vraby Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Nosil se fajn na Vratislavkách a nikdo z okolí neměl problém. Nosí se tady horší věci a mě se třeba nelíbí,nevzal bych to na sebe nebo na ruku. Nebudu nikomu tlouct do hlavy,že to jsou buzna hadry,náramky nebo hodinky ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 To máš ty "moje" ? Na meshi jsou fakt super, ale já ho téměř nezapnul, na Tvojí ruce super! Ano, jsou to tyTvoje...doputovaly ke mne a snad chvili u mne budou ;-).Mam takove zapesti na hodinky 39-46 ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Tydle plky miluju. V životě by o mě nikdo neřekl, že jsem gay a přece je mesh můj nejoblíbenější. A v širém okolí se každý k němu vyjádřil jen pozitivně. Ta hláška o gay naramku mohla vzniknout jen tady a jen v mozku, co to tam má trochu zpřeházené... mam to stejne a kdo mne zna, vi, ze nejsem zadny "gay" prototyp Obcas nosim na meshi u Deep Blue a taky to sedne...(viz Deep Blue vlakno) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Xenomorfus: super, tak ať slouží, jsou to pěkné hodinky za pár šušní. Nějakou inspiraci od dob Steinhartu v dobrém slova smyslu vůbec neřeším . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Sphinxx: Dekuji, presne jak pises, pekne hodinky za par susni a zpracovani za ty prachy je super. Kdyz si clovek treba jen prohledne to kartacovani a lesteni pouzdra (a prechody / hrany), tak se az jeden divi, jak to polaci za ty prachy maji zmakle. A co se ruznych inspiraci tyce, to mne nechava klidnym, ve sve podstate by to byla nekonecna diskuze. Treba je brzy poslu dal, ale jak rikava "farky" - "Ty si houby chronomagor, vzdyt Ty ty hodinky jen syslis a vubec to nepoustis dal" :-D. (nahodou uz sem dvoje prodal). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Díky za rozumné argumenty a názory. Prostě mě zajímalo co na nich je. A musím uznat, že poměr cena / výkon je velmi slušná a je fain, že už dělají i mechaniky. To zpracování pouzdra špatně opravdu nevypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Mam FORMMEISTER a ako som bol pisal, cumel som, ako sa vyhrali so spracovanim. Zafir, rezerva natahu, taliansky rucne robeny Cordovan. Len to cakanie bolo o hubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladice Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Mrkli jste už někdo na jejich novou kolekci a nebudete náhodou kupovat? Mně docela učarovala ta S.4. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 tohle je velika paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94063-vratislavia-conceptum-chronograf/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Omylem jsem vložil příspěvěk o v pátek zakoupených hodinkách VIS 1935.2 jinam, tak sem jen dávám odkaz, abych to celé nepřetiskoval znovu. Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Jen pár postřehů po prvním týdnu, kdy jsem se je odhodlal nosit (někteří se na ně ptali):+ Jsou krásný (cif, barva, DLC, 43mm, korunka)+ Cena za nové cca 7,5k mi přijde přijatelná+ Zajímavým způsobem mě překvapila lumi - i po intenzivním nasvícení za pár minut přestanou zářit, z dálky nejsou vidět, ale potom drží jemné ale jasně čitelné osvětlení celou noc, i před ránem v úplné tmě jde hned vidět, kolik je hodin. Ale už v mírném světle lumi není vidět, zato zlaté kontrastní ručičky jsou viditelné a čas jde opět přečíst.- Canvas pásek je hrubý a na ruce i trochu nepříjemný, možná na to půjde zvyknout. A je překvapivě krátký. Na mé možna lehce nadprůměrné ruce, ale ne úplně obrovské, je mám na třetí dírce, takže tak-tak, že jdou zapnout a drží. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 ma je nekdo? Mrkli jste už někdo na jejich novou kolekci a nebudete náhodou kupovat? Mně docela učarovala ta S.4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Tak jsem koukal jejich stránky. Byl jsem zvědav na tu novou kolekci. Nabídka jak hrom, krom fotek skoro nic nemají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 nekde v tom odkazovanem vlakne jsou dva tejdny stary fotky z kompletace (4ks bez lunety), proto jsem se ptal, jestli uz nekomu pristaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Už máte někdo ty z té nové kolekce? Kdy budou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladice Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Zřejmě za měsíc. Kluci z Vratislavie píšou na svejch stránkách http://vratislavia-watches.com/en/?page_id=19, že je budou rozesílat koncem října. Pokud nebudou mít skluz :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 (upraveno) Jo, ich mesiac poznam. U FORMMEISTERov trval 3/4 roka Upraveno 10. října 2016 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Jojo, takový humpolácky elegantní army styl a na všechny úhly pohledu ideální tool watch. Měsíc jsem je trápil v extrémních podmínkách a obstály beze ztráty květinky. Potom jsem se vrátil domů a ráno si vzal jiné hodinky a tyhle odložil na noční stolek. A ten údiv večer, když jem se vrátil domů - během ležení na stolku prasklo samovolně sklíčko. Hlava mi to nebere. Jen pár postřehů po prvním týdnu, kdy jsem se je odhodlal nosit (někteří se na ně ptali):+ Jsou krásný (cif, barva, DLC, 43mm, korunka)+ Cena za nové cca 7,5k mi přijde přijatelná+ Zajímavým způsobem mě překvapila lumi - i po intenzivním nasvícení za pár minut přestanou zářit, z dálky nejsou vidět, ale potom drží jemné ale jasně čitelné osvětlení celou noc, i před ránem v úplné tmě jde hned vidět, kolik je hodin. Ale už v mírném světle lumi není vidět, zato zlaté kontrastní ručičky jsou viditelné a čas jde opět přečíst.- Canvas pásek je hrubý a na ruce i trochu nepříjemný, možná na to půjde zvyknout. A je překvapivě krátký. Na mé možna lehce nadprůměrné ruce, ale ne úplně obrovské, je mám na třetí dírce, takže tak-tak, že jdou zapnout a drží. Jojo, takový humpolácky elegantní army styl a na všechny úhly pohledu ideální tool watch. Měsíc jsem je trápil v extrémních podmínkách a obstály beze ztráty květinky. Potom jsem se vrátil domů a ráno si vzal jiné hodinky a tyhle odložil na noční stolek. A ten údiv večer, když jem se vrátil domů - během ležení na stolku prasklo samovolně sklíčko. Hlava mi to nebere. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 To je fakt zvláštní. Pokud se tomu přijde na kloub, určitě mě to moc zajímá. Zatím bych sázel na to, že máš doma ňáký hodně ošklivý permoníky s perlíkama. Ale v Praze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se