Robero79 Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 diky za tip, eloga Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 (upraveno) Tak po pojedeme. Mám tu jedny půjčené pětky. Bohužel jsem potratil zajímavé fotky před a v průběhu procesu. Nevím jaký měl být původní brus u rejžového tahu, tak jsem si zaimprovizoval a udělal jsem vnitřní dílky leštěné a vnější broušené. Edit: Ježiš, omlouvám se za bordel na dýnku. Není to villainův pot, ale zbytek leštící pasty. Upraveno 20. prosince 2015 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Parádní Jarku,jaké jsou rozměry ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Díky Bohušu. Prudce nositelných 36x42mm. Tah má 18mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 (upraveno) A ještě jeden kousek, který prošel kompletním přeleštěním a přebroušením včetně tahu a spony, která byla řádně zrychtovaná. Původně jsem si slíbil, že každému renovačnímu projektu věnuji samostatné vlákno. Bohužel, kvůli nedostatku času byla moje představa mimo mísu. Takže se snad nebudete zlobit, když tu sem tam něco nasypu. Kdyby se někdo divil, proč jsem nesundal při broušení z pouzdra tah, tak mi to z jedné strany nešlo. Prostě víc než dva dny laborování se mi šroubovací stěžejce, která nechtěla povolit věnovat nechtělo. Edit: Fotky rozházené, šak si to nějak přeberete. Dík. Upraveno 20. prosince 2015 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 A ještě jeden kousek, který prošel kompletním přeleštěním a přebroušením včetně tahu a spony, která byla řádně zrychtovaná. Původně jsem si slíbil, že každému renovačnímu projektu věnuji samostatné vlákno. Bohužel, kvůli nedostatku času byla moje představa mimo mísu. Takže se snad nebudete zlobit, když tu sem tam něco nasypu. Kdyby se někdo divil, proč jsem nesundal při broušení z pouzdra tah, tak mi to z jedné strany nešlo. Prostě víc než dva dny laborování se mi šroubovací stěžejce, která nechtěla povolit věnovat nechtělo. Edit: Fotky rozházené, šas si to nějak přeberete. Dík. Krasna prace cim to lestis šmirglem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Dík. Šmirglem a brusným rounem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Dík. Šmirglem a brusným rounem.To brusne rounou ma take nejake rozdeleni co se tyce lesteni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Rouno má více zrnitostí. Zjemní broušené plochy. Je hodně flexibilní, takže se dostane i do míst, kde smirek už ne. Na leštění používám přímou modelářskou brusku a několik past. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Jarku krásná práce, tyhle se Ti opravdu povedly. Hotové vypadají fantastický. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 to je nad mé chápání ..vaše zručnost mě vyrazila dech ....opravdu pánové velký obdiv nad vaší prací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Rouno má více zrnitostí. Zjemní broušené plochy. Je hodně flexibilní, takže se dostane i do míst, kde smirek už ne. Na leštění používám přímou modelářskou brusku a několik past. Diky malou rucni brusku -modelarskou mam doma taky i hromadu kotoucku porat neco kutim lestim jak pastou tak smirglem ale hodinky jeste ne musim to prubnout :-) ale rouno jsem jeste nepozil mam diamantove pilniku a lesticich skla ruznej zrnitosti asi se taky pustim do hodinek vsiml jsem si ze sklicko mas oblepene papirovou paskou dobrej napad :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Díky všem. Sklo musí jít v každém případě ven, včetně strojovny a korunky. Jinak nelze dosáhnout rovnoměrného brusu a do strojku se může dostat jemný prach z broušení, nebo leštící pasta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Jako vždy fantastická práce! Mě jsi překvapil tím šmirglem, myslel jsem, že vše děláš jen tím rounem. Vím, že to je každého know how, ale už jsem tady narazil na hodně dobrých návodů a vyměnil si spousta rad a nápadů, nevadilo by ti to popsat jak přesně postupuješ. Mám tam pár kandidátů na kterých bych to chtěl zkusit (tahy a jedny hodinky) Zatím umím jen sklíčka (za to patří velký díky Martarovi) a strojky už taky +- zvládám i když praxe na jiných jak primky chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Díky všem. Sklo musí jít v každém případě ven, včetně strojovny a korunky. Jinak nelze dosáhnout rovnoměrného brusu a do strojku se může dostat jemný prach z broušení, nebo leštící pasta.No tak to je blbe ze sklo a strojovna musi ven ale je to logicke nemam naradi na vylisovani a spetne nalisovani skla nemluve o demontazi korunky skoda snad se case k tomu dopracuji take mam doma par kousku ktere bych rad zrenovoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Díky všem. Sklo musí jít v každém případě ven, včetně strojovny a korunky. Jinak nelze dosáhnout rovnoměrného brusu a do strojku se může dostat jemný prach z broušení, nebo leštící pasta.Jo jeste kde kupujes to rouno potreboval bych si prelestit tah na par Seikach :-) da se to koupit v OBI ? nebo v nejakem podobnem ochode? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Já si ho půjčuju v práci od našich zámečníků Musíš se někde poptat, nebo vygooglit. V běžných železářství se většinou koupit nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 ok diky za info :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Ták a ještě jedno pouzdro z Tissotů a pro letošek už dám pokoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Ták a ještě jedno pouzdro z Tissotů a pro letošek už dám pokoj. Pekna prace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se