Jump to content

Recommended Posts

Posted

dobry den, diky za skvele forum, dovolim si polozit zacatecnicky dotaz:

co byste doporucili:

a) hamilton - jazzmaster power reserve - h32519535

B) t006.424.16.053.00 Tissot Classic Le Locle Reserve de Marche III

- pripadne uvitam Vase dalsi tipy (podobny styl, typ, cena)

- chtel bych Svycary, automat, strizlivy az klasicky styl (k obleku), maximalne datum (ukazatel rezervy se mi ale moooc libi), kozeny pasek, rozpocet 10 max. 15 t.

dekuji moc za Vase tipy a rady

Posted (edited)

s těmi tissotkami by ses do rozpočtu vešel?!

edit: omluva za přidrzlé tykání.. deformace

Edited by kubson
Posted

Reklama :) Here akurat predava Tissotky Le Locle za 7000CZ v sekcii prodej :)

Posted (edited)

To mas skoro to samy, strojek, desing, kvalita. Ale pokud to "Svycarske" je dulezite tak Tissot ma tu asociaci se Swiss i ve znaku ;)

Jinak dobry vyber v ramci rozpoctu.

Edited by klobadysek
Posted

Tissotky Le Locle můžu jen vřele doporučit" Nr.1 V cenové relaci do 10000,-Kč v klasickém stylu k obleku i po dlouhém bádání jsem nic lepšího neobjevil. Překvapuje mě jejich přesnost, která mi týdně dělá max. +-3s. Po měsíci neustálého nošení jsem na +5s. Až neuvěřitelné při mechanikách. Jediné, co jsem jim mohl vytknout, byla korunka, která mi asi dvakrát při větším pracovním zatížení povyjela na 1.pozici, buď o rifle, nebo nevím jak, a přeřídil se mi datum. To jsem vyřešil novým pořádným koženým tahem Hirsch a od té doby mám pokoj. Ale i přes to mohla být šroubovací a vodotěsnost aspoň do 100m ( místo 30m) by mi také nevadila"

Posted

mna na tisotkach trapi ten divotvorny priehlad zo spodu inak uz po nich sam dlho pokukavam.

Posted

To mě právě rajcuje, je to prostě něco jiného. Celý průhled na kalibr má skoro každý,až na vyjímky, mezi které patří i tyto Le Locle. Příjemné rytiny a vše důležité, na co vidíš tu krásu jen podtrhuje"

Posted
To mě právě rajcuje, je to prostě něco jiného. Celý průhled na kalibr má skoro každý,až na vyjímky, mezi které patří i tyto Le Locle. Příjemné rytiny a vše důležité, na co vidíš tu krásu jen podtrhuje"

Souhlas, taky si myslim ze je to po dlouhe dobe nejaka zmena a zle to nevypada.