Přejít na obsah

VRATISLAVIA

Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 339
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To máš ty "moje" ? Na meshi jsou fakt super, ale já ho téměř nezapnul, na Tvojí ruce super!

Ano, jsou to tyTvoje...doputovaly ke mne a snad chvili u mne budou ;-).

Mam takove  zapesti na hodinky 39-46 ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tydle plky miluju. V životě by o mě nikdo neřekl, že jsem gay a přece je mesh můj nejoblíbenější. A v širém okolí se každý k němu vyjádřil jen pozitivně. Ta hláška o gay naramku mohla vzniknout jen tady a jen v mozku, co to tam má trochu zpřeházené...

:clap:  mam to stejne a kdo mne zna, vi, ze nejsem zadny "gay" prototyp  :lol2:

Obcas nosim na meshi u Deep Blue a taky to sedne...(viz Deep Blue vlakno)

Odkaz ke komentáři

Sphinxx: Dekuji, presne jak pises, pekne hodinky za par susni a zpracovani za ty prachy je super. Kdyz si clovek treba jen prohledne to kartacovani a lesteni pouzdra (a prechody / hrany), tak se az jeden divi, jak to polaci za ty prachy maji zmakle. A co se ruznych inspiraci tyce, to mne nechava klidnym, ve sve podstate by to byla nekonecna diskuze. 

Treba je brzy poslu dal, ale jak rikava "farky" - "Ty si houby chronomagor, vzdyt Ty ty hodinky jen syslis a vubec to nepoustis dal" :-D. (nahodou uz sem dvoje prodal).

Odkaz ke komentáři

Díky za rozumné argumenty a názory. Prostě mě zajímalo co na nich je. A musím uznat, že poměr cena / výkon je velmi slušná a je fain, že už dělají i mechaniky. To zpracování pouzdra špatně opravdu nevypadá.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
Odkaz ke komentáři

Jen pár postřehů po prvním týdnu, kdy jsem se je odhodlal nosit (někteří se na ně ptali):

+ Jsou krásný (cif, barva, DLC, 43mm, korunka)

+ Cena za nové cca 7,5k mi přijde přijatelná

+ Zajímavým způsobem mě překvapila lumi - i po intenzivním nasvícení za pár minut přestanou zářit, z dálky nejsou vidět, ale potom drží jemné ale jasně čitelné osvětlení celou noc, i před ránem v úplné tmě jde hned vidět, kolik je hodin. Ale už v mírném světle lumi není vidět, zato zlaté kontrastní ručičky jsou viditelné a čas jde opět přečíst.

- Canvas pásek je hrubý a na ruce i trochu nepříjemný, možná na to půjde zvyknout. A je překvapivě krátký. Na mé možna lehce nadprůměrné ruce, ale ne úplně obrovské, je mám na třetí dírce, takže tak-tak, že jdou zapnout a drží.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Jojo, takový humpolácky elegantní army styl a na všechny úhly pohledu ideální tool watch. Měsíc jsem je trápil v extrémních podmínkách a obstály beze ztráty květinky. Potom jsem se vrátil domů a ráno si vzal jiné hodinky a tyhle odložil na noční stolek. A ten údiv večer, když jem se vrátil domů - během ležení na stolku prasklo samovolně sklíčko. Hlava mi to nebere.

Jen pár postřehů po prvním týdnu, kdy jsem se je odhodlal nosit (někteří se na ně ptali):

+ Jsou krásný (cif, barva, DLC, 43mm, korunka)

+ Cena za nové cca 7,5k mi přijde přijatelná

+ Zajímavým způsobem mě překvapila lumi - i po intenzivním nasvícení za pár minut přestanou zářit, z dálky nejsou vidět, ale potom drží jemné ale jasně čitelné osvětlení celou noc, i před ránem v úplné tmě jde hned vidět, kolik je hodin. Ale už v mírném světle lumi není vidět, zato zlaté kontrastní ručičky jsou viditelné a čas jde opět přečíst.

- Canvas pásek je hrubý a na ruce i trochu nepříjemný, možná na to půjde zvyknout. A je překvapivě krátký. Na mé možna lehce nadprůměrné ruce, ale ne úplně obrovské, je mám na třetí dírce, takže tak-tak, že jdou zapnout a drží.

Jojo, takový humpolácky elegantní army styl a na všechny úhly pohledu ideální tool watch. Měsíc jsem je trápil v extrémních podmínkách a obstály beze ztráty květinky. Potom jsem se vrátil domů a ráno si vzal jiné hodinky a tyhle odložil na noční stolek. A ten údiv večer, když jem se vrátil domů - během ležení na stolku prasklo samovolně sklíčko. Hlava mi to nebere.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...