albert666 Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Zdravím, rád bych se zeptal, jestli někdo nemá zkušenosti se slunečními brýlemi Ray Ban. Designově se mi docela líbí, jen se rozmýšlím, jestli za ně dát ty peníze ;-)
Bob Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Jsou to nej bryle za jeste rozumnou cenu IMHO
sibirnaya Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 ja mam troje, nasa princezna jedny, draha polovicka jedny, nejstarsi mam sest let, tzn vsechno ta nova pomlouvana produkce, a pominu li fakt, ze su v nich desne sexy - mam samy pilotky - tak i tak su s nima nadmiru spokojenej. a za tech 3-3,5, podle toho, kde sem je kupoval, si mylsim, ze to ani neni tak drahy..
VasekN Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Ja mám Aviator teď jsem kupoval ještě jedny pilotky Kelvin Klein a Ray Ben jsou lepší.
tano Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Mam jedny od roku 1999 a naprosto na pohodu.
VintageLover Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Hodně záleží, co od nákupu očekáváš, jestli chceš spíše design (Ray Ban), značku (Persol, Ray Ban, Oakley, atd..) nebo kvalitní zobrazovací parametry (Polaroid).Důležité je i místo nákupu (na netu je totiž spousta fejkového zboží, takže když už, tak bych je bral od prověřeného prodejce).Píšu to subjektivně, nejsem znalec.
albert666 Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Tak to mě těší, že to zjevně nejsou jen nějaké marketinové chytáky :-) A že i nová produkce ujde. Ten model Aviator je fakt pěkný, takže to asi risknu.
sibirnaya Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 jakoze neposkrabou se, kdyz ti spadnou, tak toho dost vydrzej, a je to proste klasika..
albert666 Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Díky za reakce, to rád slyším, že na ně nikdo nenadává :-) Budou to moje první opravdu dražší sluneční brýle, tak jsem se chtěl ujistit...
Roubass Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Já můžu doporučit jak dioptrický, tak klasiky sluneční... Je to klasika Sent from my iPhone using Tapatalk
dan83 Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Dioptricke bryle nosim od dvou let a cca 2mesice z5 jsem si nechal udelat prave RBcka a bez prehaneni nejlepsi ramky, ktere jsem mel a ze ji kua bylo
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Ray Ban sme tu riesili asi pred mesiacom vo vlakne Slunecny bryletam je kopec informacii a popisov.... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/8166-slunečn%C3%AD-brýle/page-34
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Já měl 7 let RayBan 3344 a nedávno se mi objevily na sklech bublinky. Byly kupovány v kamenné prodejně, tuším Focus Optik (Štěrboholy). Teď jsem koupil Relaxy, mají polarizaci a jsem spokojený. Ray Ban and Co.
tommas4 Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Ray Ban sme tu riesili asi pred mesiacom vo vlakne Slunecny bryletam je kopec informacii a popisov.... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/8166-slunečn%C3%AD-brýle/page-34Chtěl bych si založit vlákno Oakley . . .
gougy Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Chtěl bych si založit vlákno Oakley . . . no tak plasťáky Oakley už nikdy více (rám prasklý po pádu z cca 50cm na dlažbu - z konferenčního stolku....) ale RayBan - hlavně pilotky se skly od BL mi sloužily až do ztracení a z nové produkce mi bohužel nesedla antireflexní (a oleofobní nebo jak) vrstva, protože se mi odráželo slunce do očí zezadu, což bylo nepoužitelné.. Bráchovi nicméně sedly parádně a tak to byla má chyba.Nekupoval bych je za běžné ceny u nás, ale mnohem raději venku u AD (necelá polovina peněz..u nás za karbonové mršky chtěli 12tisíc )
tommas4 Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 V zimě jsem taky jedny Oakley rozflákal. Lehkej pád na běžkách a koukám půlka brejlí přede mnou, půlka za mnou Poučen.
Qvido Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 http://www.rayban-bryle.cz/ray-ban/originalni-ray-ban-na-inzerentnich-serverech-za-par-stovek-to-se-nestane Mrkni na videoTenhle shop je v pohodě? Připadá mi to nějak moc levný.Případě díky za nějakého prověřeného prodejce RB nejlépe Praha, staré pilotky mi po hafo letech dosluhují.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se