Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
mají laserem vyryté nápisy na sklíčku.

nevím jak je to u USA verze (ty mám v autě), ale Luxotika (ty mám doma) to má vyryté jenom na levém skle

Návštěvník Snow
Odesláno
Tak Ray Bany bych z tmavych skel moc neobvinoval, preci jenom jsou to jedny z nejlepsich brylich pro nocni rizeni.

Zeptám se ještě jednou, opravdu ?

Odesláno
nevím jak je to u USA verze (ty mám v autě), ale Luxotika (ty mám doma) to má vyryté jenom na levém skle

Ray Ban USA - RB na jednom a na druhém BL

Ray Ban ITALY- pouze RB, jelikož už nemají skla od Bausch nad Lomb

Jinak dle mého testování jsou taliáni kvalitou 100x horší než amíci. Dokonce i ten bílý nápis Ray Ban se mi po 4 letech smyl :-) Brejle za sedmičku:-) A to nemluvě o servisu, tam jsou každy rok 2x.

Odesláno

Já taky jenom na levém skle a barva to není...já se picnu..nakonec zjistím, že i péro Parker co mám je fake, Zippo co mám je fake, Nokia E66 taky, ještě že u Archimede mám jistotu... :)

Odesláno
Já taky jenom na levém skle a barva to není...já se picnu..nakonec zjistím, že i péro Parker co mám je fake, Zippo co mám je fake, Nokia E66 taky, ještě že u Archimede mám jistotu... :)

No vidíš, "němčouři"... Všeobecně mám jejich výrobky čím dál raději.

Mé RB jsou taky Itálie, po dvou letech zatím vše OK.

Odesláno
Ray Ban USA - RB na jednom a na druhém BL

Ray Ban ITALY- pouze RB, jelikož už nemají skla od Bausch nad Lomb

Jinak dle mého testování jsou taliáni kvalitou 100x horší než amíci. Dokonce i ten bílý nápis Ray Ban se mi po 4 letech smyl :-) Brejle za sedmičku:-) A to nemluvě o servisu, tam jsou každy rok 2x.

Tak na tech deset let starych mam na jednom skle BL na druhem nic, ty druhe novejsi nemam zrovna po ruce.

Odesláno
Opravdu.

No ty moje bych si večer na řízení určitě nevzal...jsou opravdu na sluníčko jako dělané,tedy jsou sluneční,kdyby byly měsíční tak to potom ano. Noční jízda bez brýlí...možná takové ty žluté skla,do šera,nebo se taky používají na střelnici.

Odesláno

Mám lyžařské Oakley a je to nej. co jsem kdy měl. Bolle, Uvex, Smith apod. všechno v pohodě, ale Oakley jsou v podmínkách horší viditelnosti někde jinde. Bohužel si za to nechají také zaplatit. Sluneční sportovní brýle mám Ray Ban made in Italy a jsou už třetím rokem bez problémů. Dcera má skleněné pilotky Ray Ban, a to je extraliga. Cena pilotek je v pohodě, protože je našla při lyžování v Itálii.

Mám lyžařské Oakley a je to nej. co jsem kdy měl. Bolle, Uvex, Smith apod. všechno v pohodě, ale Oakley jsou v podmínkách horší viditelnosti někde jinde. Bohužel si za to nechají také zaplatit. Sluneční sportovní brýle mám Ray Ban made in Italy a jsou už třetím rokem bez problémů. Dcera má skleněné pilotky Ray Ban, a to je extraliga. Cena pilotek je v pohodě, protože je našla při lyžování v Itálii.

• po 4 týdnech...
Návštěvník Snow
Odesláno

Dnes jsem vyhledal skla z Ray-Ban, které jsem koupil před čtyřmi lety v Focus Optik a nějak jsem znejistěl. Po přejetí skleněného sklíčka nehtem mám pocit, že je nápis vystouplý. Jak 100% odlišit namalovaný od vypáleného ?

Odesláno
Dnes jsem vyhledal skla z Ray-Ban, které jsem koupil před čtyřmi lety v Focus Optik a nějak jsem znejistěl. Po přejetí skleněného sklíčka nehtem mám pocit, že je nápis vystouplý. Jak 100% odlišit namalovaný od vypáleného ?

Není se čeho Bát, Fokus Optik neprodává fejky, vím to z vlastní zkušenosti (kamarád tam dělal).

Jen pro ilustraci Ray-Ban kupované v ČR nejsou originál made in USA, ale většinou Made in Italy, což jsem zjistil až po koupení Ray-Ban v ČR a srovnal jsem je s kupovanýma v USA.

Odesláno (upraveno)

Objevil jsem prodejce na Ebay ( cca 10 000 feedback, takže to jsou normálně originál), který prodává originál Ray- Ban USA i Made in Italy. Musím říct, že ty originál USA se dají sehnat jen klasické pilotky, jinak bohužel žádné jiné modely jsem nenašel. Veškerá ostatní produkce, kterou prodejce nabízí už je z Itálie značena RB, takže už i na trhu v USA zřejmě převažují Italské Ray- Ban.

Upraveno uživatelem jacob
Návštěvník Snow
Odesláno
Není se čeho bát, Fokus Optik neprodává fejky...............

To doufám, ale stejně mám pocit, že nápis není vypalený nýbrž namalovaný. Byl bych pěkně znechucený, protože jsme ve stejné prodejně kupovali dvoje. Já jsem skla vyhodil, potřeboval jsem jen rámeček pro brýle dioptrické, manželka má "skla" plastová, nechala si je na řízení a na kolo.

Odesláno
To doufám, ale stejně mám pocit, že nápis není vypalený nýbrž namalovaný. Byl bych pěkně znechucený, protože jsme ve stejné prodejně kupovali dvoje. Já jsem skla vyhodil, potřeboval jsem jen rámeček pro brýle dioptrické, manželka má "skla" plastová, nechala si je na řízení a na kolo.

Snowe, nápis RayBan je vždycky barvou.

Vypálený maj bejt jen ty písmenka BL, na každým skle. Jestli teda máš origo americký..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...