Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kluci, pes anarchistickej mě rozkousal Raybany a chci úplně ten samý model, protože mě strašně vyhovoval rb2027. Kde koupit dobře originál, co myslíte třeba tady? Nejradši bych do obchodu ale možná to je zbytečný, když chci ty samé, ale trochu se těch eshopů bojím...

https://www.eyerim.cz/ray-ban-rb2027-predator-2-w1847-6120/?utm_source=heureka&utm_medium=cpc&utm_campaign=heureka

Odesláno

Tak ty Raybany si přes net nelajsknu, levné jsou podezřelé a pokud je normální cena, tak pak už není důvod si dojet k AD. Jinak jsem si dnes zkoušel Hujerky a za ty prachy deset plus hodně málo muziky. Zklamání Made in France, to už bych asi radši sahnul po Mont Blanc, pěkné. Ale zase už je to rána....

Odesláno

Asi blbej dotaz, ale vejdou se Aviatory od RayBan do schranky na bryle v Octavii III? Zvazuju, ze bych si udelal trochu radost a jelikoz ridim hodne a neco podobnyho jsem do auta mel, tak nad nima premyslim. Dost by me ale stvalo, kdyby se do auta nevesly, ptz to by byla brzo jejich smrt... Vim, ze tady Cyril komentoval polarizaci vs. displaye. S tim pripadne problem nemam. Je neco na co si dat krom velikosti a originality pozor? Ktery skla s polarizaci budou do auta nejlepsi? Diky

Odesláno

Dnes som si spravila radosť. :) Len som zvedavá ako dlho mi vydrží... je možné, aby v klasickej kamennej optike predávali neoriginálne kusy? Zistila som totiž, že to "vyryté" RB na šošovke mám na vonkajšej strane a pri predchádzajúcich Wayfarer-och je z vnútornej...

post-26728-0-90305700-1487153020_thumb.jpg

Odesláno

Ďakujem za info, hneď som pokojnejšia... :) Schválne som stavila na kamennú predajňu, že nebudem riskovať kúpu cez net a potom pri detailnejšom prezretí a porovnaní s okuliarmi ktoré už mám, som zistila vyššie popísanú drobnú odlišnosť a už som si nebola celkom istá... a ešte aj na internete sa spomína, že leptané písmenká "RB" sú zvyčajne umiestnené zo zadnej strany šošovky.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...