové produkce mi bohužel nesedla antireflexní (a oleofobní nebo jak) vrstva, protože se mi odráželo slunce do očí zezadu, což bylo nepoužitelné.. Bráchovi nicméně sedly parádně a tak to byla má chyba.

Nekupoval bych je za běžné ceny u nás, ale mnohem raději venku u AD (necelá polovina peněz..u nás za karbonové mršky chtěli 12tisíc :lol2:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...