Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

www.rbsale.cz

Jednodenní akce prej

www.rbsale.cz

Jednodenní akce prej

Skoro vsechny raybany za cca 600czk... sorry ale tohle proste budou fejky...nic jineho se cekat neda

Odesláno

Jestli jsi platil kartou, tak ji doporučuju zablokovat a nahlásit bance i tu platbu, aby ji neprovedla.

Odesláno

Už jenom to, že mají poslední modely za 555,- musí zarazit. Dá se ta stránka někam nahlásit?

Odesláno

Máte tu někdo zkušenosti s Amazonem? Našel jsem si tam Holbrooky za nějakých 1500, tak jestli se tam můžou vyskytnout fejky? Tahle cena je jenom na pár barevných variant tak si říkám, že to může být normální sleva.

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Máte niekto skúsenosti s Holbrookmi na veľkú hlavu? Rozmýšľam že si jedny zaobstarám ale nemám ich kde vyskúšať. Problém je, že mám hlavu ako melón. Oakley Big Taco a Hijinx mi sedia fajn.

• po měsících...
Odesláno

Máte niekto skúsenosti s Holbrookmi na veľkú hlavu? Rozmýšľam že si jedny zaobstarám ale nemám ich kde vyskúšať. Problém je, že mám hlavu ako melón. Oakley Big Taco a Hijinx mi sedia fajn.

Mám stejnej problém, nemáte někdo tip na obchod (optiku), kde budou mít víc jak tři modely?

Odesláno (upraveno)

Nekdo nejaky tip na pekny stojan na bryle, nejlepe pripevnitelny na stenu? Na cca 10-15 kousku?

Upraveno uživatelem nAscA
Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Nekdo nejaky tip na pekny stojan na bryle, nejlepe pripevnitelny na stenu? Na cca 10-15 kousku?

Mam reklamní -prodejní stříbrný kanystr(polovinukanystru)s vnitřkem -drzakem na brýle z průhledného akrylu 18ks

Kdysi jsem ho musel mit a zakecal nějakou babovku v krámu v Mnichově aby mi ho prodala;)

Připomen se po Sz, pokud by te to zaujalo

Odesláno (upraveno)

este skus

od RayBan model RB4150. Acetat a sirka skla 66mm.

Ci este Oakley Inmate.

Upraveno uživatelem Leviathan
Odesláno

este skus

od RayBan model RB4150. Acetat a sirka skla 66mm.

Ci este Oakley Inmate.

Leviathan vdaka za tip. Tie RayBany sa mi dost pacia, skusim sa po nich poobzerat.

Inak tie Holbrooky som medzicasom objednal cez net, proste som to riskol a aj na vacsej hlave sedia fajn...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...